Kako preboleti bivšu/bivšeg?

Sta ce ti toliko smajlije, jesi pijana?

Zdrava patetika nije isto sto i kme kme na filmice, ok ja placem na Titanik, al to je zbog Dikaprija

Pa to ti je žensko i ženski doživljaj ljubavi. Ona preboli tako što prevrne gaće i nađe drugog koji će da joj kupi skuplji poklon, dođe po nju boljim kolima i kog će sa većim ponosom da predstavi drugaricama. I misliće da je našla boljeg.

Pa to ti je žensko i ženski doživljaj ljubavi. Ona preboli tako što prevrne gaće i nađe drugog koji će da joj kupi skuplji poklon, dođe po nju boljim kolima i kog će sa većim ponosom da predstavi drugaricama. I misliće da je našla boljeg.
Odgovaraš čovjeku koji je upravo priznao da je imao 4-5 cura u jednom danu da preboli svoju bivšu. Eto i on je prevrnuo svoje gaće alal vera.

Mene je uvijek zanimalo kako je patiti. Mislim ne želim patiti zbog nekog ali to mi je skroz strani pojam.
Evo recimo ljubavne pjesme. Volim ih i često ih slušam (većina pjesama je ljubavna anyways). Ali sjedim i slušam je i pitam se: a što je ovo napisano? I što on/ona sad to pjeva?
Ne znam kako da objasnim
Ja ih imam napisanih na stotine svojih za raskide i to sa dvije cure Dok sa jednom trecom sam pisao vise optuzivacki...a sa ovima ostalima nisam ni imao inspiraciju pisati uopste...

Saveti i iskustva su dobrodošli :ceka:

:Unleash your power! Let go, Jean Uwald ! Jean Uwald , LET GO!

49f1eca957cd43e69c453ea8d65ea558b9316de1.gif

Back