bird again
Legenda
- Poruka
- 50.375
E iz ovog ćeš programa naučitievo u magazinu in (16:59) lepo objasnila. staviš pametnu a ružnjikavu pored atraktivne mi biramo atraktivnu. tako smo programirani
![]()

Sve ono što čuješ - samo kontra radi

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E iz ovog ćeš programa naučitievo u magazinu in (16:59) lepo objasnila. staviš pametnu a ružnjikavu pored atraktivne mi biramo atraktivnu. tako smo programirani
![]()

E ovo jeste tačno.i što je neko rekao koliko je žena lepa ćeš saznati kad se ujutru probudiš pored nje a ona bude bez šminke. i onda ako ostaneš u krevetu ona je žena za tebe. a ako pobegneš znači nije bila za tebe.
šta ne? pa žene koriste razne filtere. hoćeš da ti ispričam šta mi je neko ispričao kako se proveo (a sigurno ima još takvih). imao je dejt sa nekom koju je upoznao preko interneta. i ona mu slala slike ona lepa i to. međutim kad su se uživo sastali u kafiću on jedva čekao da pobegne kaže druga osoba a ne ona sa slikeA u vezi fotošopiranja i šminke ne.

Ima takvih slučajeva na milion.šta ne? pa žene koriste razne filtere. hoćeš da ti ispričam šta mi je neko ispričao kako se proveo (a sigurno ima još takvih). imao je dejt sa nekom koju je upoznao preko interneta. i ona mu slala slike ona lepa i to. međutim kad su se uživi sastali u kafiću on jedva čekao da pobegne kaže druga osoba a ne ona sa slike![]()

ja znam šta volim. znači na prvom mestu ne sme da laže.Ima takvih slučajeva na milion.
Ispričaj mi da se budiš pored žene koju voliš da ti kažem bravo Bane![]()
ja znam šta volim. znači na prvom mestu ne sme da laže.

na žalost devojke lažu. sve će uraditi da bi bile sa nekim.
Ne govorite tako. Ne lažu sve žene, niti svi muškarci. Na šta bi to ličilo?na žalost devojke lažu. sve će uraditi da bi bile sa nekim.
Izvini @RužnaKoLopov iskrnavili smo ti temu,
oces ozbiljan odgovor?
Ja to ne znam da opisem, ja osetim energiju sa osobom i sve samo od sebe ide, tako spontano, pevam joj, sviram joj, zasmejavam je, zacikavam se, pricamo satima a vreme prodje kao minut. Napisem joj pesmu. Sa svakom je bilo drugacije, al mislim da je kljuc u energiji.Oprošteno vam je
Ali me zanima iskren odgovor
neće slonče u lončeAjde da vas čujem
Šta biste poručili mladim ljudima na šta treba obratiti pažnju? Kako osvojiti to njezno srce ?
![]()
Ovo sa cvećem nije bilo planirano već se desilo u trenutku, pretpostavljam?Ja sam kao klinac 17-18 god, da se dodvorim jednoj devojci dok smo setali Petrovaradinom, preskocio ogradu, visoku onu vojvodjansku i upao u dvoriste ubrao cvece iz bašte da joj dam, sve sa korenjem, bilo joj je presmesno, ali se malo i raznezila, secam se da mi je njena najbolja drugarica rekla daposadila kod sebe u saksiju, eh decacke ljubaviBilo je lepo sa njom, ne secam se koliko smo dugo bili zajedno, 2,3 meseca... al da onds sam se smuvao tom njenom drugaricom, nju otkačio.
I prodje decenija, ja se doselim u njen komsiluk i sretnemo se, ko zna sta nosi sutra.
Greška.evo u magazinu in (16:59) lepo objasnila. staviš pametnu a ružnjikavu pored atraktivne mi biramo atraktivnu. tako smo programirani![]()
![]()
Da, samo preskokOvo sa cvećem nije bilo planirano već se desilo u trenutku, pretpostavljam?