Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Izgovoreno ime ima jak podsvesni efekat. Kad recimo na nekom sajtu za flert uocite curu koja vam se dopada i primera radi zove se Jelena dovoljno je da napisete JELENA zdravo
Verovali ili ne izgovaranje imena na pocetku recenice bilo da je u poruci ili verbalno ima jak ali bas bas jak hipnotcki efekat i podsvesno ta soba ce vam vise veorvati nego da izostavite ime na pocetku recenice. Jako je bitno dakle da ime bude na samom pocetu recenice, nikako na primer "zdravo Jelena" ili samo "zdravo"
Ajde,nisam znaoooooooooooo.Bas i nema mnogo generalno mnogo smekera danas ovde u Srbiji i Balkanu, nekada je bila sasvim druga prica,ja sam u mom zivotu video samo 2 prava smekera,po svim psiho-fizickim parametrima.Jedan je moj veoma dobar ortak-prijatelj,drugi je jedan decko sa kojim sa se sticajem okolnosti upoznao pre 5 godina u okviru nekih drustvenih aktivnosti koje sam tada imao.