NepopravljiviRomantik
Početnik
- Poruka
- 2
Pre svega hteo bih da pozdravim sve koji zive za ljubav ili su romanticni, one koji osecaju, one koji znaju da vole, kao i one koji cene to sto neko voli njih... 

Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znam zasto se smejete decku koji vam se iskreno obratio za savet.
Mnogi ovde su iskusili probleme s nepoverenjem, a i koliko daljina sve to moze da oteza.
Vi ste napravili problem tamo gde ga nema, oboje.
Izvini sto ovo moram da ti kazem, ali zvucite mi kao ljubitelji drame i patetike oboje.
To je grubo s moje strane, ali tako je, procitaj sam to sto si napisao, da ste se ni zbog cega svadjali i maltene izmisljali razloge za carke i konflikte, sto je kulminiralo pucanjem veze.
Medjutim, to nije tema, je l'?
Ako ste se rastali za svagda, probaj da svoju paznju usmeris na ono zapostavljeno, a tebi vazno - sport i fakultet.
Rad na sebi pomaze.![]()
mozda zato sto je klon?
Heh, pa to ne mozemo znati sigurno, bar ne sad.
Ne mislim da bi neko pisao ovoliki tekst ni za sta.
ye,....vas fejs ....
pokazi joj da je volis i da ti je stalo ne budi glup,glup...ne odustaj od nje ako ti toliko znaci, tako lepo pricas o njoj, ljubavno i toplo.![]()
Nekada se u znak vjernosti davao prsten...a sada u sifra od fejsbuka...ne znam jel mi to smijenso ili zalosno...
faking jebeni glupaci fejsbucari...samo me zanima kako ce se sad tuccati :dontuderstand: