Au Jos mi samo fale nove madjije na vec gomilu ovih postojecihNe ja sam jos gora
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Au Jos mi samo fale nove madjije na vec gomilu ovih postojecihNe ja sam jos gora
A ti u spomenaru napisao da ti je simpatija! E to su bili problemi, a ne ovo sad.Матор си ти за пребољавање, то је код клинаца. Оно кад у средњој школи заљубиш до ушију па те откачи.

A ti u spomenaru napisao da ti je simpatija! E to su bili problemi, a ne ovo sad.![]()
Znak da ta veza nije ni bila nešto.Сад ни не стигнеш да те срце заболи.
U bre pa tu mnogo posla ima!izbriši sve zajedničke slike, blokiraj je na društvenim mrežama, stvari koje te podsećaju na nju npr nešto što ti je ona kupila itd..pobacaj ili daj nekome, ako živite u istom gradu izbegavaj mesta gde bi mogao da je sretneš, nemoj da slušaš Tomu , Đoleta itd.. ako si bio baš zaljubljen u nju tj ako ti mngo znači trebalo bi posle godinu dana da budeš ok..

Mislim da jeste. Vise me ne spopadaPa jel uspelo?![]()

Samo sa osvecenom vodicom, ali i sa metrom drva, za svaki slucaj, ako vodica ne pomogneDodji kod mene ja sam vjestica![]()
Alooooo breee sugradjan nisam ja Jovanka OrleankaSamo sa osvecenom vodicom, ali i sa metrom drva, za svaki slucaj, ako vodica ne pomogne![]()

Znaci, pojacati kubike?Alooooo breee sugradjan nisam ja Jovanka Orleanka![]()
![]()
Alooooo breee sugradjan nisam ja Jovanka Orleanka![]()
![]()
Novosadske vestice trose drva ko da su u romingu.
Tesko odoleti cak i supi od krila slepog misa...Novosacke veštice
Ček da pređete na gas!
Dramatično. Spolja kalaj a unutra ko spržena licna.Kako je kod vas izgledalo stanje preboljevanja?
To jeste klinacki, al kad sa godinama delis i dobro i lose sa nekim, to definitivno boli neuporedivo višeМатор си ти за пребољавање, то је код клинаца. Оно кад у средњој школи заљубиш до ушију па те откачи.
Ja vec prešlaČek da pređete na gas!
Nisam ni sumnjala u tebeJa vec prešla

Jbg gas je jeftiniji,sad ova kriza sa naftom a ja moram noću da ulazim novosackim momcima kroz prozore odzake itdNisam ni sumnjala u tebe![]()