Jugoslav Čvarak
Buduća legenda
- Poruka
- 36.504
Bože mi prosti... ali koju "preboljeti"...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A eto vi niste patetičnito je vec neka zenska patetika![]()
Pa jel uspelo?Uz pomoc vracare.

Ne bih rekla al ajd. Već sam rekla da mi je lako da izbjegavam ljubav. Isto, ne znam što je bitno al 25 godina punim sad u aprilu (poklone možete slati brzom poštom).sve u svoje vreme. Koliko mlada?
Jesi li pročitao deo mog posta gde piše, i tako ubedim sebe da je na gubitku? Meni je bitno šta ja osećam, a ne on.
Sta ce ti toliko smajlije, jesi pijana?A eto vi niste patetični
Iskreno patetično je i ono što si ti gore napisao sve ako ćemo iskreno. Jel to muška patetika onda![]()
Ma prejaka mi je bila podjela na mušku i žensku patetiku, otud smajliji.Sta ce ti toliko smajlije, jesi pijana?
Zdrava patetika nije isto sto i kme kme na filmice, ok ja placem na Titanik, al to je zbog Dikaprija

Sta ce ti toliko smajlije, jesi pijana?
Zdrava patetika nije isto sto i kme kme na filmice, ok ja placem na Titanik, al to je zbog Dikaprija
Odgovaraš čovjeku koji je upravo priznao da je imao 4-5 cura u jednom danu da preboli svoju bivšu. Eto i on je prevrnuo svoje gaće alal vera.Pa to ti je žensko i ženski doživljaj ljubavi. Ona preboli tako što prevrne gaće i nađe drugog koji će da joj kupi skuplji poklon, dođe po nju boljim kolima i kog će sa većim ponosom da predstavi drugaricama. I misliće da je našla boljeg.
Odgovaraš čovjeku koji je upravo priznao da je imao 4-5 cura u jednom danu da preboli svoju bivšu. Eto i on je prevrnuo svoje gaće alal vera.
Haha, a znam, sprdam se i ja.Ma prejaka mi je bila podjela na mušku i žensku patetiku, otud smajliji.![]()
Kud sam i napisaoJeste, 4-5, jok 15 dnevno. Ljubav nije isto što i klinačke kombinacijice i fantazije i to ne treba stavljati u isti koš.
Pa lagano ista s.ranja ce praviti i na buduće nece sigurno biti drugačija tako da opuštenoSaveti i iskustva su dobrodošli![]()
I ne ocekivati nesta spektakularno da je drukcijanajbolji metod...naci buducu
Ja ih imam napisanih na stotine svojih za raskide i to sa dvije cure Dok sa jednom trecom sam pisao vise optuzivacki...a sa ovima ostalima nisam ni imao inspiraciju pisati uopste...Mene je uvijek zanimalo kako je patiti. Mislim ne želim patiti zbog nekog ali to mi je skroz strani pojam.
Evo recimo ljubavne pjesme. Volim ih i često ih slušam (većina pjesama je ljubavna anyways). Ali sjedim i slušam je i pitam se: a što je ovo napisano? I što on/ona sad to pjeva?
Ne znam kako da objasnim
Blok ili ignoreA šta kada te s vremena na vreme kontaktira? Pošalje poruku, pozove te?
Dodji kod mene ja sam vjesticaUz pomoc vracare.

Saveti i iskustva su dobrodošli![]()
Jer umes da skines madjije sto ih madjijala predhodna a da ne zamadjijas noveDodji kod mene ja sam vjestica![]()
Klin se klinom izbija tj nabijaSaveti i iskustva su dobrodošli![]()
Ne ja sam jos goraJer umes da skines madjije sto ih madjijala predhodna a da ne zamadjijas nove