Kako preboleti nekoga ko ti je toliko znacio u zivotu?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
R28Mw.gif

Ne znam zasto se smejete decku koji vam se iskreno obratio za savet.

Mnogi ovde su iskusili probleme s nepoverenjem, a i koliko daljina sve to moze da oteza.

Vi ste napravili problem tamo gde ga nema, oboje.

Izvini sto ovo moram da ti kazem, ali zvucite mi kao ljubitelji drame i patetike oboje.

To je grubo s moje strane, ali tako je, procitaj sam to sto si napisao, da ste se ni zbog cega svadjali i maltene izmisljali razloge za carke i konflikte, sto je kulminiralo pucanjem veze.

Medjutim, to nije tema, je l'?

Ako ste se rastali za svagda, probaj da svoju paznju usmeris na ono zapostavljeno, a tebi vazno - sport i fakultet.

Rad na sebi pomaze. :)

Ne znam zasto se smejete decku koji vam se iskreno obratio za savet.

Mnogi ovde su iskusili probleme s nepoverenjem, a i koliko daljina sve to moze da oteza.

Vi ste napravili problem tamo gde ga nema, oboje.

Izvini sto ovo moram da ti kazem, ali zvucite mi kao ljubitelji drame i patetike oboje.

To je grubo s moje strane, ali tako je, procitaj sam to sto si napisao, da ste se ni zbog cega svadjali i maltene izmisljali razloge za carke i konflikte, sto je kulminiralo pucanjem veze.

Medjutim, to nije tema, je l'?

Ako ste se rastali za svagda, probaj da svoju paznju usmeris na ono zapostavljeno, a tebi vazno - sport i fakultet.

Rad na sebi pomaze. :)

mozda zato sto je klon?

Heh, pa to ne mozemo znati sigurno, bar ne sad.

Ne mislim da bi neko pisao ovoliki tekst ni za sta.

ljudima je dosadno... a vec smo ustanovili da ne vole svi da setaju napolju zimi, da sneg krcka pod stopalima i da im se obrazi rumene :)

a vic smo imali vise puta da neko dodje, napravi profil, otvori temu s uvodnim postom od nekoliko pasusa i nestade

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back