- Poruka
- 4.532
Saveti i iskustva su dobrodošli 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Možda otpozadi tj. odmah na konkretne stvari?Auuu, duga je noć...
Pffff, odakle krenuti?
Od sutra...Auuu, duga je noć...
Pffff, odakle krenuti?

A pa ne može tako. Mora prvo da se definiše veza, pa odnosi, pa razlozi raskida, pa osećanja, pa šta je ostalo od emocija... ukoliko je nešto ostalo... pa onda kakve su noći posle raskida, kakva su jutra posle raskida... pa onda su tu prednosti raskida i mane ostanka u vezi....Možda otpozadi tj. odmah na konkretne stvari?

Sve stoji, a i ja najviše interesujem za detaljne analizeA pa ne može tako. Mora prvo da se definiše veza, pa odnosi, pa razlozi raskida, pa osećanja, pa šta je ostalo od emocija... ukoliko je nešto ostalo... pa onda kakve su noći posle raskida, kakva su jutra posle raskida... pa onda su tu prednosti raskida i mane ostanka u vezi....
Ne može to tako jednostavno.
![]()

Pa kreni. Pomno čitam.Sve stoji, a i ja najviše interesujem za detaljne analize![]()
ovo nije tema o pozamaMožda otpozadi

Pa meni se i nije baš dešavalo da imam probleme sa preboljevanjem bivših ...Pa kreni. Pomno čitam.
I kad si se razvela?Preboleti,pihhhh nemoj da me brukas molim te jaki smo mi.Ja ne znam ja sam takva mene to brzo prodje nerviram se dan dva I cozdra
najbolji metod...naci buducu

Može da postane ako joj daš dovoljno vremenaovo nije tema o pozama![]()

Eh to je drugo,to me sastavilo tek mesec dana posle i to me je dobro sklepalo.Ali ne kao tuga za njim vec tuga za bacenim najlepsim godinama,kako cu dalje kako cu sama depresija,sramota sve me je sastaviloI kad si se razvela?Dva dana i vozdra
Ovo je zanimljivo, mozda je pocezano bas sa strahom od gubitka to sto se tesko zaljubljujes i dopustas da zavolis.Ja se recimo baš baš teško i retko zaljubljujem ali kad se zaljubim i vremenom dozvolim sebi da volim, ne preboljevam nikako i nikada...samo nateram sebe da lepo i u miru živim sa gubitkom...
Deluje mi da je to hajde da nazovem normalno kada se povežeš sa nekim i pogotovu kada svemu daš vremena da se lepo i duboko razvijeJa se recimo baš baš teško i retko zaljubljujem ali kad se zaljubim i vremenom dozvolim sebi da volim, ne preboljevam nikako i nikada...samo nateram sebe da lepo i u miru živim sa gubitkom...
Pa meni se i nije baš dešavalo da imam probleme sa preboljevanjem bivših ...
Uglavnom smo bili svesni da nam veza (češće vezica) ne ide dalje od tog nekog momenta pa raskinemo hajde da kažem "sporazumno".
Nešto u fazonu upita (kada osetiš da nije to to):
Koliko si srećna/ispunjena u našoj vezi? Pa ako je odgovor ne baš toliko gledamo šta i kako.
Sa dobrim delom bivših sam zbog ovoga ostao u ok prijateljskim odnosima.
Verovatno je jedino žešće iskustvo prebolevanja bilo za moju nekadašnju "skoro pa suprugu", tu mi je trebalo nekih 3 godine da prebolim stvari ... Mada i ta priča je imala jedan prelomni momenat za koji niko od nas nije bio spreman ...

Verovatno jeste strah...Ovo je zanimljivo, mozda je pocezano bas sa strahom od gubitka to sto se tesko zaljubljujes i dopustas da zavolis.