Па јесам. Али сам то урадио поново и онда је све прорадило. Не знам како. Онда сам следио твој туторијал и подесио осветљење видео клипа и контраст. Оно са додавањем слова на видео клип (име аутора, итд.) нисам могао да видим јер су јако ситна слова на туторијалу. Главно, и на тај начин сам одрадио посао.
Сад ме занима да ли ћу имати те програме што си ми дао само месец дана (јесу ли трајал верзије) или за стално? А сетих се и када ми мајстор буде реинсталирао компјутер избрисаће ми све програме из партиције Ц (C) па јел постоји начин да их све преместим у партицију Д (D) како би ми се сачували и после реинсталације, јер ми могу затребати за друге видео клипове у будућности?
Пошто си ми доста помогао и видим да много знаш, молим те, напиши ми у приватној поруци своју и-мејл адресу како бих могао да те питам кад ми нешто затреба (ако мене или тебе нема на овом форуму) а ја ћу ти се већ некако одужити ако могу, а и Бог ће те наградити за добра дела, а и има изрека "Помажи људима па ће и Бог и други људи помоћи теби" и она "Добро се добрим враћа".
Ноћас или сутра пре подне поставићу тај видео клип на Јутјуб па ћу га поставити и овде на овој теми да га видиш, да видиш око чега смо се мучили, хехехехе!
Молим модераторе да не закључавају ову тему јер је врло могуће да ћу имати још питања у вези ове теме а и нисам још добио све одговоре из овог поста, а и волео бих да тема остане откључана за све оне које занимају ови проблеми око видео клипова, тј. ове теме, да могу на овој теми да питају шта их занима јер ко зна ко ће све на какве све проблеме наићи у вези ове теме. Хвала свима!