Kako povratiti druga???

nikola987

Primećen član
Poruka
862
Stvar je ovakva.U svadji sam sa nekada najboljim drugom(Bojanom).
Sve je pocelo kada smo se ja i njegova devojka zakacili i ona ga je zamolila da se vise ne druzi samnom.Bar ja tako mislim.
Zajedno su vec 4 meseca i vole jedno drugo.
Bojan je popricao samnom i rekao iz cista mira da ne vise ne zeli za druga i da nece da rizikuje zbog devojke.
Lagao je kako je sve vreme bio dobar samnom samo da bi me iskoristio.
Ovo sto mi je rekao nije istina jer ga poznajem dovoljno i znam kakav je covek a i video sam da mu je krivo zbog svega.Od tada ignorise svaki moj poziv.
Znam da je jako tvrdoglav i kada bi raskinuo sa devojkom opet bi stajao iza svoje odluke iako to ne zeli.I sad,kako povratiti druga?Toliko toga smo cinili jedan za drugog i ja to necu tek tako da zaboravim.Mislio sa na neko iznenadjenje ali mi nista ne pada na pamet.Ima li ko kakvu ideju?

hm...mozda bi trebalo da josh jednom da odesh kod njega i da poqshash da poprichash sa njim...
'de znam...ako te i dalje qlira pysti ga....ako si my zaista bio extra dryg vratice se on y normaly kad tad...a ta njegova devojka je ochigledno veliki retard :roll:

nikola987:
Sve je pocelo kada smo se ja i njegova devojka zakacili i ona ga je zamolila da se vise ne druzi samnom.Bar ja tako mislim.
Bojan je popricao samnom i rekao iz cista mira da ne vise ne zeli za druga i da nece da rizikuje zbog devojke.
Ovo sto mi je rekao nije istina jer ga poznajem dovoljno i znam kakav je covek a i video sam da mu je krivo zbog svega.Od tada ignorise svaki moj poziv.
Znam da je jako tvrdoglav i kada bi raskinuo sa devojkom opet bi stajao iza svoje odluke iako to ne zeli.I sad,kako povratiti druga?Toliko toga smo cinili jedan za drugog i ja to necu tek tako da zaboravim.Mislio sa na neko iznenadjenje ali mi nista ne pada na pamet.Ima li ko kakvu ideju?
Ako ce taj kreten tako neshto da uradi zbog devojke onda je kreten. Ali stvarno je moronchina. Josh da shvatim da ste se obojica zaleteli za istu ali ovo je stvarno glupo. Pa ja se sa jednim mojim drugom vishe ne druzhim. Nije to tako strashno(ali mi smo se zbog nekih drugih stvari posvadjali)

taj tvoj drug je ocigledno debil kada mu devojka govori sta da radi i kada je u potpunosti slusa :roll: pa mozes da pokusas nekako da pricas sa njim a ako ne zeli cak ni da te cuje iskuliraja ga...samo sto se takve pi'ke vrate kad tad ali jbg

nikola987:

Taj gari ti nije drug, nego je pič.kica najveća!!! Pa NIJEDNA devojka ne svetu ne bi mogla da stane između mene i najboljih drugova, da meni riba tako nešto kaže, oterao bih je u 3 pič.ke materine...:evil: A kad ti je gdru takva sisa nemoj ni da se družiš sa njim, ko ga je.be...:roll:

Nixxx:
Taj gari ti nije drug, nego je pič.kica najveća!!! Pa NIJEDNA devojka ne svetu ne bi mogla da stane između mene i najboljih drugova, da meni riba tako nešto kaže, oterao bih je u 3 pič.ke materine...:evil: A kad ti je gdru takva sisa nemoj ni da se družiš sa njim, ko ga je.be...:roll:

mozda je prva koja mu je dala pich.q
treba pustiti choveka malo da protera kera:razz:

IvAnA:):
av8225tq9.gif

Ja ti savetujem da ga se okanes! Da si mu bio best friend, sigurno ne bi prekinuo sa tobom svaki kontakt, zbog neke "ribe", koja je ocigledno umobolna pa voli da upropastava drugima zivot! Mada covek kada je zaljubljen ne slusa nikoga! Pusti ga da se ohladi, a i kao da oni mogu biti doveka! Pa onda probaj da stupis sa njim u kontakt, ali da izgleda slucajno! Pa ako si mu stvarno bio drug, bice mu zao! Mada ko jednom izneveri, nece se tu zaustaviti!

Ma pusti debila,vidis da ne cijeni vase prijateljstvo,i jos slusa sta mu djevojka govori(tj.naredjuje),pa raskinuti ce sa njom kad-tad........nista ne traje zauvjek.Pusti ga vidis da se pravi vazan-hoce da ga molis..........te su osobe najgore.....ohladi ti malo,pa ces da vidis kad raskine debil sa debilkom-da ce da te moli da se pomirite............a ta njegova debilka-ce da te "ganja" da izadjete!!

Ju, imao sam slicnu situaciju, samo sto sam ja prekinuo druzenje, a on je bio sa ribicom i poceo da ispaljuje dogovoreno zbog nje...
I bio je jako uporan, zvao svaki dan iako "nisam bio kuci", i poslao sms i jgb pogodi te kada ti stigne neka patetika a opet iza ima i istine... I sada je sve kao pre.

Probaj da budes jako uporan.

Back