Kako postati pricljiviji?

Veruj mi da mi nije problem
Jeste, druže, veruj mi... Ja s tim živim ceo život. Ispada da sam među ljudima animator, što uglavnom jeste slučaj, al ima dana kad neću da budem, a to svi očekuju
Meljem ko vodenica inače, sa potpuno nepoznatim ljudima mogu uvek da uđem u priču, lupam ko otvoren prozor, na svako pitanje imam pet argumentovanih odgovora itd, al se desi trenutak kad hoću da ćutim i onda razočaram prijatelje koji me predstavljaju ko onu žabu što igra i peva, ne znam jesi gledao taj crtani

То у приципу долази фабрички. Мада можеш да се делимично коригујеш и будеш друштвено прихватљив. Ако ти није у нарави, немој да се намећеш, испашћеш смешан. Гледај како то мајстори раде, па онда пробај на по мало.
Saglasna da 'dolazi fabrički', ili jesi komunikativan i zabavan za društvo ili nisi.
Slaba vajda od 'gledanja majstorskog umeća', to bi bilo oponašanje, a kao što rekosmo malopre, sve je to urođeno i deo našeg karaktera.

Što se tiče pričljivosti, sve se stišava s godinama.
Više mi prija tišina, bolja je konekcija sa samim sobom.
Pričati možeš bilo šta i sa bilo kim, ćutati kvalitetno možeš samo sa odabranim.

Saglasna da 'dolazi fabrički', ili jesi komunikativan i zabavan za društvo ili nisi.
Slaba vajda od 'gledanja majstorskog umeća', to bi bilo oponašanje, a kao što rekosmo malopre, sve je to urođeno i deo našeg karaktera.

Što se tiče pričljivosti, sve se stišava s godinama.
Više mi prija tišina, bolja je konekcija sa samim sobom.
Pričati možeš bilo šta i sa bilo kim, ćutati kvalitetno možeš samo sa odabranim.
Mozda si upravu...

Nije reko da ne moze da nadje drustvo ili devojku. Ja sam reko generalno za ljude koji nisu pricljivi nisam mislio samo na autora posta.

Covek treba uvek nadje neku temu sa nekim da prica o tome sto zna.
pa nije rekao ali ti kazes da treba da ima ljude oko sebe s kojima ce da uziva a ja kazem da ako bi imao ljude oko sebe to bi znacilo da ume da prica koliko toliko

Back