Zasto bi uopste i prebolio!Saveti i iskustva su dobrodošli![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zasto bi uopste i prebolio!Saveti i iskustva su dobrodošli![]()
Nego sta da radi?Zasto bi uopste i prebolio!
nek bude dodatak zivotu. Znas kako je meni muzika dobra kad se sjetim prve zene joj.Nego sta da radi?
Klin se klinom izbija.
A moja baba bi znala reci: ,,Sve sto se moze zamijeniti, ne treba dozivjeti kao stetu,,!
a ako osecas?Kada čovek shvati i prihvati činjenicu da ko mene ne želi u svom životu nema razloga da ja njega želim u svom i patim za istom...
onda sve bude lakše i krene se dalje...
Kakvo lupetanje. Znale su one i tada da postoje rezervni dijelovi.Svašta su babe znale da lupetaju.
Kakvo lupetanje. Znale su one i tada da postoje rezervni dijelovi.![]()
Moja nije!Samo slušati babine savete. Baba je i prala veš na ruke, živela bez struje i donosila vodu i kofama sa izvora kilometar od kuće iz koje je tri puta izašla za 30 godina.
A kada je obrnuta situacija?Kada čovek shvati i prihvati činjenicu da ko mene ne želi u svom životu nema razloga da ja njega želim u svom i patim za istom...
onda sve bude lakše i krene se dalje...
Ukoliko ti prekineš vezu. Postojala su osećanja, ta osoba želi da bude sa tobom ali tas vaga na stranu da je za tebe bolji raskid i bez obzira što je tvoja odluka opet nije lako, svejedno.Kao naprimer...?
Ako je bilo super, lepo, intezivno sa mišlju da je on/ona ono pravo ..onda se teško preboljeva..ali se preboliSaveti i iskustva su dobrodošli![]()

Pa retko ko ovdje se otvori iskreno uglavnom se prezentuje nepozledjenost i macho nadrk stavAko je bilo super, lepo, intezivno sa mišlju da je on/ona ono pravo ..onda se teško preboljeva..ali se preboli
Otputuješ negde, izlaziš , družiš se, gledaš da si stalno zaposlen i obavezno dolaziš na forum
Citaš ovde tudju muku pa ukapiraš da ti i nije tako loše
p.s dolazak na forum spada pod druženje kroz komunikaciju po temama..zamajavaš mozak dešavanjima na forumu
Cuj gledas pa htio ne htio moram arbajtovati maltene od jutra do sutraAko je bilo super, lepo, intezivno sa mišlju da je on/ona ono pravo ..onda se teško preboljeva..ali se preboli
Otputuješ negde, izlaziš , družiš se, gledaš da si stalno zaposlen i obavezno dolaziš na forum
Citaš ovde tudju muku pa ukapiraš da ti i nije tako loše
p.s dolazak na forum spada pod druženje kroz komunikaciju po temama..zamajavaš mozak dešavanjima na forumu
Znam, ali ne dam im mira.Najefikasniji nacin je :
Nula kontakta, nula "raspitivanja" a najjaci alat za preboleti je da sam sebe sto pre ubedis da se nikad i ni pod kojim okolnostima necete pomiriti..
Bukvalno se suocis sa tom istinom.
U stvari oduzimas sebi vreme i kratis priliku za nesto novo i mozda bolje.Znam, ali ne dam im mira.
Gust mi je skakati im po glavi
Mene odmara kada ih izazivam. Jos ako pokazu nervozu I krenu da vrijedjaju, onda znam da trud nije uzaludU stvari oduzimas sebi vreme i kratis priliku za nesto novo i mozda bolje.
Svako zadrzavanje posle kraja je niz zamki da ostanes "zaglavljen"