Kako posao i probleme iz firme ne "doneti" kuci?

Naravno, ima tih dana da posle nekih situacija pomislim da je čudo što cela firma nije trudna.

viber_image_2024-11-19_20-29-49-498.jpg

Pitanje za sve zaposlene - kako ostaviti posao sa sve problemima i obavezama u firmi, a ne donositi iste kuci sa sve raspolozenjem?
Da li vam uspeva da ne davite bliznje pricom o kolegama, firmi,poslu, sefu...?
Htela sam danas da pričam o dvema napuhanim ćurkama iz fime, pa sam se setila da nisu vredne pažnje.
Neću da smaram muža glupostima.

Meni je normalno da pitam šta je bilo na poslu, kako je prošao dan...I posao je deo života i to veliki...
Nije mi problem ni da slušam ni da pričam o njemu ali se u 99% svede na maksimum 5 min...Zaista nikada mislim da nismo pričali ni o njegovom ni o mom poslu nešto preterano dugo...
Bilo bi mi čudno da se uopšte ni ne spominje taj deo nas i našeg života makar onako u kratkim crtama. A ako je bio baš loš dan ili neki veći problemi normalno mi je da neko, on ili ja, nismo raspoloženi...ljudi smo. Više bi me vređalo da mi ne kaže da ga nešto muči.

Pitanje za sve zaposlene - kako ostaviti posao sa sve problemima i obavezama u firmi, a ne donositi iste kuci sa sve raspolozenjem?
Da li vam uspeva da ne davite bliznje pricom o kolegama, firmi,poslu, sefu...?
Nikako
Kad te neko iz takta izvede i dovede do ludila taj dan ti je upropascen svakako. Iskukamo jedno drugom, izogovaramo sefove debile, pa idemo dalje...

Back