Ванда
Elita
- Poruka
- 18.051
Фатин дневник:
Вечерас сам се видела са Мујом. Јако сам га се зажелела од синоћ, страствено сам му се бацила у загрљај, али он је реаговао помало хладно. Рекао је да је нерасположен. Забринула сам се због чега, али није желео даље да разговарамо. Отишли смо на вечеру. У ресторану је све време ћутао и некако замишљено гледао у даљину. Да ли је то знак да ме више не воли? Покушала сам да га орасположим, али није се смејао на моје фазоне којима се некада одушевљавао. Можда има другу? Пажљиво сам га посматрала не бих ли открила неки траг на њему...али ништа. Брине ме помисао да наша љубав није као што је била. После вечере отишли смо код њега у стан. Извела сам стриптиз не бих ли га попалила, али он није показао неко посебно интересовање. Водили смо љубав и било је лепо, али као да нешто недостаје. Био ми је врло далек... На растанку смо се страсно пољубили и видела сам тугу у његовим очима. Да ли је то крај?
Чим сам стигла кући звала сам Хатиџу испричала јој све. Хатиџа мисли да је он можда у некој кризи, али да ме сигурно воли.
Скоро ће јутро а ја не могу да заспим све размишљајући шта ће бити са нашом љубављу...
Мујин дневник:
Јеб'га, ''Жељо'' изгубио!
П.С. После сам мало 'ебо.
Е, зашто ово нисам чула до сад?