Ali cak i oni koji se namecu, da ispadnu smesni, ali su opet elita...
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ali cak i oni koji se namecu, da ispadnu smesni, ali su opet elita...
Veruj mi da mi nije problemMuka je to, brale
Razmisli još jednom jel to želiš
Teškoe kad si takav 90% vremena, a onih 10% kad želiš da ćutiš svi te gledaju onim pogledom AJ KAŽI NEŠTA SMIJEŠNO HNJOOOHOHOHO
Pa mislim jeste, bar u mom okruzenjuКаква бре елита.
Pa mislim jeste, bar u mom okruzenju
Jeste, druže, veruj mi... Ja s tim živim ceo život. Ispada da sam među ljudima animator, što uglavnom jeste slučaj, al ima dana kad neću da budem, a to svi očekujuVeruj mi da mi nije problem
Saglasna da 'dolazi fabrički', ili jesi komunikativan i zabavan za društvo ili nisi.То у приципу долази фабрички. Мада можеш да се делимично коригујеш и будеш друштвено прихватљив. Ако ти није у нарави, немој да се намећеш, испашћеш смешан. Гледај како то мајстори раде, па онда пробај на по мало.
Mozda si upravu...Saglasna da 'dolazi fabrički', ili jesi komunikativan i zabavan za društvo ili nisi.
Slaba vajda od 'gledanja majstorskog umeća', to bi bilo oponašanje, a kao što rekosmo malopre, sve je to urođeno i deo našeg karaktera.
Što se tiče pričljivosti, sve se stišava s godinama.
Više mi prija tišina, bolja je konekcija sa samim sobom.
Pričati možeš bilo šta i sa bilo kim, ćutati kvalitetno možeš samo sa odabranim.
Gore napisano nije mudrovanje zasnovano na pretpostavkama.Mozda si upravu...
ako je neko pričljiv ne znači po automatizmu da je autoritet, ni centar.Da li neko zna kako postati pričljiviji i komunikativniji u društvu? Biti autoritet, centar nekog društva?
Izađeš sa društvom i samo pričaš i pričaš dok se ne oslobodiš. To je prostoDa li neko zna kako postati pričljiviji i komunikativniji u društvu? Biti autoritet, centar nekog društva?
Za pocetak izadji iz virtuele i idi u drustvo.❤Da li neko zna kako postati pričljiviji i komunikativniji u društvu? Biti autoritet, centar nekog društva?
pronalazim se ovde na licnom nivou. jedva sam skupio snage da ne reagujem .Muka je to, brale
Razmisli još jednom jel to želiš
Teškoe kad si takav 90% vremena, a onih 10% kad želiš da ćutiš svi te gledaju onim pogledom AJ KAŽI NEŠTA SMIJEŠNO HNJOOOHOHOHO
Nemoj više žimiti, srce mi lomišpronalazim se ovde na licnom nivou. jedva sam skupio snage da ne reagujem .
al covek pita to zato sto ne moze da nadje drustvo i devojku, kad nadje onda ocigledno ima o cemu da pricaOko vas treba da se vrte ljudi koji vam znace, koji hoce da se druze s vama. Partner koji vas zeli. Ne svaka budala, pa da ispadne problem.
Citati knjige sto vise i postaviti prave reci na pravo mesto,na temu razgovora.Da li neko zna kako postati pričljiviji i komunikativniji u društvu? Biti autoritet, centar nekog društva?
Moze. U fazonu bolje prvi u selu nego zadnji u gradu.pa lako nadjes manje pricljive od sebe i nametnes im pricu a ove pricljivije od tebe ignorises
Nije reko da ne moze da nadje drustvo ili devojku. Ja sam reko generalno za ljude koji nisu pricljivi nisam mislio samo na autora posta.al covek pita to zato sto ne moze da nadje drustvo i devojku, kad nadje onda ocigledno ima o cemu da prica
Cuti i budi smatran cudakom ili budalom,ako progovoris otklonices svaku sumnju....Da li neko zna kako postati pričljiviji i komunikativniji u društvu? Biti autoritet, centar nekog društva?
pa nije rekao ali ti kazes da treba da ima ljude oko sebe s kojima ce da uziva a ja kazem da ako bi imao ljude oko sebe to bi znacilo da ume da prica koliko tolikoNije reko da ne moze da nadje drustvo ili devojku. Ja sam reko generalno za ljude koji nisu pricljivi nisam mislio samo na autora posta.
Covek treba uvek nadje neku temu sa nekim da prica o tome sto zna.