Kako otkačiti devojku sa kojom ste duže vreme

teresa:
Zbog ZAO MI JE KAD GA VIDIM kako planira buducnost i srecan je ostala sam u vezi 3 god duze no sto je trebalo.. odlepila totalno...i na kraju raskinula i to telefonom sto je prilicno ruzno posle 6 god veze....
Zato sada prekidam cim osetim da nije to to...tako ipak manje povredis i sebe i tu drugu osobu...
Pa normalno covece, koje vidio srecu od duge veze. Sto se uradi? uradi se na startu....

Bice da je to ipak najbolje... sve se menja, pa tako i potrebe, zelje... bas, bas sve. Ako dodje doslo je ako ne... ko zna zasto je to dobro.
najbolje bi bilo da se izmisli neki univerzalni nacin za to. Nesto sladunjavo, komercijalno ("ladno americki"), odrecitujes to kao neku pesmicu i krenes dalje, potpuno rasterecen. :)

Ne vidim nista lose da se razgovor o tome "odradi" telefonom, telefon pa ni live nastup ne menjaju nista. Zaista u cemu je razlika? Onaj ko zeli da potegne pricu o the end-u osecace se isto, onaj ko sazna za isti... bez promene... Mozda je pomalo kulturnije, ali stvar je u sustini identicna. Mozda cak ide i u prilog telefonu, nema suza, manje patetike, mozes da prekines vezu kada god pozelis. tj. kada razgovor pocne da lisi na:"Ja sam onda ovo, a ti si ono, pa sam ja a ti nisi..." I tako u nedogled... bez ikakvog reda i smisla. Ovako... jednostavno prekines vezu kada dodje do takvih gluposti i ustedis svima raspolozenje i reci.

SINDI:
ma sta kako..kazes..mrsssshhhhh.vidi na sta licis? i sta se muljas po toj kuhinji?dropljo jedna:x i u krevetu si nikakva..trpim te bre dve godine, mislim bice nesto od tebe..al dzaba sve..aj sad, kupi prnje i tutanj..josh si tu???

razlaz!:twisted:

a?nisi mogo sam smisliti?pa dosho nas da pitash?jel surovo?evo jedna ljupka varijanta

draga moja...ti si divna..i ne zasluzujes skota kao sto sam ja...ja nikad necu moci pruziti tebi, to sto ti dajes meni..ja ne mogu(ovdje pustis suzu) vise da te zavaravam..ja sam niko..ja sam nista..oprosti mi...budi srecna..uvek cu te voleti:cry: :cry: :cry:

jel bilo dobro?:D

evo i treca..umerena..al to je za normalne, ne verujem da ce ti se dopasti:twisted:

vidi, draga..shvatas i sama da ovo vishe ne ide..nesto fali..ajde da zavrsimo na vreme, pre nekog veceg sranja...bilo je lepo, ali sad je dosta...ja vise ne zelim da budemo zajedno...eto:|

A sta da je on ovo pitao zbog tebe, da si ti ta koju on hoce da sutne?

Posle bi otvarala temu: jaoj sta da radim, decko me je ostavio, a bilo je samo pitanje dana pa da se uzmemo...

beba_toronto:
izvini ali ja mislim da si ti uzasno glup i sta god da joj kazes prvo joj to reci :
"glup sam, kreten sam"
i onda izvrsi samoubistvo, oslobodi devojku bede....

Izvini, ali čemu vređanje. Jednostavno mi je dosta glupača, koje su toliko egoistične da ne znaju šta im se sprema. A u stalnom su strahu da ih neko ne odbaci. Nespojivo, ali je tako.

Ma, dosta je trajalo. Skratio sam muke. Nazvao sam je posle sexa kad je otišla kući i rekao joj da raskidam. I spustio slušalicu. Ne znam šta se dalje dešavalo..........Nadam se da se neće ubiti

inspirion:
Izvini, ali čemu vređanje. Jednostavno mi je dosta glupača, koje su toliko egoistične da ne znaju šta im se sprema. A u stalnom su strahu da ih neko ne odbaci. Nespojivo, ali je tako.

Ma, dosta je trajalo. Skratio sam muke. Nazvao sam je posle sexa kad je otišla kući i rekao joj da raskidam. I spustio slušalicu. Ne znam šta se dalje dešavalo..........Nadam se da se neće ubiti

super sad si srecan...ali dokle ce to da traje pitanje je?
plus...i sta ces sad??
si nasao vec sledecu zrtvu na kojoj ces da lecis komplekse ili si u potrazi?

stvarno si genije nemam reci...pazi "glupaca koja ne zna sta joj se sprema" genijalno:)))
pazi da ne naletis na neku koja ume da gleda u pasulj e onda ces da najebes:)))))

Back