Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Kako ostati u Americi posle Work and Travel programa?
Mozes ilegalno neko vreme (nije kratak perod) i posle ne znam ni ja koliko godina ako te ne navataju i deportuju dobijas papire. Il se zeni tamo il upisi tamo faks ... ima nacina, znam 5 oro koji su tako otisli pre 20 ak godi nisu se vratili nijedan (valjda su zivi i zdravi nemam pojma) I niko ne otkriva tajnu opstanka sem jednog koji je sad neko mudo ... zavrsio tamo koledz faks ne znam kako se zove kod njih (ima valjda neke razlike izmdju koledza i univerziteta) doktoriro radio po General motors, ... bok te pita gde je sad zadnji put mi se javio pre 5 - 6 godina sa Havaja ... ima nacina i ako zelis naci ces ga ali ne ovde, moras prvo da odes tamo.
Ljudi moze da se ostane legalno posle, cuo sam svakakve price, samo mi treba neko ko zna nekoga ko je to uradio. Najbolje po meni je da sprcas amerikanku neku tamo
Pa to nema nikakve veze sa studiranjem, radom i work and travel. Mozes da nadjes neku Amerikanku i bez tog programa i da dobijes papire preko nje tj. braka.
Ljudi moze da se ostane legalno posle, cuo sam svakakve price, samo mi treba neko ko zna nekoga ko je to uradio. Najbolje po meni je da sprcas amerikanku neku tamo
Kako da ne, al da spremis oko $20. OOO, i na kraju nema nikakve garancije, ako emigraciono provali da je brak za papire, krivicno odgovaras i ti i ona,
Pa to nema nikakve veze sa studiranjem, radom i work and travel. Mozes da nadjes neku Amerikanku i bez tog programa i da dobijes papire preko nje tj. braka.
Sve je moguce, slusam danas na YT , kaze nas covek iz CA da sada je otislo na 30 Hiljada dolara u vezi papira za brak.
Sta mislis , odakle tom nekom tolike pare da plati za brak,
Sve je moguce, slusam danas na YT , kaze nas covek iz CA da sada je otislo na 30 Hiljada dolara u vezi papira za brak.
Sta mislis , odakle tom nekom tolike pare da plati za brak,