Cosmopolite
Zaslužan član
- Poruka
- 103.661
Ali ništa bez Amerike heheKada bi im ameri ukinukli sankcije i prestali da prete svima koji bi da sarađuju sa njima svanulo bi im.
Ali ništa bez Amerike heheKada bi im ameri ukinukli sankcije i prestali da prete svima koji bi da sarađuju sa njima svanulo bi im.
Pa dogovori se sam sa sobom kako im je.Ко је писао да је рај? Зашто изврћеш ствари уместо да одговориш, због чега санкције?
Немаш аргументе и само тролујеш.
Опет балавиш без везе?Pa dogovori se sam sa sobom kako im je.
Kazes nije lose, to je propaganda, njima je lepo, akva park, fijuuuuu, fak Amerika.
A onda kazes zasto sankcije?
eto sad cmizdrisОпет балавиш без везе?
Зашто санкције, која је то кривица Кореје?
Зашто санкције Куби? Која је кривица?
Трећи пут те питам, зашто санкције, зашто?eto sad cmizdris
zasto sankcijeeeeeee
Pa spustajte se na Kimovom slajdu.
Putujte u Rusiju, zasto Putin ne druguje s Kimom. Zasto ne pomogne svom padrugu?
Zar nije ispusila Amerika?
Tako si pisao.
1. Ti putuješ jer imaš čime, ja nemam čime da kupim ni mleko. Živeo kapitalizam!1. Ja putujem.
2. Oni ne pustaju nikog. Ziveti sa tolikim stepenom paranoje nije normalno.
3. Toliko su plate, tuzno ali je tako.
Stvari stoje obrnuto. To se najbolje vidi po najnovijim dešavanjima.upravo tako
bukvalno isti
isti jezik
geografski polozaj
jedan pod uticajem Rusije jedan Amera
prvi ostali u 1982-oj,
drugi vec u 2050-oj
Bukvalno je jedina razlika je kome su se okrenuli.
Problem Rusa je sto ne mogu ni svoju zemlju da urede da lici na nesto a sirili bi uticaj.
Meni kao nekom kome je Rusija blize srcu je tesko ovo da priznam.
Ali tako je.
Ja sam pisao da je raj. Sve gde nema Amerikanaca i demokratije je raj.Ко је писао да је рај? Зашто изврћеш ствари уместо да одговориш, због чега санкције?
Немаш аргументе и само тролујеш.
Tu je Tihi ekspert.Citam malopre neku studiju o Ishrani mesom, odmah sam se setio Koreje, mogli bi da gaje zeceve masovnije. Trave bar imaju neograniceno.
2. Oni ne pustaju nikog. Ziveti sa tolikim stepenom paranoje nije normalno.
Kako vaša severnokorejska vlada tretira sopstvene građane?То није параноја. Параноја је када се без основа тако понашаш.
Када је неко већ покушао да ти уништи државу и потамани грађане, а само зато што му се не свиђа твој политички систем који му не дозвољава да буде власник ресурса и средстава за производњу, онда је сасвим основано да га посматраш као непријатеља.
Или, штоно би рекла учитељица живота - Не веруј Данајцима ни када дарове носе.
Kako vaša severnokorejska vlada tretira sopstvene građane?
Cenzura interneta. Koncentracioni logori.
Свакако.Da li njima treba pomoci?
Pa šta?Cenzura interneta. Koncentracioni logori.
U zamisli imaju cenzuru interneta,pa oni zive u blagostanju sto nemaju i oni forume pune nacista da citaju gluposti.Pa šta?
Taj ****** ne bi ni 3 sekunde opstao tamo.Uvaliti im mmf i kredite za početak a posle nikadčuo strane banke i vučića. Nestaće ko prdež na vetru![]()
eto sad cmizdris
zasto sankcijeeeeeee
Pa spustajte se na Kimovom slajdu.
Putujte u Rusiju, zasto Putin ne druguje s Kimom. Zasto ne pomogne svom padrugu?
Zar nije ispusila Amerika?
Tako si pisao.
Malo teze,sem mozda u Koreji opet da nesto isprovocira.Kina Indija i Pakistan nisu toliko naivni bas.Америка би могла да покрене низ Азијских јесени ... нешто слично као Арапским Пролећим ..... али који је наш Амерички део ?
@bas kao
Tu je Tihi ekspert.
Ma de znam,vidis da sam trolcina i narkoman.Саро ..Знаш ли ти шта је сарказам?
Милица
komsija nije tip osobe koja se toliko sikira, ne bi toliko uleteo da tako razmisljaa da vidimo kolika je zaduzenost JK a kolika SK ?
Moj komsija ima mercedes, dzip , stan i kucu u BGD i vilu na Kosmaju, ima jahtu od 12 m...............i u kreditima je tacno toliko koliko iznosi vrednost toga sto poseduje ..............700 000 evra.
Ja vozim keca koji je isplacen pre 25 godina, stan od 45 kvadrati isplacen u doba milosevica, nemam jahtu i vile .............i nemam ni dinara kredita, naprotiv, imam par iljada evra ustedjevine.
Sad mi reci ko je po tebi bogatiji........komsija ili ja ?
Tvoj odgovor ce vaziti i za ceo "kolektivni zapad".