Kako posmatrate

Slobodne..zauzete i u braku osobe?dakle ne samo odokativno ili iskljucivo radi sexa..nego da li im prilazite isto i usput dodje do kolebanja i promene pristupa i raspolozenja..jel su vam neke za izbegavanje posto ne zelite jel nova poznanstva i prijateljska kafenisanja koja se samo na tome zavrsavaju..znaci osoba 1..2 ili 3 pristup a?

kada bih bila slobodna,ne bi me neshto puno zanimalo da li je ovo pod 1,2 ili 3...ako imam shanse imam,ako nemam nemam i to je to...

mada to bi opet zavisilo od mojih zelja...ne mogu isto ocekivati od lika koji je slobodan i od onog koji je zauzet....

pa to jeste, ali oženjeni nikad ne može da "smara" jednakim intenzitetom kao što to može slobodan dečko :)
El si ti bila sa ozenjenim ili zauzetim? :lol:
P.s. Hvala Daco, kad muskarac pohvali ovak post devojke to je presedan. :lol:
Ocekivana reakcija je iscudjavanje. Nijedan forumash nikad nije prekinuo svoju vezu zbog druge devojke :mrgreen::lol: Ili forumashica, svakako, zbog nekog drugog.

Ma nadje se uvek izgovor posao i razne obaveze..to je jos zanimljivije kad nije nonstop dostupan
Nađe se, ko hoće da mulja, taj to i ostvari.
pa to jeste, ali oženjeni nikad ne može da "smara" jednakim intenzitetom kao što to može slobodan dečko :)

Zato sto ne volu tu zenu vec su sa njom u kres kombinaciji, ja sam pricala o tom tipu veze.
Dakle imaju svoju porodicu i zele samo povremeni kres.

Znači reč je o oženjenim ljudima koji su emocionalno uravnoteženi, prosto rečeno već ispunjeni emocijama te vrste i traže u vezi samo fizičku realizaciju. Ali šta ako se napale kao tetrebi, mislim devojke svoji smo, biću jasan - šta ako su oženjeni toliko јеbežljivi da ih ta neutažena želja nagoni na smaranje?

Plavušasto moje, smaraću te dok mi ne objasniš ili dok se ne oženim... :D

a dačo, ne razumemo se :)
oženjeni će da se krije po kupatilu da otkuca sms ili nazove, jer žena odnekud sluša i gleda
oženjeni ne može da izađe u 23h ubeče kad mu dune

itd. :)

slobodan momak se ne krije ni od koga, ne štreca se hoće li ga neko čuti, ima svo vreme ovog sveta ....

Nađe se, ko hoće da mulja, taj to i ostvari.

Znači reč je o oženjenim ljudima koji su emocionalno uravnoteženi, prosto rečeno već ispunjeni emocijama te vrste i traže u vezi samo fizičku realizaciju. Ali šta ako se napale kao tetrebi, mislim devojke svoji smo, biću jasan - šta ako su oženjeni toliko јеbežljivi da ih ta neutažena želja nagoni na smaranje?
Postoje slucajevi, nismo iskljucive ali su retki.
Prosto retko ko ostavlja zenu. Devojku skoro svaki. ;)

P.s. Hvala Daco, kad muskarac pohvali ovak post devojke to je presedan. :lol:
Ocekivana reakcija je iscudjavanje. Nijedan forumash nikad nije prekinuo svoju vezu zbog druge devojke :mrgreen::lol: Ili forumashica, svakako, zbog nekog drugog.

Ne znam kakvi su mehanizmi raskidanja kod drugih, sigurno da ima mnoštvo modela, mogu ti reći samo kako je kod mene - obično sam zeznem stvar, vežem se za pogrešnu osobu, nije potreban neko sa strane da bi se razišli, lako se nađe povod za rastanak i bez tog nekog drugog. :)

a dačo, ne razumemo se :)
oženjeni će da se krije po kupatilu da otkuca sms ili nazove, jer žena odnekud sluša i gleda
oženjeni ne može da izađe u 23h ubeče kad mu dune

itd. :)

slobodan momak se ne krije ni od koga, ne štreca se hoće li ga neko čuti, ima svo vreme ovog sveta ....

Kad mu ona ženska stvar udari u glavu čovek je u stanju da se obeznani i da više ne vodi računa o tome da li je oženjen, da li će neko saznati, zanemaruje obaveze, sve drugo, samo da bi je se dočepao.

Kad mu ona ženska stvar udari u glavu čovek je u stanju da se obeznani i da više ne vodi računa o tome da li je oženjen, da li će neko saznati, zanemaruje obaveze, sve drugo, samo da bi je se dočepao.

oooo, ne bre...
muškarci su pi*kice, retko koji ima onu stvar da se razvede, tavore u lošim brakovima zbog dece (budalaština), iz meni nepoznatog razloga cvikaju od žene (valjda da ne odvede decu, uzme pola stana i alimentaciju) ...
udari njima ona stvar, samo što "mudri" kriju tragove, a one manje mudre žena provali za čas

oooo, ne bre...
muškarci su pi*kice, retko koji ima onu stvar da se razvede, tavore u lošim brakovima zbog dece (budalaština), iz meni nepoznatog razloga cvikaju od žene (valjda da ne odvede decu, uzme pola stana i alimentaciju) ...
udari njima ona stvar, samo što "mudri" kriju tragove, a one manje mudre žena provali za čas

To je druga priča, i tu si u pravu, pre nekoliko dana isto to sam napisao na onoj Sinketovoj temi o "stanicama" - ubeđen sam da češće tete napuštaju čike, žene iniciraju razvode, muškarcima odgovara i status kvo - održavanje forme, i naravno varanje, ako se ne primećuje.
Ali kad smaraju to rade lavovski, do obeznanjivanja.

Ljudi nisu savršeni, svest im nije uvek na "najvišem nivou"...

Ne kazem,Daco...ali drugacije je kada si muskarac...znas retko ces cuti da je tako uradila neka zena,da je bas zanemarila sopstveno dete zarad tamo nekog ljubavnika i ostavila bas sve,da je nista drugo ne zanima...ne generalizujem,ali od zene puno toga zavisi,a cesce cujem takve slucajeve,da se on zatelebao i sve po scenariju kako si ti naveo...:)

Ne kazem,Daco...ali drugacije je kada si muskarac...znas retko ces cuti da je tako uradila neka zena,da je bas zanemarila sopstveno dete zarad tamo nekog ljubavnika i ostavila bas sve,da je nista drugo ne zanima...ne generalizujem,ali od zene puno toga zavisi,a cesce cujem takve slucajeve,da se on zatelebao i sve po scenariju kako si ti naveo...:)

Jel da? Primetila si i ti?
Pričam da smaranje nema veze sa brakom već sa mentalnim sklopom čoveka, nikad se ne zna kad će tipu da kvrcne, kad će se preterano vezati za ženu sa kojom se upustio u avanturu. Žene ispadoše proračunatije i hladnokrvnije, na njihovu sreću.

Jel da? Primetila si i ti?
Pričam da smaranje nema veze sa brakom već sa mentalnim sklopom čoveka, nikad se ne zna kad će tipu da kvrcne, kad će se preterano vezati za ženu sa kojom se upustio u avanturu. Žene ispadoše proračunatije i hladnokrvnije, na njihovu sreću.

Ako je meni dosadano sa nekim,onda je nevazno jesi li u braku ili nisi,jer je zabrinjavajuce da ti je dosadno sa nekim koga si do juce voleo ili mislio da volis...Pa,to se ne zna nikome kada ce da kvrcne..jedino svako moze da garantuje za sebe..Otkud ja da znam za tog nekog..Ja mogu samo da garantujem za sebe...Sta da se radi..Ostaje ti da volis tog nekog i da se nadas da ce potrajati i da cete ostariti zajedno...ja duboko u takvu ljubav verujem...Pa,zavisi daco,nisu sve zene takve a ni svi muskarci..ja samo kazem da sam vise primera cula gde je muskarac bio spreman da napusti bas sve i da krene od nule sa novom,nego neka zena koja ima decu ...Nema to veze sa polom toliko,koliko sa licnoscu coveka,to si u pravu.

Ako je meni dosadno sa nekim,onda je nevazno jesi li u braku ili nisi,jer je zabrinjavajuce da ti je dosadno sa nekim koga si do juce voleo ili mislio da volis...Pa,to se ne zna nikome kada ce da kvrcne..jedino svako moze da garantuje za sebe..Otkud ja da znam za tog nekog..Ja mogu samo da garantujem za sebe...Sta da se radi..Ostaje ti da volis tog nekog i da se nadas da ce potrajati i da cete ostariti zajedno...ja duboko u takvu ljubav verujem...Pa,zavisi daco,nisu sve zene takve a ni svi muskarci..ja samo kazem da sam vise primera cula gde je muskarac bio spreman da napusti bas sve i da krene od nule sa novom,nego neka zena koja ima decu ...Nema to veze sa polom toliko,koliko sa licnoscu coveka,to si u pravu.

Kad bi mogli da dođemo do podataka ko je koga više ostavljao i na čiju inicijativu je dolazilo do razvoda brakova kladio bi se na nežniji pol. Kud nisam sačuvao link, bio je na nekoj ranijoj temi, za sajt sa statističkim podacima te vrste...

Ako je meni dosadano sa nekim,onda je nevazno jesi li u braku ili nisi,jer je zabrinjavajuce da ti je dosadno sa nekim koga si do juce voleo ili mislio da volis...Pa,to se ne zna nikome kada ce da kvrcne..jedino svako moze da garantuje za sebe..Otkud ja da znam za tog nekog..Ja mogu samo da garantujem za sebe...Sta da se radi..Ostaje ti da volis tog nekog i da se nadas da ce potrajati i da cete ostariti zajedno...ja duboko u takvu ljubav verujem...Pa,zavisi daco,nisu sve zene takve a ni svi muskarci..ja samo kazem da sam vise primera cula gde je muskarac bio spreman da napusti bas sve i da krene od nule sa novom,nego neka zena koja ima decu ...Nema to veze sa polom toliko,koliko sa licnoscu coveka,to si u pravu.

Stvar je mnogo prostija nego sto izgleda..zena se uglavnom posveti porodici eventualno ne radi..ne kazem da zavisi od mskarca al ima i toga..nego jednostavno se oseca nesigurnije da ce je drustvo primiti teze s detetom ili razvedenu

Stvar je mnogo prostija nego sto izgleda..zena se uglavnom posveti porodici eventualno ne radi..ne kazem da zavisi od mskarca al ima i toga..nego jednostavno se oseca nesigurnije da ce je drustvo primiti teze s detetom ili razvedenu

Ok,posveti se,ali nije to tako lako kao muskarcu...on ode,i zna da ce se ta zena sa sigurnoscu brinuti o tom detetu,da kazem...a nece se bas svaka zena usuditi na isto,verujuci da ce bas svaki muskarac brinuti o porodici kao sto je ona,i brinuti o tom detetu...ne kazem ja da ne ume,ali koja ce iole normalna zena da ostavi dete,ali bas ostavi,da bi otisla sa ljubavnikom?A od muskaraca,koliko je spremno na takav korak?

Pa nece o tome govorim ima vecu odgovornost..moj burazer je otiso u podstanare posle 20god i ulaganja u brak koji se raspao..sreca sto se nisu uselili u kucu koju je napravio samo vece peripetije

Back