Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Inace PABLO DDR2 moze da radi i na 200MHz efektivno ako je postavis na taj klok nego sam ja bio zaprepascen da memorija koja je pravljena da radi na 667MHz ne radi na toj frekv. Ali verovatno je lose procitao.
Odakle ti to ??
Znam da necesh viteti sliku pa cu ovako:
C2D E4x00 i P E2xx0 imaju Tjuction od 100 C ( za razliku od E6xx0 seriju koja ima Tjuction od 85 C ) shto znachi da bolje podnose toplotu..... Ja sam moj gurao na 3.0 GHz sa naponom od 1.41 V i sa Hyper TX temperatura je ishla do 70 C ( dobro je nalegao cooler ) Temperatura u sobi nekih 32-33 C ( to je bilo u augustu )..... Znachi sve do nekih 75 C je normalno za E4x00 i PE 2xx0 seriju a za E6xx0 seriju nekih 70 C.... Pod ovim temperaturama mislim na Orthos load poshto ovako da opetretish procesor nemash teorecke shanse ni renderingom ni video kompresijom ni bilo kojom igrom !! Ako je Orthos 75 C onda neka realna aplikacija ce CPU gurati do nekih 70 C....
Sa Box Coolerom to je odlichna temperatura..... Ajde baci screenshot iz CPU-Z da vidim na koliko MHz ti radi memorija ( kao shto sam ja bacio na prethodnoj strani )