Kako popraviti slomljenu ploćicu na podu

zavrtanj m4

Obećava
Poruka
97
Gospodo ,kako bi popravio slomljenu ploćicu i rupu u podu ,a da ne.mjenjam cijelu jer je nemam takvu,da nekako saniram bez majstora,ne mora biti sjajno ,da nije ova rupa i da drżi ,może i neka slićna boja
20241214_024756.jpg

kolika je ukupna površina u pitanju?
meni se, druže, čini da su ti te pločice odavno zrele za zamenu... i ostale su s*ebane, ne samo ta jedna koja se odvalila.
rekao bih da je neki hodnik u pitanju i da nije jako velika prostorija.
ako se malo potrudiš možeš sam da postaviš pločice bez keramičara. imaš danas one kajle za nivelaciju, vrlo se lako radi sa njima...
ako ne platis keramičara i uzmeš neke najjeftinije pločice (svakako bi bile bolje od ovih koje trenutno imaš), verujem da sa svim ostalim potrebnim materijalom možeš da prodješ sa ca. 1.000 din/m²

319195.jpg.webp

Poslednja izmena:
To su ploćice ispod kotla za grijanje
Davno me prośla żelja za ljepotom i lażnim sjajem,stare jesu ,ali su bolje i kvalitetnije od novih ,postavljene pre 60 god,talijanske Armani dizajn,istina.
Komad koji se odvalio nemam da zalijepim
Udario bi kako predlożi momak fug masu boje beż ,ali ne znam postupak ,ćime ću izravnat ,trebali rupu kvasit,kako suŝit ,ne znam niśta
A mogao bi platit majstora ,ali Ne dam taman crko ,svaka śuśa majstor i toliko drski i bezobrazni ,hoće satnicu kao da je hirurg ,a ne neki droljo iz okoline Użica
,,Sam svoj majstor je moja deviza ,,:D:D

Gospodo ,kako bi popravio slomljenu ploćicu i rupu u podu ,a da ne.mjenjam cijelu jer je nemam takvu,da nekako saniram bez majstora,ne mora biti sjajno ,da nije ova rupa i da drżi ,może i neka slićna bojaPogledajte prilog 1657122
Imaš 5000 videa na YouTube o tome kako se priprema i postavlja fug masa. Ne treba ništa da kvasiš, samo kupiš 500gr fug mase u toj boji i dodaš vode koliko piše na pakovanju i popuniš rupu.

Za fug masu i gumenu špahtlicu ćeš potrošiti max 10 evra ukupno.

A mogao bi platit majstora ,ali Ne dam taman crko ,svaka śuśa majstor i toliko drski i bezobrazni ,hoće satnicu kao da je hirurg ,a ne neki droljo iz okoline Użica
Nadam se da su ovo svi majstori pročitali i da nikad i neće doći. Koji ovo level bezobrazluka, ne ume sam, a ume da pljuje po majstorima. Inače, ja bih umela ovo da rešim, ali neću da kažem kako.

Back