Bojan_BRT
Veoma poznat
- Poruka
- 14.461
Kao da im neko daje direktivu,Ukrajina nije toliko aktuelna,aj sad o ljudskim pravima u SK.Koji kur*ac vam je S.K. skrivila?
Ozbiljno pitam... zbog toga sto se njih na svjetskoj sceni bas nista ne pita.
Kao da im neko daje direktivu,Ukrajina nije toliko aktuelna,aj sad o ljudskim pravima u SK.Koji kur*ac vam je S.K. skrivila?
Ozbiljno pitam... zbog toga sto se njih na svjetskoj sceni bas nista ne pita.
link ?kosovo je oteto 1999. Sad smo 2023. Ti si 25 godina mislio da se taj problem u našu korist rešava u siriji? iraku? avganistanu? libiji? sada u ukrajini??
Ne bi,njihov mentalitet opstanka je rat i otimacinaKada bi im ameri ukinukli sankcije i prestali da prete svima koji bi da sarađuju sa njima svanulo bi im.
Kako svet treba da se odnosi prema Severnoj Koreji?
Pocela propaganda protiv SK,Izgleda da su Hrvatici upuceni u pad Kijeva 🤣Да је не дирају. Када им је било најгоре ишли су тамо да их убијају. Када су умирали од глади никог није било да помогне.
Сада када им је добро без тог "света", нек се он тера дођавола. Заслужили су да могу свакоме да покажу средњи нуклеарни прст.
Ima li kraja tvojim lupetanjima?Kao da im neko daje direktivu,Ukrajina nije toliko aktuelna,aj sad o ljudskim pravima u SK.
1. Ja putujem.1. I mi možemo da putujemo slobodno pa ne putujemo/nemamo pare za to. I koja je razlika onda?
2. Ne puštaju strane agente da im vršljaju po državi. Tako se to radi.
3. A ovo za plate je čista glupost.
Nema,odgovaram onoliko glupo koliko su glupe neproverene informacije da je tamo neki pakao na zemlji.Ima li kraja tvojim lupetanjima?
ni ti ni tvoj komsijaa da vidimo kolika je zaduzenost JK a kolika SK ?
Moj komsija ima mercedes, dzip , stan i kucu u BGD i vilu na Kosmaju, ima jahtu od 12 m...............i u kreditima je tacno toliko koliko iznosi vrednost toga sto poseduje ..............700 000 evra.
Ja vozim keca koji je isplacen pre 25 godina, stan od 45 kvadrati isplacen u doba milosevica, nemam jahtu i vile .............i nemam ni dinara kredita, naprotiv, imam par iljada evra ustedjevine.
Sad mi reci ko je po tebi bogatiji........komsija ili ja ?
Tvoj odgovor ce vaziti i za ceo "kolektivni zapad".
Јбт, умеш ли ти да сабереш 2 и 2?1. Ja putujem.
2. Oni ne pustaju nikog. Ziveti sa tolikim stepenom paranoje nije normalno.
3. Toliko su plate, tuzno ali je tako.
Koji problemi?Сви проблеми у Кореји су последица дивљачког санкција. Знаш ли ти зашто су им уведене санкције, који је повод?
Зашто САД блокира ту земљу толико деценија као и Кубу?
Зашто санкције нама 90-тих, Русији данас?
Tako je bilo u istochnom bloku za vreme SSSR... SK je jedina koja se nije promenila, sa time da ima dinastriju vladara...Meni je apsolutno neverovatno da u 21. veku postoji takva zemlja.
Da li njima treba pomoci?
Ti ljudi ne mogu nesmetano da putuju.
Ne smeju da gledaju sadrzaje iz drugih zemalja.
Lista je duga.
Kako svet treba da se odnosi prema Severnoj Koreji?
upravo takoI nemaš izgovor "ovo je lijen narod, a ovaj drugi marljiv" jer je isti narod
U Siriji su uradili ono sto je trebalo.upravo tako
bukvalno isti
isti jezik
geografski polozaj
jedan pod uticajem Rusije jedan Amera
prvi ostali u 1982-oj,
drugi vec u 2050-oj
Bukvalno je jedina razlika je kome su se okrenuli.
Problem Rusa je sto ne mogu ni svoju zemlju da urede da lici na nesto a sirili bi uticaj.
Meni kao nekom kome je Rusija blize srcu je tesko ovo da priznam.
Ali tako je.
to nije tacno.. no u Kini zapadnjaci imaju daleko vishe prava nego Kinezi...
Ne znam kako je sada, ali kad sam radio tamo 1994. ne bih provalio da je komunizam. Jedino shto im je bio ogranichen izlazak, i tako neketo nije tacno
probaj da postanes njihov drzavljanin...
Mada ja to pozdravljam. Drze do svog.
Drzi ti toliku zemlju pod kontrolom plus da se tako ekonomski i vojno razvije za bukvalno 30ak godina.Ne znam kako je sada, ali kad sam radio tamo 1994. ne bih provalio da je komunizam. Jedino shto im je bio ogranichen izlazak, i tako neke
restrikcije... no, za zapadnjake nikakve resttrikcije nisu postojale...
Imali su i tada kvalitetnu robu, sa kvalitetnim cenamaDrzi ti toliku zemlju pod kontrolom plus da se tako ekonomski i vojno razvije za bukvalno 30ak godina.
Sad i kineske radnje imaju kvalitetnu robu,i nije uopste jeftina kao pre 10ak godina
To sto nemas restrikcije ne znaci da imas vise prava od lokalaca.Ne znam kako je sada, ali kad sam radio tamo 1994. ne bih provalio da je komunizam. Jedino shto im je bio ogranichen izlazak, i tako neke
restrikcije... no, za zapadnjake nikakve resttrikcije nisu postojale...
Za zapad istina,nego pricam za ove radnje i robne kuce,drasticno im se poboljsao kvalitetImali su i tada kvalitetnu robu, sa kvalitetnim cenama
Oni su oduvek bili otvoreni za zapad, pa si tako mogao u njihovim
radnjama natji sve isto ko na zapadu... no restorani su im bili
jezivo jeftini, sa kvalitetnom klopom... problem je samo bio
u tome, shto si morao da pazish u koji restoran idesh, jer
higijena nije svuda bila neshto![]()
Ко је писао да је рај? Зашто изврћеш ствари уместо да одговориш, због чега санкције?Koji problemi?
Zar niste pisali da je tamo raj?