Kako osvojiti srce osobe koja vam se dopada?

evo u magazinu in (16:59) lepo objasnila. staviš pametnu a ružnjikavu pored atraktivne mi biramo atraktivnu. tako smo programirani :p

Snimak-ekrana-2026-02-21-211435.png
E iz ovog ćeš programa naučiti :lol:

Sve ono što čuješ - samo kontra radi :lol:

A u vezi fotošopiranja i šminke ne.
šta ne? pa žene koriste razne filtere. hoćeš da ti ispričam šta mi je neko ispričao kako se proveo (a sigurno ima još takvih). imao je dejt sa nekom koju je upoznao preko interneta. i ona mu slala slike ona lepa i to. međutim kad su se uživo sastali u kafiću on jedva čekao da pobegne kaže druga osoba a ne ona sa slike :hahaha:

šta ne? pa žene koriste razne filtere. hoćeš da ti ispričam šta mi je neko ispričao kako se proveo (a sigurno ima još takvih). imao je dejt sa nekom koju je upoznao preko interneta. i ona mu slala slike ona lepa i to. međutim kad su se uživi sastali u kafiću on jedva čekao da pobegne kaže druga osoba a ne ona sa slike :hahaha:
Ima takvih slučajeva na milion.
Ispričaj mi da se budiš pored žene koju voliš da ti kažem bravo Bane :lol:

Ja sam kao klinac 17-18 god, da se dodvorim jednoj devojci dok smo setali Petrovaradinom, preskocio ogradu, visoku onu vojvodjansku i upao u dvoriste ubrao cvece iz bašte da joj dam, sve sa korenjem, bilo joj je presmesno, ali se malo i raznezila, secam se da mi je njena najbolja drugarica rekla daposadila kod sebe u saksiju, eh decacke ljubavi ♥️ Bilo je lepo sa njom, ne secam se koliko smo dugo bili zajedno, 2,3 meseca... al da onds sam se smuvao tom njenom drugaricom, nju otkačio.
I prodje decenija, ja se doselim u njen komsiluk i sretnemo se, ko zna sta nosi sutra.
Ovo sa cvećem nije bilo planirano već se desilo u trenutku, pretpostavljam?

Back