Kako otkačiti devojku sa kojom ste duže vreme

mubi:
Da moja prognoza za tebe je sledeca: praces sam sudove i gace

ahaha koja kletva : )))
pa ako je to tvoja mama savladala, moci cesh i ti..ne ne mushki mozak nije za to, nego da zavrce chesme eee to je za mushkarchinu
hm...ok ne perem ni ja gace :I

ja se gubim ali mislim da imam pocetak alchajmera : ))

ok mozhda je nezgodno kad si sam sa 70 god al dobro tu su starachki domovi samo na vreme se obezbediti..takvi cemo mi biti u starosti, ako se ne ubijemo od necega..poshto je samotnjashtvo sve vishe in
ili ako te ne ubije neko vanbrachno dete..
e ja sam kao iznad svega toga
nisam ljudi samo josh nisam imala tu chast da se potpuno skenjam ali .... sve sto napisemi desi se
???? kakav ce meni uzas da se desi morala bih temu da otvorim na podforumu romantika

random_cloud_form:
Kada se sve tako ohladi obicno ostavim da veza spontano zamre, bez nekih velikih govora i scena.
Prestanem da se trudim, posvecujem joj vreme, sve manje zovem, odlazim kod nje, ona ubrzo uvidja da mi je poslednja rupa na kavalu.
Tako da, znaci, sokratovski joj ostavljam da sama shvati da je nas put postao raskrsce...

a i ti si "imao vezu"
hahahah
u prevodu ona ga vishe ne cima

ovaj rad:

She says it's not you, it's me
I need a little time, a little space
A place to find myself again you know

Oh yeah, I know a goodbye when I hear it
she smiles
But her heart's already out there
Walking down the street

She says
I don't want nobody else, I love you
She's lying
There won't be somebody else and that's true
She's lying
Say you'll always be my friend sweet darling

Why does she pretend

Ain't no doubt, it' plain to see
A woman like you's no good for me
Your heart's beating at another door
I'm a done fool for to ask for more

She says
It's like in a song, remember
If you love someone, set them free
Well, that's how it is with me
And then she kisses me
And somewhere I hear a door slam
So I say fine
And just hope that I'm a better liar than she is

She says
She's lying
She's lying

Why does she pretend

That's what I am

She's lying
She's lying

Why does she pretend

Ain't no doubt, it' plain to see (I'm a fool)
A woman like you's no good for me (No matter how I try)
I'm a done fool for to ask for more (That's what I am)
Ain't no doubt, it' plain to see (Fool that I am)

????????????????

:mrgreen: :lol: :mrgreen:

Generalno svi muskarci vole kada ih zensko maltretira iako to nikada ne priznaju, to vam je u podsvesti.Nikada niste zadovoljni.Sigurno se ne bi ona tako ponasala da ti ito nisi trazio kroz neku pricu, a nisi ni bio svestan sta trazis.Kada nije u kuhiji sto nije kada je u kuhinji sto je u kuhinji...... to je jedan od vasih glupih tripova veoma dosadan
Sve moze da se protumaci na dva nacina. mislim da treba islreno da pricate o problemu i da kazes sve sto ti smeta bas onako kako mislis.Ako ti je uopste stalo do nje ali cim pitas tako nesto sigurno jeste!!
Ko zna koliko ti nju smaras?
Da li ona ima nekog sa kim se vidja?
da li si razmisljao o tome?
Prica je jedino resenje
a ako ti nije stalo do nje bolje reci kako je vise ne volis jer drugacije ces da joj das laznu nadu.
a to opet nije uredu sa tvoje strane.

inspirion:
Smorili ste se u vezi. Počeli ste redovno da tucатe bivšu devojku. Muvate skoro svaku uveče u gradu.

Redovna riba, postala ko domaćica. Samo što još kecelju nije stavila i krpu na glavu.

Šta reći da bi se dotična što lakše i sa što manje scene šutnula?

Jеbiga, ako nas mogu zbog male piše, vreme je da i mi njima istinu kažemo. Kako stvari zaista stoje.

Nadam se da gospodin M.Vasić neće zaključati temu. Ipak, ovaj forum je za muškarce.

Citam ovo i samo mislim: pokvareno musko stvorenje koje nijedna devojka ne bi pozelela. Nemoj se ljutiti, ali za ovo nemam drugi komentar. Ako ti je dosadilo, okoncaj vezu, imaj toliko hrabrosti. Sebicno je biti sa devojkom koju ne zelis, samo sigurnosti radi. Ne vidim koji bi bio drugi razlog...

Ti bese romantican?

oranta:
Za losu vezu, uvek smo krivi mi sami...
nikako ona druga strana...razmisli malo o tome...
jer...uvek si ti taj od koga zavisi kako ce tebi biti u svemu...
i uvek si ti taj koji napravi sebi ono sto ima...

Dopada mi se ova izjava, mislim da je skroz OK. Samo... pod jednim slatkim malim uslovom da je medjusobni odnos zaista iskren. Polazim od sebe... trenuta veza je u mojim ocima jako losa, dok moja devojka na to gleda kao na nesto sto je sasvim OK. I ko je tu sada lud?
Razmisljam sta da joj kazem, mozda i smislim nesto, ali kada je vidim cini mi se da to sto bih rekao jednostavno nema smisla, nemam nikakvu blokadu (na 220Km/h, sala) ali jednostavno ne umem nista da joj kazem...
I tako poslednjih mesec dana. ;)

inspirion:
A žao mi je kad je vidim.
Tako deluje.........srećno. Nemam srca da joj saopštim. Prosto nemam reči kad je vidim kako srećno lista kuvar i planira sa kime ćemo se videti.

Baš smo se zaleteli, a sad ne znam kako da stanemo

Zbog ZAO MI JE KAD GA VIDIM kako planira buducnost i srecan je ostala sam u vezi 3 god duze no sto je trebalo.. odlepila totalno...i na kraju raskinula i to telefonom sto je prilicno ruzno posle 6 god veze....
Zato sada prekidam cim osetim da nije to to...tako ipak manje povredis i sebe i tu drugu osobu...

ne znam...ja sam se promenio...ti si se promenila...sve se promenilo...ovo vishe nismo mi...ovo je pogreshno i mi se razvlachimo...i nijedna pricha i dijalog ne mozhe oterati ovaj ogavni osetjaj neminovnog propadanja...znam da i ti isto osejtash...vidim ti u ochima...i znam otqd sve one rasprave u zadnje vreme...nesigurnost je postala stvarnost...kao borimo se da upumpavamo vazduh vatri u nama...ali se ona gushi pod promenama koje prezhivljavamo...ovo je davno prestalo da bude zaljubljenost...ovo prestaje biti ljubav...ovo prerasta u jednu uzhasnu monotoniju...oboje to znamo i kao trudimo se da izbegnemo kraj svega toga...a samo da ne bi povredili jedno drugo...ovo je postalo navika i ja ne zhelim da se osetjam ovako...aj pa...chujemo se...

Back