- Poruka
- 86.341
vidi gore izvod iz zakona..не сме ..то је претицање споријом траком... насилна вожња
https://forum.krstarica.com/threads/kako-ostanete-smireni-kraj-ovakvih-vozaca.1017744/post-50181373
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
vidi gore izvod iz zakona..не сме ..то је претицање споријом траком... насилна вожња
Pročitaj tiSad bi ti oduzeo vozacku!.
I pravac dopunski ispit.
Gde pise tako pobogu?
Voznja levom trakom na auto putu. Pročitaj sve. Pobogu odakle ti ova glupost... Nema sl tumačenja sensei!
Pročitaj
Mani me tramvaja i gradskog puta, daj ZAKON O KORIŠĆENJU LEVE TRAKE NA AUTO PUTU!!!Iz ZOBS
11. Preticanje i obilaženje
Član 53
Preticanje i obilaženje vrši se sa leve strane vozila koje se pretiče.
Preticanje mora da se vrši sa desne strane ako je vozilo na kolovozu zauzelo takav položaj i njegov vozač daje takav znak da se sa sigurnošću može zaključiti da to vozilo skreće ulevo.
Tramvaj koji se kreće po šinama postavljenim na sredini kolovoza sme da se pretiče samo sa desne strane, ako između njega i desne ivice kolovoza postoji saobraćajna traka.
Na putu na kome postoje najmanje dve saobraćajne trake namenjene za saobraćaj vozila u istom smeru, na kome su kolone vozila, brže kretanje vozila u jednoj traci od kretanja vozila u drugoj traci ne smatra se preticanjem.
Na putu u naselju na kome postoje najmanje dve saobraćajne trake namenjene za saobraćaj vozila u istom smeru, prolaženje sa desne strane vozila koje se ne kreće krajnjom desnom saobraćajnom trakom, ne smatra se preticanjem.
Kao što rekoh, straota jedna koliko ne znate propise
Mani me tramvaja i gradskog puta, daj ZAKON O KORIŠĆENJU LEVE TRAKE NA AUTO PUTU!!!
Lepo je napomenula i pokazala auto put!
a koji to put ima dve trake u istom smeru?То се не односи на Аутопут ... Сада тражиш рупе у закону... Е неће ти проћи
Gde piše?Na autoputu ne postoje dve saobracajne trake za kretanje vozila u istom smeru, vec jedna traka. Druga sluzi za preticanje i iskljucivo za preticanje.
Jadna majkoa koji to put ima dve trake u istom smeru?
Na putu na kome postoje najmanje dve saobraćajne trake namenjene za saobraćaj vozila u istom smeru, na kome su kolone vozila, brže kretanje vozila u jednoj traci od kretanja vozila u drugoj traci ne smatra se preticanjem.
Evo tebi zakon pa čitajU Zakonu, procitaj.
Ne blamiraj se vise, covece![]()
a koji to put ima dve trake u istom smeru?
Pa ti ne umes da citas Zakon, jbt
Ajd sad nadji autoput...Iz ZOBS
11. Preticanje i obilaženje
Član 53
Preticanje i obilaženje vrši se sa leve strane vozila koje se pretiče.
Preticanje mora da se vrši sa desne strane ako je vozilo na kolovozu zauzelo takav položaj i njegov vozač daje takav znak da se sa sigurnošću može zaključiti da to vozilo skreće ulevo.
Tramvaj koji se kreće po šinama postavljenim na sredini kolovoza sme da se pretiče samo sa desne strane, ako između njega i desne ivice kolovoza postoji saobraćajna traka.
Na putu u naselju na kome postoje najmanje dve saobraćajne trake namenjene za saobraćaj vozila u istom smeru, prolaženje sa desne strane vozila koje se ne kreće krajnjom desnom saobraćajnom trakom, ne smatra se preticanjem.
Jel ti beše voziš po Nemačkoj?Na autoputu ne postoje dve saobracajne trake za kretanje vozila u istom smeru, vec jedna traka. Druga sluzi za preticanje i iskljucivo za preticanje.
Da. Sve su za preticanje osim krajnje desneJel ti beše voziš po Nemačkoj?
Koliko tamo ima traka na autoputu? Jedna, plus 4 za preticanje?
Ovo dole je sve što ima zapisano u vezi preticanja u ZOBS. Nađi ti autoputNe zna
Ajd sad nadji autoput...![]()
I svi u levih 4 kolone imaju migavac jer obilazeDa. Sve su za preticanje osim krajnje desne![]()
Po Zakonu, moraju.I svi u levih 4 kolone imaju migavac jer obilaze
Ja te opet pitam gde to piše? Gde si to pročitao. Dao sam ti link za zakon, pročitaj i citaraj taj deo koji misliš da postojiPo Zakonu, moraju.
Osim kada je gužva pa su zaglavljeni u traci i ne mogu da predju u desnu traku.
Definisano sve zakonom, nego ti ne umes da citas, jbg, vrati se u prvi razred![]()
Citirao ti je Meteonomy zakon, ne pravi se lud.Ja te opet pitam gde to piše? Gde si to pročitao. Dao sam ti link za zakon, pročitaj i citaraj taj deo koji misliš da postoji
Nisam video da je išta citirao već priča iz glaveCitirao ti je Meteonomy zakon, ne pravi se lud.
Jasno mi je sad po kojem vas kriterijumu Vucic vrbuje![]()
Prerano donosiš zaključak. Možda jeste, a možda i nije kriv.Тема; како од просте ствари направити скандал.
Возач фабије је крив ко кифла.
Да му није амблендовала и свирала, обишла би га с' десне стране.
Таквих возача је на десетине дневно.
Замислите тему за сваког...ихај
To ti kazem, pravis se ludNisam video da je išta citirao već priča iz glave