Kako osvojiti Devojku koja je starija od tebe.....pomoc molim vas

• Začetnik teme Začetnik teme jovix
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

jovix

Početnik
Poruka
9
Treba mi savet od devojaka ili iskusnih muskaraca ..Ona ima 17god a ja 16 Very Happy Treba mi savet kako da uspem sta da pricam sa njom sreo sam je i jednom sam joj prisao direktno meso u meso i pitao je sta joj se desava…..jedan dan je dobra a drugi dan lose…….ona je odgovorila nije ljuta na mene…..zuri u skolu Very Happy kao mozemo biti drugovi nervira je sto sam mladji Very Happy a svidjam joj se sladak sam simptacan sta da radim pomagajte imam shanse samo je nervira sto sam mladji....Dajte mi cake kako da je navadem zavedem nateram je da me zavoli.....???

Treba mi savet od devojaka ili iskusnih muskaraca ..Ona ima 17god a ja 16 Very Happy Treba mi savet kako da uspem sta da pricam sa njom sreo sam je i jednom sam joj prisao direktno meso u meso i pitao je sta joj se desava…..jedan dan je dobra a drugi dan lose…….ona je odgovorila nije ljuta na mene…..zuri u skolu Very Happy kao mozemo biti drugovi nervira je sto sam mladji Very Happy a svidjam joj se sladak sam simptacan sta da radim pomagajte imam shanse samo je nervira sto sam mladji....Dajte mi cake kako da je navadem zavedem nateram je da me zavoli.....???

Pa nije starija od tebe pola veka majku mu .... Isto ko i svako drugu .

Moras da je sarmiras . Kupi joj cvet, ustipaj je za obraz sta znam :lol:

Nemam kreativnost trenutno :lol:

E meni je strasno zanimljiv fenomen i zasto nas roditelji time uce da kupujemo devojke? Kao kupi im cvet,kupi im ovo,plati im pice,za mene je to pokusaj da nekog kupis ustvari. drugo su pokloni za 8 mart,rodjendan ili godisnjicu,to su znakovi paznje,a ovo je po meni cisto potkupljivanje,verovatno zato i zenke to ne vole u pocetku veze.

@ tema nemam pojma kako to da izvedes. Ako si dobar frajer predpostavljam da ce preci preko toga,ali ce i preci i ako je takva kao licnost,ako je ne zanima sta drugi misle jer to je jelte neobicno. U drustvu postoji pravilo da musko mora biti starije ili barem istog godista kao zensko.

at tema Treba pricati, a ocemu, to zavisi kakva su njena interesovanja etc.Znaci prvo ispitas za jedno interesovanje, pa se raspricate o tome.Zatim za drugo.Pa moze da se desi da vam se interesovanja poklapaju, i tu se ispricate.Onda vidis sta pali kod nje, sta joj je romanticno.Mozda joj se ne svidjaju ruze na poklon.I to proveris.Onda okrenes temu na ljubavisanje, malo po malo joj nagovestavas kako ti je stalo do nje.Ne mora odmah da se smuvate, to je filmski stereotip.Mozda ce vam trebati dva-tri sastanka kako bi te ona bolje upoznala i bolje bila upoznata s tvojim namerama. I NIKAKO OVO MESO U MESO. Dalje, mozes i da ubacis neku foru tokom sastanka, nesto vezano za temu o kojoj pricate ili ne, ali moras da izaberes pravi trenutak za to, kako ne bi propala fora.Fora tada mora da bude uspesna.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back