Droid
Buduća legenda
- Poruka
- 46.960
Džaba na svaki greh padam. Neću biti spasen. Sa mnom je gotovo. Nadam se da ću samo umreti i nestati a da pakao ne postoji.Nema eshatologije bez armagedona...![]()
Džaba na svaki greh padam. Neću biti spasen. Sa mnom je gotovo. Nadam se da ću samo umreti i nestati a da pakao ne postoji.Nema eshatologije bez armagedona...![]()
Nije to ništa strašno, ti samo ne umeš da vladaš svojom voljom. a takvih je 99 od sto.Džaba na svaki greh padam. Neću biti spasen. Sa mnom je gotovo. Nadam se da ću samo umreti i nestati a da pakao ne postoji.
Dobar sam kao leb, pomažem prijateljima, ali sam osvetoljubiv, sujetan, izuzetno gord, proždrljiv, jurim žene, volim da popijem, jedino nisam nešto srebroljubiv ali volim da potrošim. Jedino nisam zao, ne sudim nikom, kako da sudim pored sopstvene pohote!Nije to ništa strašno, ti samo ne umeš da vladaš svojom voljom. a takvih je 99 od sto.
Evo meni je bog pokazao kako se vada voljom pa opet pogrešim.
Zato i čekamo Drugi Hristov dolazak da on svojom silom pomogne da se reši taj problem.
Ako težiš ka dobroti, ako si milostiv, ako praštaš drugima grehe, ako ne sudiš bližnjima, ima šanse za spasenje.
Carstvo nebesko je svet tvojih misli i nasledićeš ga ako budeš učo da vladaš svojim mislima umesto da one vladaju tobom.
Ti si car kome su podanici uzeli vlast iz ruku jer ne umeš da vladaš svojom voljom,
Savršen život su seks, droga i rokenrol.Biblijska greška. Savršeno stanje je da čovek nestane iz ovozemaljskog života i više ne dolazi u iskušenja.
Savršen život je jedino monaški.
Umesto rock n rolla ubacio bih neki elektro.Savršen život su seks, droga i rokenrol.![]()
Док год живиш- живи и нада...Nadam se da ću samo umreti i nestati a da pakao ne postoji.
Док год живиш- живи и нада...![]()
Dobar sam kao leb, pomažem prijateljima, ali sam osvetoljubiv, sujetan, izuzetno gord, proždrljiv, jurim žene, volim da popijem, jedino nisam nešto srebroljubiv ali volim da potrošim. Jedino nisam zao, ne sudim nikom, kako da sudim pored sopstvene pohote!
A to nije dovoljno. Ne. Meni nema spasa.![]()
Da tamo kad budem imao 80 godina i kada već budem polumrtav, onda će odjednom da mi ojača duhovnost i neću želeti seks, ždranje i opijanje.... има времена да Ти се догоди "Чудо".
Пашће Дух преко твог јаства, па ће престати тиранија твог Тела према сопственој Души.
(Кључне речи: Дух, Душа и Тело)
Čuj nema spasa; ti imaš pogrešnu predstgavu kako to Hristos spasava,Dobar sam kao leb, pomažem prijateljima, ali sam osvetoljubiv, sujetan, izuzetno gord, proždrljiv, jurim žene, volim da popijem, jedino nisam nešto srebroljubiv ali volim da potrošim. Jedino nisam zao, ne sudim nikom, kako da sudim pored sopstvene pohote!
A to nije dovoljno. Ne. Meni nema spasa.![]()
Sve sam to probao, mislio sam da kad toga nebi bilo život nebi imao nikakvog smisla,Savršen život su seks, droga i rokenrol.![]()
Živi nada sve doj je naše želje ne uguše.Док год живиш- живи и нада...![]()
Недостатак воље за отпором.Šta je depresija, Bezvoljnost, beznadežnost i nedostatak smisla
Nedostatak volje da se uradi bilo šta,Недостатак воље за отпором.
Живот је борба, ако ћемо да се гађамо фразама и водимо испразну конверзавију, да разбијемо досаду једној страни, а другој је пребацимо...Nedostatak volje da se uradi bilo šta,
Otpor prema kome, čemu?
Otpor prema svojim zlim mislima?
Нема спаса превентивом него искреношћу. Лицемерје спаљује душу.Mogao bi da budeš poslušan Hristu preventive radi
Nisam rekao da slušaš preventivno nego da budeš poslušan. Od slušanja nema vajde ako se ne primeni kroz poslušnost.Нема спаса превентивом него искреношћу. Лицемерје спаљује душу.
Нема нама спаса јер огромна већина слуша превентивно.
Сви ћемо горети у паклу!
Odosmo mi u filozofiranjeЖивот је борба, ако ћемо да се гађамо фразама и водимо испразну конверзавију, да разбијемо досаду једној страни, а другој је пребацимо...
Сизиф је гурао камен; зашто?
У одговорима на то питање је и одговор на твоја.
Живот је борба, ако ћемо да се гађамо фразама и водимо испразну конверзавију, да разбијемо досаду једној страни, а другој је пребацимо...
Сизиф је гурао камен; зашто?
У одговорима на то питање је и одговор на твоја.
Недопустиво...Odosmo mi u filozofiranje
Не, само напорна, али- ко воли да ради!?Па та борба не мора да буде јалова
Недопустиво...
Poruka je automatski spojena:
Не, само напорна, али- ко воли да ради!?