- Poruka
- 15.014
u je ti si neka pesnikinja : )
lude 70te dete beograda ili 80te
sace me sascehe
lude 70te dete beograda ili 80te
sace me sascehe
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Pa normalno covece, koje vidio srecu od duge veze. Sto se uradi? uradi se na startu....teresa:Zbog ZAO MI JE KAD GA VIDIM kako planira buducnost i srecan je ostala sam u vezi 3 god duze no sto je trebalo.. odlepila totalno...i na kraju raskinula i to telefonom sto je prilicno ruzno posle 6 god veze....
Zato sada prekidam cim osetim da nije to to...tako ipak manje povredis i sebe i tu drugu osobu...
Gryphon:AP da si meni raskinula telefonom, ja bih ti poslao cvece sutra. Pa da se pojedes od muke.
inspirion:Ma planiram da se sve lepo ugasi i da zbrišem.
Tj, prvo da je malo smorim
inspirion:Ne moras da mislis sta ces da јеbeš, jer si ga izdrkao i opušteno.
A da ja pozovem neku svoju bivšu i predstavim je kao novu devojku.
Mislim da bi shvatila priču.
Šta mislite?
SINDI:ma sta kako..kazes..mrsssshhhhh.vidi na sta licis? i sta se muljas po toj kuhinji?dropljo jedna:x i u krevetu si nikakva..trpim te bre dve godine, mislim bice nesto od tebe..al dzaba sve..aj sad, kupi prnje i tutanj..josh si tu???
razlaz!![]()
a?nisi mogo sam smisliti?pa dosho nas da pitash?jel surovo?evo jedna ljupka varijanta
draga moja...ti si divna..i ne zasluzujes skota kao sto sam ja...ja nikad necu moci pruziti tebi, to sto ti dajes meni..ja ne mogu(ovdje pustis suzu) vise da te zavaravam..ja sam niko..ja sam nista..oprosti mi...budi srecna..uvek cu te voleti![]()
![]()
![]()
jel bilo dobro?![]()
evo i treca..umerena..al to je za normalne, ne verujem da ce ti se dopasti![]()
vidi, draga..shvatas i sama da ovo vishe ne ide..nesto fali..ajde da zavrsimo na vreme, pre nekog veceg sranja...bilo je lepo, ali sad je dosta...ja vise ne zelim da budemo zajedno...eto:|
beba_toronto:izvini ali ja mislim da si ti uzasno glup i sta god da joj kazes prvo joj to reci :
"glup sam, kreten sam"
i onda izvrsi samoubistvo, oslobodi devojku bede....
inspirion:Izvini, ali čemu vređanje. Jednostavno mi je dosta glupača, koje su toliko egoistične da ne znaju šta im se sprema. A u stalnom su strahu da ih neko ne odbaci. Nespojivo, ali je tako.
Ma, dosta je trajalo. Skratio sam muke. Nazvao sam je posle sexa kad je otišla kući i rekao joj da raskidam. I spustio slušalicu. Ne znam šta se dalje dešavalo..........Nadam se da se neće ubiti