Hahahahha, nisam bas mutava. Ali prosto neki ljudi ne zele valjda da pricaju. A sad ne znam dal je to tako. Uglavnom, skontala sam da je najverovatnije da je komunikacija problem, zato sam i postavila pitanje
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hahahahhaha, vauuu. Ali je ona sigurno imala prijatelje. Ljudi koji su cutljivi, na primer neko ima prosto srece da dodje do ljudi koji ih razumeju, sta je sa onima koji se prosto ne snađu u takvim situacijama. To je velika transformacija, a ako smem da pitam kako su se oni upoznali, mislim ako je bila cutljiva ne verujem da je imala puno prijatelja, a kako je onda nasla decka (sada jel, muza)?
Ja sam ga razumeo da ima ljude oko sebe, ali da ili ga sramota, blam da se uključi u razgovor ili ima pogrešne ljude sa kojima nema teme za spiku.pa nije rekao ali ti kazes da treba da ima ljude oko sebe s kojima ce da uziva a ja kazem da ako bi imao ljude oko sebe to bi znacilo da ume da prica koliko toliko
pa sta znam ako izlazis sa drustvom u kojem neko drugi vodi razgovor a ti cutis to je kao da si samJa sam ga razumeo da ima ljude oko sebe, ali da ili ga sramota, blam da se uključi u razgovor ili ima pogrešne ljude sa kojima nema teme za spiku.
Имала сам ћутљиву другарицу и волела сам је баш зато што је таква. После се удала, родила децу и променила се тотално. Сад прича сто на сат.
Пуна је себе, сад је пословна жена, власница куће и више се не може живети од ње. Не дружимо се више, то није иста особа.