Treba da operem neke pare.
Na koliko stepeni perete pare?
Koji deterdžent koristite?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Treba da operem neke pare.
To je pitao, da je otvorio temu na ekonomiji i biznisu to bi znacilo nesto drugo, a tema je na ptf Uredjenje domaJesam li ja ovo dobro pročitao ili ti stvarno pitaš kako se peru pare u veš mašini?
To je pitao, da je otvorio temu na ekonomiji i biznisu to bi znacilo nesto drugo, a tema je na ptf Uredjenje doma
Upravo zbog toga sam i rekao to jest pitao ono što sam i pitao. Znači da li je realno da na delu gde se priča o uređenju doma neko postavi pitanje kako se peru pare u veš mašini.To je pitao, da je otvorio temu na ekonomiji i biznisu to bi znacilo nesto drugo, a tema je na ptf Uredjenje doma
Pojma nemam, ali da je mislio na pranje novca nezakonitog porekla postavio bi temu na Ekonomiji. Ako mene pitas ja bih to na Zdravlje jer mi deluje kao neki sindrom koji treba lecitiKakve veze ciste pare imaju sa uredjenjem doma?
Jel pravi zavesu ili solnjak od novcanica?
Kupi zlato, ono se ne prljaTreba da operem neke pare.
Uplatis 10 soma evra u kockarnici, na ruletu izgubis napr 1000 i podignes 9000 sa potvrdom.
Oprano. Nikako svaki dan, jednom
mesecno moze.
Pa, možda je čovek odlučio da uredi dom od tih para , ali mora prvo da ih ozakoni , pa mu ovo dodje kao uvod u dalje uređenje životnog prostora , što bi se reklo po redu. Ili se možda plaši da ima inspektora na Krsti, pa priča u siframaKakve veze ciste pare imaju sa uredjenjem doma?
Jel pravi zavesu ili solnjak od novcanica?