- Poruka
- 86.811
Meni se čini da mnoge to prihvataju sa oduševljenjem
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Treba vam Tramp da ne bi bili mekane sisice?Od kad je Tramp pobedio to se polako širi kao epidemija kroz ceo svet.
Ti si i bez Trampa bio mačo a ribe se lepile na tebe?Treba vam Tramp da ne bi bili mekane sisice?
Ne, to ostavljam vama koji drkate na Trampa i Putina.Ti si i bez Trampa bio mačo a ribe se lepile na tebe?
Znači, ti i dalje misliš da žene kolo vode i da ne smeš da pisneš od njih?Divna topla troll tema za večeru
NeZnači, ti i dalje misliš da žene kolo vode i da ne smeš da pisneš od njih?
pa dobro, mora malo da se zabiberi čorba. Nemam problem da se razvodnji, po ukusuNe
Smem da pisnem
To što nemam sreće u ljubavi je druga stvar
Naširoko bih mogao o ovoj temi
A pre svega to patrijarhat, mačoizam...
Slippery field
Hehepa dobro, mora malo da se zabiberi čorba. Nemam problem da se razvodnji, po ukusu
naravnoMeni se čini da mnoge to prihvataju sa oduševljenjem
Tako je.Meni se čini da mnoge to prihvataju sa oduševljenjem
pa ni one ne znaju da naprave ajvarSve one žele mačo mena, muškarčine, to im je biološki urođeno. I tako i treba biti. Nekada su muškarci uistinu bili muškarci tako da ženama nije bilo teško da se udaju. Sada nemaju neku ponudu i situacija je takva kakva jeste. Šta misliš, zašto only fans uspeva da funkcioniše u korist žena? Ne zato što su te neke posebne, već zato što ima mnogo mlakonja (simpova) koji su voljni da plate i da ih gledaju dok uporedo onanišu na njih.
Ne nužno sve žene. To zavisi od toga kakve su majke imale. Ako ih majke nisu naučile da poštuju očeve, one neće poštovati ni svoje supruge. Ako otac nije naučio sinove da poštuju majku, neće poštovati ni svoje supruge. Sve je to vrlo povezano.pa ni one ne znaju da naprave ajvar
pindjur makar
Ima u Maksiju solidan ajvarpa ni one ne znaju da naprave ajvar
pindjur makar
to je rekla mama Šalabajzerić kada je tata otišao da se obračuna sa Krstom Krstićem:Meni super zvuci da neko malo brine o meni, zasto ne?
slažem seIma u Maksiju solidan ajvar![]()
Ja ozbiljno mislim.to je rekla mama Šalabajzerić kada je tata otišao da se obračuna sa Krstom Krstićem:
"mi ženske volimo kad nas neko čuva i brani"
![]()