Kako podnosite ispalu

Jel ostanete ravnodušni ili se jako naljutite, budete besni? Imajte u vidu činjenicu, da je Hitlerova prva ljubav bila Jevrejka, pa zaključite kako je on podneo :D
Uuuuuh, teško, nikad to nezaboravljam!

Do sad sam imao samo jednu ispalu, pre jedno 7-8 godina, od jedne lujke iz Bg, kalašture, bogata, obrazovana, zgodna i lepa, nisam znao da se keca iz interesa, što je tipično za večinu "uspešnih" Beograđanki. :)

Popi.dim kad se setim toga, kao i sada.... z:((

PS

Jedino što je bilo dobro u svemu tome, je to da me odvikla od kurvanja. :)

Poslednja izmena:
Jel ostanete ravnodušni ili se jako naljutite, budete besni? Imajte u vidu činjenicu, da je Hitlerova prva ljubav bila Jevrejka, pa zaključite kako je on podneo :D

boli do koske. uglavnom zacutim i povuchem se da priznam poraz, da podnesem sam.
sva postovanja ljudi oko mene, mojih prijatelja, ljubav uze porodice - izgube na znachaju kad onu koju volis svim svojim bicem ne zeli ni da te vidi.

secam se ko juche, zatvorio sam se, uzasno se zapustio, nisam odgovarao na telefonske pozive, odjebo sam ceo svet, to jest odjebo sam sebe. razmisljao sam o najtisem nachinu najbezbolnijem kako da vratim kartu dzizusu i pokazem mu srednji prst!

uzasne su to patnje. svaka sekunda boli i trpas se sa benzosima da zaspis, da te nema, da bol nestane, ma kakva bol, da celo tvoje postojanje nestane!

al cigare mi ponestale!

o taj prvi dim posle 4 sata apstiniranja!

Poslednja izmena:
Muskarac sebi ne treba da dozvoli da bude placipizda.

Da place za picckom.

"Nemam sta da karam! Buaaaaaaa! Ne mogu da zivim bez picckeeeeee!"

Jadno.To nisu muskarci . To su placipizde.

Muskarac koji ne moze da zivi bez piccke - nije ni dostojan zivota.

Pravi odrastao muskarac je svestan da mu nikakva zena nije neophodna ,vec da bi samo mozda mogla biti od koristi.

Poslednja izmena:

Back