white_warg
Iskusan
- Poruka
- 5.875
Kad volim nekog, ili u romantičnom smislu ili u platonskom smislu, znači partnera, roditelje, familiju, prijatelje - ja ih gnjavim 24/7. Ili u prolazu da se očešem od nekog, ili da budem prilepak...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa zainteresovan me je jer po meni je ljubav na većoj kocki što duže traje.Sto pitas?
Pa zainteresovan me je jer po meni je ljubav na većoj kocki što duže traje.
Ima dobra poslovica:
Pse što više znamo više i volimo,
A ljude što više znamo, više mrzimo
Nekoliko godinaIma i ovo, ima i ono, koliko parova toliko i razlika.
Ali nisi mi odgovorio![]()
Moje sestre su u brakovima od preko 20 godina, i to funkcioniše divno.Nekoliko godina
Mozda su tvoje sestre drugacije vaspitane?Moje sestre su u brakovima od preko 20 godina, i to funkcioniše divno.
Nema nigde savršeno, ali je na spektru dobrih i zdravih odnosa.
To je meni ljubav: to poštovanje, trud, uprkos tome što znaš sve mane te osobe. A i ta osoba zna sve tvoje mane.
To je pobjeđivanje vlastite sebičnosti zarad ljubavi.
A par drugarica su mi bile u odnosima od po par godina, i idu dalje dok ne nađu šta im paše.
Ne neMozda su tvoje sestre drugacije vaspitane?
taj problem se resava originalnoscu i kreativnoscuNa sve moguče načine.
Gledam samo da ne pretjeram.
Da ne gušim, ili ne smaram kako se već kaže.
Ljudi uglavnom ne vole kad im poklanjaš pažnju 24 sata dnevno ili je tražiš...
kakav je epilog ?Kad volim nekog, ili u romantičnom smislu ili u platonskom smislu, znači partnera, roditelje, familiju, prijatelje - ja ih gnjavim 24/7. Ili u prolazu da se očešem od nekog, ili da budem prilepak...
Ne bune sekakav je epilog ?
cudno da im ne dosadis ako je 24/7... da nemas mozda neki trik pri tom ili taktiku ili vestinu ?Ne bune se
Za tebe su albanke iz okoline Skadra, mada su one srpkinje poreklom ...Ljubav pokazujem na poljoprivredan način.
Pa ne znam, iebiga, što se moje familije, porodice, prijatelja tiče, ne pretvaramo se da nam je stalo jedni do drugih, nema lažne finoće, nema glume. Već je sve iskreno. Probaj sa nekim za koga znaš da te voli pa mi reci kako je prošlo.cudno da im ne dosadis ako je 24/7... da nemas mozda neki trik pri tom ili taktiku ili vestinu ?
Ljubav pokazujem na poljoprivredan način.
hwalaZa tebe su albanke iz okoline Skadra, mada su one srpkinje poreklom ...