Како отворити тему на ПДФ: Телекомуникације

Добро дошли

Buduća legenda
Poruka
26.895
Покушао сам да на ПДФ: Телекомуникације отворим тему, које ће се све више актуелизовати до Априла 2012г.
Назив теме требало је да буде: Земаљска дигитална телевизија (DVB-T) .
Тема би требало да буде едукативна, са упутствима шта треба имати од опреме обзиром на околност да велики број корисника поседује ТВ старије производње који нису у могућности да приме дигитални сигнал.
Међутим, када сам покушао да отворим ову тему на ПДФ:Телекомуникације добио сам обавештење следеће садржине:

Обавештење
Форум не прихвата нове поруке

И шта сад?
Предлажем Модераторима и Администратору да ову тему отворе јер је веома актуелна а не уклапа се у већ отворене (сателитске, кабловске, ...).
 

gibica

Veoma poznat
Poruka
14.859
Ovo sto si ti napisao nije izvodljivo. Telekomunikacije nisu pdf, vec jedna oblast na forumu, kao sto je na primer Drustvo. Probaj tamo da otvoris temu, dobices isto obavestenje. Kablovska televizija i Satelitska televizija su podforumi u okviru Telekomunikacija. Zemaljska digitalna televizija (DVB-T) moze da se otvori samo kao novi pdf u okviru Telekomunikacija. Predlog je prosledjen administraciji foruma.
 

Добро дошли

Buduća legenda
Poruka
26.895
Zemaljska digitalna televizija (DVB-T) moze da se otvori samo kao novi pdf u okviru Telekomunikacija. Predlog je prosledjen administraciji foruma.

Управо у овоме је цела поента. Мислим да је ,,Телекомуникацијама'' потребан ПДФ: ,,Земаљска дигитална телевизија (DVB-T) , с обзиром на актуелност. Добро је што сте упознали Администратора са захтевом.
 

Top