boki.335
Obećava
- Poruka
- 54
Pozdrav hteo bih da se bavim sa majnovanjem pa moze neko da mi da neki savet kako se to radi i da li se to isplati
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je bilo isplatljivo 2014, potom 2018 zbog novih kripto valuta. Sada samo da kupis AS|IC iz Kine.Pozdrav hteo bih da se bavim sa majnovanjem pa moze neko da mi da neki savet kako se to radi i da li se to isplati
Pozdrav hteo bih da se bavim sa majnovanjem pa moze neko da mi da neki savet kako se to radi i da li se to isplati
Bilo vrh za vreme koroneTo je bilo isplatljivo 2014, potom 2018 zbog novih kripto valuta. Sada samo da kupis AS|IC iz Kine.
Trajalo je to neko vreme zbog novih valuta. No ako hoces da ozbiljno zaradis kupis ASIC.Bilo vrh za vreme korone
Tačno ima 2u1Ili da cekas zimu
Mislio sam preko majning riga preko grafickih karticaTrajalo je to neko vreme zbog novih valuta. No ako hoces da ozbiljno zaradis kupis ASIC.
Manje struje trosi, a mnogo vise para.
Osim toga da ti kompovi greju prostoriju, moras da imas garazu ili neki podrum
Graficke se ne isplate vise. Ok, ako izleti neka nova valuta, mozes da zaradis neku sicu dok neko sa ASIC ne krene...Mislio sam preko majning riga preko grafickih kartica
Koliko treba da ulozim u asic da bih zaradio oko 1000 eura mesecno za pocetakGraficke se ne isplate vise. Ok, ako izleti neka nova valuta, mozes da zaradis neku sicu dok neko sa ASIC ne krene...
evo ti za pocetak: https://www.softwaretestinghelp.com/best-asic-miners/Koliko treba da ulozim u asic da bih zaradio oko 1000 eura mesecno za pocetak