Kako popraviti windows 7

DusanMadic

Početnik
Poruka
39
Pozdrav, drugovi! Imam problem na lap-top racunaru imam instaliran windows 7 i stalno skidam neke programe ovo ono usput sami se skidaju tolbar programčići i unište mi sistem. Nemogu više da reinstaliram windows već mi je dosadilo. Jel postoji neki način da popravim sistem neki cd ili neki program sa interneta da mi malo osveži i popravi sistem.

Instaliraj ponovo Windows ali odmah nakon instalacije napravi backup sa Acronisom....Kada zezneš Windows pokreneš backup sa Acronisom i za petnaest minuta dobijaš opet čist i ispravan Windows....To je prvi ali najbolji način....Postoji još nekoliko načina ali vjeruj da je ovo najbolje...Što se tiče tolbarova za to si sam kriv....Za svaki tolbar program prilikom instalacije pita da li da se instalira....Ako to nisi do sada savladao mislim da nećeš ni sa Acronisom uspjeti jer nema ništa na dva klika...

Poslednja izmena:
кад већ волиш да се играш а ти види неку од Линукс дистрибуција па се играј колико год желиш... шта год да зезнеш можеш да решиш кроз неки од алата за инсталацију програма (само треба да испратиш шта си све инсталирао да бии знао шта ти смета).

Pozdrav, drugovi! Imam problem na lap-top racunaru imam instaliran windows 7 i stalno skidam neke programe ovo ono usput sami se skidaju tolbar programčići i unište mi sistem. Nemogu više da reinstaliram windows već mi je dosadilo. Jel postoji neki način da popravim sistem neki cd ili neki program sa interneta da mi malo osveži i popravi sistem.
run- sfc/scannow

ljudi molim vas za pomoc imam windows 7 i kada pokusam da stisnem desni klik na neku ikonicu nece da mi otvori padajuci prozor vec pise da postoji problem ali nikako nmg da ga resim ....
Da li neko zna zbog cega mi se to desava
virusi mozda

Back