Kako prebaciti ovaj fajl u word?

Screen_Shot001.jpg

Prvo slikaj sa Screenshot programom :)

Zatim Uploaduj sliku na sajt.

Odaberi Serbian kao jezik i Klikni Upload

Preuzmi konvertovan Text fajl , popravi greske ako ima, kopiraj i nalepi text u novi Microsoft Word Document

:hvala:

Poslednja izmena:
ima OCR programa za te stvari dosta. Jedan dobar je "abby fine reader".

Inače svi rade manje više na principu neuronske mreže koja prepoznaje oblik slova na crtežu. Nisu 100% precizni, ali rade posao.

p.s.
za tako mali fajl se ne isplati zezati se, brže je prekucati ga.

Screen_Shot001.jpg

Prvo slikaj sa Screenshot programom :)

Zatim Uploaduj sliku na sajt.

Odaberi Serbian kao jezik i Klikni Upload

Preuzmi konvertovan Text fajl , popravi greske ako ima, kopiraj i nalepi text u novi Microsoft Word Document

:hvala:

ima OCR programa za te stvari dosta. Jedan dobar je "abby fine reader".

Inače svi rade manje više na principu neuronske mreže koja prepoznaje oblik slova na crtežu. Nisu 100% precizni, ali rade posao.

p.s.
za tako mali fajl se ne isplati zezati se, brže je prekucati ga.
http://www.newocr.com/ може кад је текст на латиници.

За ћириличне, тамо је боље пребацити на македонски, или, још боље, узети заиста, abby fine reader, он се мени показао најбољим за препознавање текста с фотографије.

Idi desnim klikom na fajl koji si poslao ovde na forum pa "Copy Image",otvori Word i desni klik i paste.Posle klikni dvaput na tu sliku i dobices okvir sa kojim mozes da siris i produzis sliku,pre toga namesti margine na najsire moguce i podesi koja ti velicina odgovara i odstampaj.Evo ja sam sa tvog fajla preneo tako u Word
Screenshot_1.jpg
Izvini za margine namesti da one budu sto blize krajevima da bi mogao da namestis sliku u velicini koja tebi odgovara.

Poslednja izmena:
http://www.newocr.com/ може кад је текст на латиници.

За ћириличне, тамо је боље пребацити на македонски, или, још боље, узети заиста, abby fine reader, он се мени показао најбољим за препознавање текста с фотографије.

Ja sa Abby nisam mogao da zavrsim mnoge poslove :aha: Dok ovaj online je resavao sve :)

Back