kako ovo da shvatim???

Фатин дневник:
Вечерас сам се видела са Мујом. Јако сам га се зажелела од синоћ, страствено сам му се бацила у загрљај, али он је реаговао помало хладно. Рекао је да је нерасположен. Забринула сам се због чега, али није желео даље да разговарамо. Отишли смо на вечеру. У ресторану је све време ћутао и некако замишљено гледао у даљину. Да ли је то знак да ме више не воли? Покушала сам да га орасположим, али није се смејао на моје фазоне којима се некада одушевљавао. Можда има другу? Пажљиво сам га посматрала не бих ли открила неки траг на њему...али ништа. Брине ме помисао да наша љубав није као што је била. После вечере отишли смо код њега у стан. Извела сам стриптиз не бих ли га попалила, али он није показао неко посебно интересовање. Водили смо љубав и било је лепо, али као да нешто недостаје. Био ми је врло далек... На растанку смо се страсно пољубили и видела сам тугу у његовим очима. Да ли је то крај?
Чим сам стигла кући звала сам Хатиџу испричала јој све. Хатиџа мисли да је он можда у некој кризи, али да ме сигурно воли.
Скоро ће јутро а ја не могу да заспим све размишљајући шта ће бити са нашом љубављу...

Мујин дневник:
Јеб'га, ''Жељо'' изгубио!
П.С. После сам мало 'ебо.

:rotf::rotf::rotf:
Е, зашто ово нисам чула до сад?

"mozemo mi i veceras da se vidimo,ali ja ne bi.Bojim se da nam ne dosadi,a to je nesto sto najmanje zelim jer mi znacis."
Ovo mi je poslao moj dragi pre pola sata...Mogu li dve osobe koje znace jedna drugoj da dosade jedna drugoj???:dontunderstand:
stvarno ne znam kako da protumacim ovu njegovu izjavu...kako bi je vi protumacili?
Uradi mu to isto kao on tebi."Bojim se da nam ne dosadi"LAZE!!!
Ponasaj se hladno prema njemu i nezainteresovano.
To muskarce nervira ali i uzbudjuje!
Nepokazuj mu svoja osecanja,veruj mi USPECES.:rtfm:

"mozemo mi i veceras da se vidimo,ali ja ne bi.Bojim se da nam ne dosadi,a to je nesto sto najmanje zelim jer mi znacis."
Ovo mi je poslao moj dragi pre pola sata...Mogu li dve osobe koje znace jedna drugoj da dosade jedna drugoj???:dontunderstand:
stvarno ne znam kako da protumacim ovu njegovu izjavu...kako bi je vi protumacili?

Ja bih shvatila kao izbegavanje sexa .... iz nekog razloga.... a već taj razlog bih pročačkala sigurno - milom ili silom.

Ako hoces da ga povratis iskljuci mobilni i promeni broj i zaboravi ga jedno 10-ak dana skroz
A onda mu posle 10 dana pusti poruku, gde si, sta ima.....

Како ће јој то помоћи, ако он 11. дан искључи мобилни и промени број на 10ак дана?
Терање ината никуд не води!
Научила на сопственој кожи.

Лепо пита човека, шта му то значи, и крај приче!:ok:

vi verovatno niste dugo zajedno (inace bi znala tacno kako da ga tumacis...)
znaci kratka veza u kojoj mi neko kaze to... nisam smaracica koja se nekom obesi oko noge i trazi svaki minut paznje u danu, znaci tip *****... mislim da bih najvise popizdela zbog 2 stvari:
- sto je napisao ja ne bi, umesto ja ne bih...
- sto je koristio ljigavo proseravanje umesto da mi kaze da bi radio nesto drugo veceras ili da mu nisam dovoljno zanimljiva za intenzivnije vidjanje

Pa sad, Andra i ja se tokom zabavljan cak ni u prvo vreme nismo vidjali svaki dan- prosto meni je bilo potrebno da imam vreme za sebe i II drage ljude... te u tom smislu mislim da mi je mogao dosaditi da smo se gledali svaki dan :)) al bas da bih tako formulisala, ne bih...;)

Морам да кажем да сам завирила у Тарин профил и да видим да је била на форуму, али ништа не пише, само чита.
А ја бих волела да сазнам шта се даље десило, је ли решила ситуацију... :confused: и како.

ili nas samo zeza
clown.gif

Морам да кажем да сам завирила у Тарин профил и да видим да је била на форуму, али ништа не пише, само чита.
А ја бих волела да сазнам шта се даље десило, је ли решила ситуацију... :confused: и како.

I ja bih volela da vidim šta se desilo... Ne volim nedovršene priče... a većina je takvih na ovom forumu :( Mada, verovatno je sve u redu, možda bi došla da se žali da se nešto gadno desilo... A baš bi bilo lepo da nam odgovori :)

...izgubio Željo...:hahaha:...i drugu po redu...

u prevodu "mogu sa tobom a mogu i bez tebe" ili "dosta mi je tebe, ja bih malo da promenim, ako nemaš pametnija posla, ti me čekaj" :lol:

Back