zavrtanj m4
Obećava
- Poruka
- 97
Gospodo ,kako bi popravio slomljenu ploćicu i rupu u podu ,a da ne.mjenjam cijelu jer je nemam takvu,da nekako saniram bez majstora,ne mora biti sjajno ,da nije ova rupa i da drżi ,może i neka slićna boja
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imaš 5000 videa na YouTube o tome kako se priprema i postavlja fug masa. Ne treba ništa da kvasiš, samo kupiš 500gr fug mase u toj boji i dodaš vode koliko piše na pakovanju i popuniš rupu.Gospodo ,kako bi popravio slomljenu ploćicu i rupu u podu ,a da ne.mjenjam cijelu jer je nemam takvu,da nekako saniram bez majstora,ne mora biti sjajno ,da nije ova rupa i da drżi ,może i neka slićna bojaPogledajte prilog 1657122
Nadam se da su ovo svi majstori pročitali i da nikad i neće doći. Koji ovo level bezobrazluka, ne ume sam, a ume da pljuje po majstorima. Inače, ja bih umela ovo da rešim, ali neću da kažem kako.A mogao bi platit majstora ,ali Ne dam taman crko ,svaka śuśa majstor i toliko drski i bezobrazni ,hoće satnicu kao da je hirurg ,a ne neki droljo iz okoline Użica
Nemo...j da me presecaśNadam se da su ovo svi majstori pročitali i da nikad i neće doći. Koji ovo level bezobrazluka, ne ume sam, a ume da pljuje po majstorima. Inače, ja bih umela ovo da rešim, ali neću da kažem kako.
ostavi onda tako, ko ga *ebe!To su ploćice ispod kotla za grijanje
Davno me prośla żelja za ljepotom i lażnim sjajem,stare jesu ,ali su bolje i kvalitetnije od novih ,postavljene pre 60 god,talijanske Armani dizajn,istina.
Ovo se uklapa u dugoroćni plan obnove i modernizacije Srbije ,istaknuto na zadnjem kongresu partije i uputama od strane voljenog vođeostavi onda tako, ko ga *ebe!
ako ti je to kotlarnica i prošla te je "želja za lepotom", što bi se uopšte onda cimao i popravljao?!
wbAko neces da je menjas,najsigurnije je da popunis smesom za fugovanje.I pre nego sto se skroz stegne,vlaznim sundjerom kruznim pokretima,ali ovlaz,bez pritiskanja,prevuci preko fug mase i ona ce postati glatka.