gost 183655
Veoma poznat
- Poruka
- 11.280
mislim da se dostojevski nije izjasnio po pitanju takvog imidza, ispravi me ako grijesim
niti obuci stikle, imati dugu kosu etc. znaci da je .. sto?
u realnosti, na mjestima gdje se izlazi, u opticaju je i alkohol, izmedju ostalih stvari
zapravo, na fakultetu psihologije ima dosta uzivaoca trave, nista manje cura "peglane kose u stiklicama" i neke od njih su u samom vrhu kada izadju ocjene sa ispita
...jednostavno ne vidim ni jedan argument u ovom komentaru koji je napisan pukog protivljanja radi. Ja nisam govorila o tome da duga, ravna kosa govori o tuposti devojke jer sam i sama vlasnica iste vec o celokupnom utisku koji nije ladylike a trebalo bi da bude. Ja eto na primer nakon Doors-a tesko da mogu da igram uz Sinana Sakica jer mi muzika tog tipa nije prijatna ali, kao sto rekoh, ja ne bih ni dosla na takvo mesto osim ako sam sa drustvom u fazonu "idemo pa kako bude". Zalutala par puta jesam a bilo mi prijatno nije. Staromodna verovatno jesam ali na fakultet se ne ide u stiklicama jer bi trebalo da postoji nesto sto se zove dress code i svodi se na postovanje ustanove u koju se ulazi. Mogu te devojke da imaju sve desetke meni prosek ocena nije krucijalni dokaz gospodskog ukusa i ponasanja. Na pravnom fakultetu ima puno bubalica koje jedva cekaju da zavrse sa ispitom i obozavaju Karlesu a imaju dobar prosek a jos ako bih brojala devojke koje studiraju pravo a da ih nisam ni videla ni cula da su list neke knjige koja nije za ispit okrenule. Nije obrazovanje samo kolicina desetki. Za mene je biti obrazovan mnogo siri pojam i sadrzi u sebi puno elemenata. Podrazumeva i finocu i odmerenost i odnos prema poslu/fakultetu i interesovanja i ophodjenje prema ljjudima. Naglasavam da je ovo samo moj subjektivan stav jer su meni drage takve devojke i razgovori su mi sa njima uvek kvalitetni, kako ja to volim da kazem "nekako su puni"...