Kako otkačiti devojku sa kojom ste duže vreme

Tuzni_patak:
Meni se ovakva igrarija ne svidja jer se sprda sa terminom domaćica, ostaviće pogrešan utisak , a ustvari su neke druge stvari obično u pitanju.....

Igrate se i sprdate sa "potencijalnim situacijama" , kao da režirate film, trujete medjuodnose, pa se posle dešavaju stvari kao što su devojke preplašene nepoznatim muškarcima i situacijama, totalno nespontano i tipizirano ponašanje....

Ali poštujem vaš poligon , jer ionako je forum utočište onih kojima nije sve potaman.

Patak nek' si im rekao ;) :)

Reci joj da ti je dosadila,da ne možeš više,da je ne voliš više............bilo šta ali joj reci,a nemoj da ćutiš i ignorišeš je kao da je zid..................meni lično je ignorisanje nešto najodvratnije što postoji.........a što se tiče toga da se pretvorila u domaćicu................ne znam šta da kažem(mislim, znam ali neću sad da napišem)............a varanje i švrljanje sa strane iz razloga što ne znaš šta bi sam sa sobom je dno dna...................jednostavno, kaži i doviđenja;

PLESsitnihDEMONA:
E sad cu da ti ja dam savet.
Kako je moj POBRATIM raskinuo sa ribom. Ne znam koliko su se zabavljali. Uglavnom on sedi kuci misli se,razmislja,premislja...kako da raskine,sta da kaze...kako...
I ode u WC izdrrka ga i izadje iz WCa pozove je i odyebe je. Eto...radi,provereno u praksi. :lol: :lol: :lol:

Ne moras da mislis sta ces da јеbeš, jer si ga izdrkao i opušteno.
A da ja pozovem neku svoju bivšu i predstavim je kao novu devojku.
Mislim da bi shvatila priču.

Šta mislite?

inspirion:
Ne moras da mislis sta ces da јеbeš, jer si ga izdrkao i opušteno.
A da ja pozovem neku svoju bivšu i predstavim je kao novu devojku.
Mislim da bi shvatila priču.

Šta mislite?

:shock: ...pretpostavljam da ta tvoja devojka nema pojma o cemu ti razmisljas i sta joj radis iza ledja....pa reci sta ti je toliko nazao ucinila kad zelis tako da je povredis?
...ili si samo previse kukavica za iskrenost?

inspirion:
A tebi kao dečko ne radi ništa iza leđa?

Samo uživaj jer najviše boli kad najmanje očekuješ.

:) ...dobar odgovor-nema sta....znas kako ...koliko ja znam posto sa njim provodim i jako mnogo vremena je da nije to uradio....ali uvek postoji onaj procenat....kad razmisljam o tome volela bih da saznam sto pre zato sto bih sebe spasila dodatnog trosenja vremena i svega ostalog na pogresnu osobu...jer ja njega nisam prevarila....mogla sam puno puta...ali nisam...i samo iz tog razloga bih volela da saznam....
...ali ti meni nisi odgovorio na moje pitanje?....napad je najbolja odbrana..ali ja za tu foru znam... ;-)

:) ...pa znas kako ...ja se trudim da normalno pricam....da sam slepa mislim da nisam...mislim da moj decko ima dosta slobode pored mene...koja izmedju ostalog ukljucuje i flert...koji se par puta desio i predamnom...znaci imamo prilicno ortacki odnos....dosta poverenja i naravno da ne izostavim da pod prevaru smatram i poljubac...
...mislim da se grdno varas ako mislis da su samo muskarci zeljni prevare...i gledajuci moje drugarice znam da sam retka koja nije prevarila svog decka....
...koliko puta mi se desilo da se maltene drzim na uzici....ali ne...nisam zivotinja...i imam sposobnost kontrolisanja....eto od tog stava ja polazim...
..naravno jos jedan bitni faktor je da sam se pre ove veze prilicno izivela...tako da ce i retko koji tip da me fascinira....jel sam dala dovoljno detaljno objasnjenje...da li si sada u stanju normalno da razgovaras?

Bliss:
:) ...pa znas kako ...ja se trudim da normalno pricam....da sam slepa mislim da nisam...mislim da moj decko ima dosta slobode pored mene...koja izmedju ostalog ukljucuje i flert...koji se par puta desio i predamnom...znaci imamo prilicno ortacki odnos....dosta poverenja i naravno da ne izostavim da pod prevaru smatram i poljubac...
...mislim da se grdno varas ako mislis da su samo muskarci zeljni prevare...i gledajuci moje drugarice znam da sam retka koja nije prevarila svog decka....
...koliko puta mi se desilo da se maltene drzim na uzici....ali ne...nisam zivotinja...i imam sposobnost kontrolisanja....eto od tog stava ja polazim...
..naravno jos jedan bitni faktor je da sam se pre ove veze prilicno izivela...tako da ce i retko koji tip da me fascinira....jel sam dala dovoljno detaljno objasnjenje...da li si sada u stanju normalno da razgovaras?

Ok. Evo ti, taxativno:

1. ne postoji ne iživljen muškarac.Samo ili se odlučio za vezu ili ne.
2. nikad nemoj biti drugarica dečku u flertu. To nije pametno jer ne znate granicu da povučete i to smara muškarca.

Mnogo glumataš neku ribu. A to što si se iživela, ne znači da nećeš varati. To samo znači da ćeš prikladnije partnere birati.

Da si iskreno zaljubljena, ne bi se ni morala kontrolisati.
Jer kad si u krevetu sa nekom osobom, bolje u tom trenutku misliti na nju nego na neku drugi sa kojom želiš biti.

inspirion:
Ok. Evo ti, taxativno:

1. ne postoji ne iživljen muškarac.Samo ili se odlučio za vezu ili ne.
2. nikad nemoj biti drugarica dečku u flertu. To nije pametno jer ne znate granicu da povučete i to smara muškarca.

Mnogo glumataš neku ribu. A to što si se iživela, ne znači da nećeš varati. To samo znači da ćeš prikladnije partnere birati.

Da si iskreno zaljubljena, ne bi se ni morala kontrolisati.
Jer kad si u krevetu sa nekom osobom, bolje u tom trenutku misliti na nju nego na neku drugi sa kojom želiš biti.

...sta ti podrazumevas pod pojmom zaljubljenosti?....ja ovde pricam o vezi od 4 godine....
...nisam do sada zamisljala druge tipove u krevetu...jer kada to budem zelela to cu i imati...ali ne varanjem svog decka vec jednostavom promenom....kad nesto ne funkcionise onda seces....
... varanje...to je pitanje karaktera......i stava o zivotu...i nicega vise...
...pritom ti si taj koji je dosao ovde sa ljigavom pricom....ja iza svojih postupaka stojim i nemam razloga da se okrecem...da bi mi posle par postova poceo moralisati o tome kako sam ja snimila ili flertovala sa par tipova u mojoj vezi...a ti svoju devojku javno ponizavas...i jos je pored toga varas?....
...ne glumim ja nikakvu ribu...samo sto neki ljudi tesko podnose iskrenost ovde....stavio si temu na razlaganje...pretpostavljam sa idejom da dobijes misljenje...ja ne prozivam diplomatski niti cu to ikad raditi....ono sto mislim to cu i reci...ako nisi spreman na osudu isto kao i na podrsku nisi trebao postavljati problem na forum...uostalom rekao si nesto u prvom postu...sto je meni mnogo vise licilo na foliranje...a onda kada ti je trazeno da objasnis situaciju...povukao si se i poceo da prozivas....od mene si dobio sve karte otvorene na stolu...to ti ne odgovara jer se i od tebe ocekivalo da ih postavis...pa sad ti meni reci ko se ovde folira?

Nemaš ti snage da uradiš ono što želiš. Misliš da možeš, ali nemaš volju. Zato si i na forumu, pokušavaš da vidiš šta drugi ljudi rade. Još ti ne znaš šta je ljubav.

A to da ne umeš da kažeš nešto u 3 rečenice, nego moraš da pišeš eseje, to je druga stvar.
Btw, ne kači se više na moje postove ako ne znaš smisleno da odgovaraš.
SABERI SE

Cuj koje pitanje. Kukavice jedna , sta trazis ti od zivota, kako otkaciti devojku sa kojom ste duze vreme...... bljak ako ti ne odgovara sto si ostao snjom duze vreme frajeru , pa ti ne vidis nista , ti si od nje i napravio domacicu /izvinjavam se domacice ne smatram losim zenama niti zelim da ih omalovazavam/ budalo zene sta god su u poslovnom zivotu ili na ulici kada udju u kucu su domacice za sudoperom. Nego lepi ti postere po sobi pa zamisljaj film koji ti hoces.

Back