Како осветлити видео клип и поставити га на YouTube?

Poruka
2.372
Хвала, Брано. Запамтићу тај линк (мада сам раније скинуо програм са сличним или истим називом али нисам могао да се снађем). Одрадио сам већ онако како сам написао на теми. Сад убацујем клип на Јутјуб, има око 60 МБ и споро иде (требаће му изгледа бар 10 сати) иако је у АВИ формату. А ако му смањим (компресујем) величину (мегабајте) плашим се да ћу да му умањим квалитет и оштрину слике, а и плашим се да ће на Јутјубу људима са споријим интернетом да се споро учитава или застајкује видео клип.
 

Angel4U

Buduća legenda
Banovan
Poruka
36.702
Па јесам. Али сам то урадио поново и онда је све прорадило. Не знам како. Онда сам следио твој туторијал и подесио осветљење видео клипа и контраст. Оно са додавањем слова на видео клип (име аутора, итд.) нисам могао да видим јер су јако ситна слова на туторијалу. Главно, и на тај начин сам одрадио посао.

Сад ме занима да ли ћу имати те програме што си ми дао само месец дана (јесу ли трајал верзије) или за стално? А сетих се и када ми мајстор буде реинсталирао компјутер избрисаће ми све програме из партиције Ц (C) па јел постоји начин да их све преместим у партицију Д (D) како би ми се сачували и после реинсталације, јер ми могу затребати за друге видео клипове у будућности?

Пошто си ми доста помогао и видим да много знаш, молим те, напиши ми у приватној поруци своју и-мејл адресу како бих могао да те питам кад ми нешто затреба (ако мене или тебе нема на овом форуму) а ја ћу ти се већ некако одужити ако могу, а и Бог ће те наградити за добра дела, а и има изрека "Помажи људима па ће и Бог и други људи помоћи теби" и она "Добро се добрим враћа".

Ноћас или сутра пре подне поставићу тај видео клип на Јутјуб па ћу га поставити и овде на овој теми да га видиш, да видиш око чега смо се мучили, хехехехе!

Молим модераторе да не закључавају ову тему јер је врло могуће да ћу имати још питања у вези ове теме а и нисам још добио све одговоре из овог поста, а и волео бих да тема остане откључана за све оне које занимају ови проблеми око видео клипова, тј. ове теме, да могу на овој теми да питају шта их занима јер ко зна ко ће све на какве све проблеме наићи у вези ове теме. Хвала свима! :)

Ma sve je ok ...i programi su svi Full...ja ne dajem Trajalove :lol:

Samo ti zavrsi posao sa time ;)

Za Emajl ..hmm...ja mislim da se vidi u mome profilu ..ako ne javi se na PP i dacu ti :D

:bye:
 
Poruka
2.372
Ma sve je ok ...i programi su svi Full...ja ne dajem Trajalove :lol:

Samo ti zavrsi posao sa time ;)

Za Emajl ..hmm...ja mislim da se vidi u mome profilu ..ako ne javi se na PP i dacu ti :D
:bye:
Е хвала ти пуно. Осветлио сам видео клип, само сам њега од 60 МБ учитавао око 15 сати. Бранааа каже да га пребацим из ави у мкв формат па ће да се смањи фајл и брже аплоадује (учита). Али онда не могу да радим са њим у ВиртуелДубу (да му подешавам светло и остало), јел он ради само са ави клиповима, јел тако? И ако пребацим у мкв да ли ће изгубити видео на квалитету (квалитет ми је најважнији)?
Поздрав! :-)
 
Poruka
2.372
Namuci se ti muski s ovim snimkom. Jednostavnije bi bilo da oddjuskas ponovo sa upaljenim svetlom i bez susilice za ves. :zper:
Знам, сви ми то кажу да веш смета али нисам ни водио рачуна о њему јер сам се тада само забављао и нисам имао намеру да постављам видео клип јавно.
 
Poruka
2.372
Човек се презноји док одђуска ових 5 мин. а ти би да понови све испочетка. :)
Тачно, хехехехе! Не знам да ли бих умео да поновим слично, а и мрзи ме нешто у последње време да се ломатам, иначе слушам лаганију музику. Сад остаје да научим како се видео клип конвертује (пребацује) у мкв формат, али то ћу касније кад будем хтео да постављам друге видео клипове на Јутјуб (за сад сам их поставио 4 и можда ћу још неке). Намучих се док сам сазнао како да их из мов пребацим у ави, па док сам научио да посветлим клип, па морам мало да се одморим од тога, немам баш толико кондиције за превише умни рад на компјутеру :-) Хвала свима још једном! Модератори, тема нек остане отворена, хвала. Требаће ми касније, а можда и другима.
 

raspustena_banda

Aktivan član
Poruka
1.347
Знам, сви ми то кажу да веш смета али нисам ни водио рачуна о њему јер сам се тада само забављао и нисам имао намеру да постављам видео клип јавно.

Nema veze. Lepi ti peskiri. :)
 

Top