Kako otkačiti devojku sa kojom ste duže vreme

Ne kontam zasto se svadjate? Ok raskinuo si telefonom i to je to!
Meni se malo ne svidja opis da je ona glupaca jer nije videla sta se sprema...Raskidi se i desavaju zato sto jedna strana zeli kraj a druga ne! Zbog toga i imamo OSTAVLJENE! kad bi oboje videli tj osetili da je kraj sve bi bilo jednostavno i lako ali tako nije u zivotu!!!! Pazi moze svakom da se desi da ne oseti da je kraj.
Nece se ubiti, jer je kraj najbolje resenje za nju. Pa bilo bi glupo da ostane s tipom koji je opisuje kao glupacu...
I tebi je bolje ovako!

inspirion:
Vidim da pošto si na forumu i skačeš na ovakvu temu, da se i tebi nešto slično dogodilo. Da si i ti,kao moja bivša, naglo ostavljena. Bez vidljivih vama razloga. Stvarno mi te je žao.

Nemoj suditi po drugima, nisu svi isti.

Ili si samo neka sa foruma koju sam iskulirao u RL ili preko pp. Pa se malo žesti........

e pa ovo je cisti horor:)
lud covek:))
da ok, ja sam tvoja bivsa...evo priznajem
hahahahaha
uzas:)

inspirion:
Izvini, ali čemu vređanje. Jednostavno mi je dosta glupača, koje su toliko egoistične da ne znaju šta im se sprema. A u stalnom su strahu da ih neko ne odbaci. Nespojivo, ali je tako.

Ma, dosta je trajalo. Skratio sam muke. Nazvao sam je posle sexa kad je otišla kući i rekao joj da raskidam. I spustio slušalicu. Ne znam šta se dalje dešavalo..........Nadam se da se neće ubiti

Kada si je birao i muvao, nas nisi pitao a sada kada ti je dosadilo, pitas nas kako da je otkacis?

Ja se ne bih ovako glupirao kao ti.

pocni da prdis ko tvor .
klopaj beli luk svaki dan
opijaj se i razbijaj joj flase o glavu
u sred poljupca podrigni joj u usta.
useri se u njen krevet.
predlozi joj da ti u krevet dovede mladju sestru (sto mladju to bolje )
cesi se rukom po jajima i zatim se pozdravi sa njom
ne kupaj se mesec dana
stavi svoje smrdljive carape pod njen jastuk
pokloni joj buket cveca sa groblja ( ukradi neko staro cvece zavelo )
napastvuj joj mamu .

poslusaj ovo i uspeh zagarantovan .

Back