B
Bojan_82
Gost
Interesuje me kako mogu da odem da zivim u USA. Da li neko ima neki predlog ili neku varijantu.
Unpred zahvalan.
Unpred zahvalan.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uskoro ce tamo pitati kako otici iz USA
Interesuje me kako mogu da odem da zivim u USA. Da li neko ima neki predlog ili neku varijantu.
Unpred zahvalan.
Imama iskustva sa nailazenjem na ponude za konkurisanje za green card,na mnogim site-ovima.Experimenta radi sam popunila formular,iako me upste ne zanima odlazak tamo.
Plati se oko 70ž-ak dol. kolikose secam,pa tocak srece pocinje da se okrece.Kako bubanj kaze:
Unpred zahvalan.
Ovo na sajtovima stvarno radi, znam par ljudi koji su dobili green card na ovaj nacin i otisli u USA, ali su se neki i vratili pa ti vidi
Na žalost 100% tačno!
Jel moze da mi objasnis kako je tvoj brat otisao preko koledza u USA, ja to isto hocu posto isto treniram kosarku.. .ne znam da li treniras nesto ali veruj mi da je najlaksi i najbolji nacin da odes u USA preko sporta.moj brat je otisao pre dve godine,sad je na Havajima,super mu je,placaju mu skolarinu za koledz koji je vrhunski,on igra za njih,putuje po citavom svetu,znas to je kosarkaska univerzitetska liga,prije negde su isli na Aljasku,pa u Kaliforniju...nije imao nikakvu vezu,sve je sam odradio,nasao preko neta taj koledz,dopisivao se sa njima,culi su se,poslali mu garantno pismi I20,dobio vizu za 2h,uzeo kartu i sutradan zbrisao!ovo ti je jedan od nacina pa ti vidi!