Kako postati dobar čovjek !

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

gost 268930

Poznat
Poruka
8.832
Pošto vidim da na ovom pdf-u postoje teme tipa- "kako postati mason","kako postati vještica","kako postati satanista","kako postati baba-roga" i ostala bagra.... da vas pitam da li ste se ikada zapitali... kako postati dobar čovjek?!

To vas nikada nije zaintrigiralo?!

A sad da objasnim moje pitanje.
Masoni, veštice i co su subjekti sfere koji se i te kako tiču misterija, ako ne i natprirodnih pojava.

To što se tebi ne sviđa diskusija o tome, to je tvoj lični problem, i posprdno nazivanje bagrom subjekte tih tema dovoljno oslikava STVARNU NAMERU postavke ove teme, a to je, da se precizno izrazim - čista provokacija.

No element provokacije će se izgubiti ako se tema prebaci tamo gde je i trebala biti postavljena, recimo na Filozofiju.
Ovaj post slobodno brišite, jer je spam, no kakva tema, takvi i odgovori :mrgreen: .

A sad da objasnim moje pitanje.
Masoni, veštice i co su subjekti sfere koji se i te kako tiču misterija, ako ne i natprirodnih pojava.

To što se tebi ne sviđa diskusija o tome, to je tvoj lični problem, i posprdno nazivanje bagrom subjekte tih tema dovoljno oslikava STVARNU NAMERU postavke ove teme, a to je, da se precizno izrazim - čista provokacija.

No element provokacije će se izgubiti ako se tema prebaci tamo gde je i trebala biti postavljena, recimo na Filozofiju.
Ovaj post slobodno brišite, jer je spam, no kakva tema, takvi i odgovori :mrgreen: .

Nikakva provokacija. Vidim da se neki ljudi fasciniraju bagrom,pa pomislih...možda je za njih dobar čovjek misterija... :think:

Mislm da je 50% vaspitanja , a ostatak je ono sto je u nama .
U danasnje vreme to i nije neka vrlina .
Mada zavisi kako ti definises taj termin dobar covek , dali je isto dobar i kada postavi neke granice i kaze sad je dosta , ili po principu dobar i budala . . . :)

Jednostavno budes ono sto jesi, bez nametnute religije, cinis ono sto mislis da je najbolje, ne osudjujes ljude druge vere i pljujes po njima osim ako te ne napadaju i vitlaju ti biblijom ispred face i prete, osudjuju te, totalno smore sto neces da udjes u njihovu sektu i zele da te spale na lomacu kad ih odbijes...

I ti si isti kao i oni sto su otvorili ovakve teme ali to ti ne mozes da vidis i ta tvoja tema je cista provokacija i bolji naziv i tacniji je "Zasto ne udjete u moju sektu bas je lepo" onaj drugi je samo maska...

Smorio si ceo ovaj pdf idi to postavi na religiju i ne znam zasto administratori nisu to prebacili ili zakljucali jer je ova tema postavljena ocigledno samo za raspravu sto je ovaj "dobri" covek koji hoce da nam pokaze kako postati dobar, tacnije kako da postanemo sektas bas iz tog razloga postavio...

Ovo je cista reklama i direktno vredjanje poziv za svadju i raspravu, pljuvanje celog ovog pdf, tj upuceno je direktno svima onima koji ovde malo cesce dolaze a to ja koliko znam dobar covek ne bi cinio takve gluposti...

Gledaj svoja posla i ne napadaj druge bice lakse i tebi i ostalima za koje se brines a ustvari zelis da ih uvedes u tvoje vode silom...

Toliko od mene vise necu ni jedan komentar, na nijednu njegovu temu ili post da ostavim cak je i ovo previse...

Poslednja izmena:
.
.
.

Da bi postao 'dobar' čovjek...prvo moraš da znaš sve ono što 'LOŠ' čovjek JESTE.

Kada to spoznaš...kreirat' ćeš njegovu suprotnost i bit' ćeš...'dobar'.

A da li će to da promijeni išta u Svijetu koji doživljavaš?

U principu ne. Sve što ćeš da postigneš postajanjem 'dobrim' ogledat' će se u ekstremnoj POLARIZACIJI onoga što bi uistinu trebalo da budeš:

Č...O...V...J...E...K.

• Podržavam
Reactions: brx
Pošto vidim da na ovom pdf-u postoje teme tipa- "kako postati mason","kako postati vještica","kako postati satanista","kako postati baba-roga" i ostala bagra.... da vas pitam da li ste se ikada zapitali... kako postati dobar čovjek?!

To vas nikada nije zaintrigiralo?!

Nema ničeg natprirodnog i misterioznog u stvaranju dobrog čoveka.

Adekvatna tema na Filozofiji
http://forum.krstarica.com/showthread.php/472774-Biti-dobar-čovek?highlight=dobar+čovek
pa ko voli, nek izvoli.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back