Kako podnosite ispalu

Gledam da budem ja taj koji je prvi ispalio. A i ako budem ispaljen, boze moj, ima sledeca, eto ova odmah pored nje.

sve je to ego i osecaj samopostovanja u socijali koju je on sam u svojoj glavi stvorio.
spustilo bi mi ego samo ako bih sam sebe pedalirao iz namera koja natera slobodnu pesonu da nestane i jos klekne pred sistemom. sto bi bio vrhunac poraza kao individue.

prica nije kompleksna. chovek koji zna svoje mesto u svetu, ili najbolje receno zeli da sazna svom snagom svog bivstvovanja ko je j i sta je - nema nista da izgubi.
niko ne moze da mu pridje.

zena je postavljena na takav pijedestal zbog muske naivne humanosta da je civilizacija malkice uzdrmana.

genije o tome,
"The world has experienced many tragedies, but to my mind the greatest tragedy of all is the present economic condition wherein women strive against men, and in many cases actually succeed in usurping their places in the professions and in industry," the inventor explained in cringe-worthy detail. "This growing tendency of women to overshadow the masculine is a sign of a deteriorating civilization."
uproscen prevod
Svet je iskusio puno tragedija, ali po mom misljenju najveca tragedija od svih u danasnje vreme je kad je zena krenula protiv muskaraca i gde uspeva da oduzme musko mesto u proizvodnim profesijama i u industriji..... Ovaj sve jachi trend da zensko pobedi muskost je znak propasti civilizacije.
 
Poslednja izmena:
Obozavam da ispaljujem zene to mi je vrhunsko zadovoljstvo da ih zavrnem i da posle toga dobiju nervni slom.Obozavam da ih posmatram kako posle toga histerisu i padaju u trans a ja kao spricer hladan i potpuno iznad situacije.
 

Back
Top