Kako opstati u srpskom fudbalu kad su ljudi "loši na glasu" na vlasti istih?

kapetanmark

Buduća legenda
Poruka
43.844
Da li je licemrno i sramotno radovati se i likovati klubu koji vodi lice sa poternice ?

Lice koje je bilo pobeglo iz srbije i skrival ose kod crnogorske bolumente i krimosa. Lice koje je iybegavalo deset godina sudjenje uz opravdanje da je bolestan mada je svaki put pre toga jedan dan ranije davao saopstenja protiv svega i svacega i ni malo nije bio bolesgtan ?

Lice koje je pljuvalo i skrnavilo lik jednog NEMANJE VIDICA
Lice koji je bio najblizii saradnik lopingera kokeze

Lice ciji sinovi tuku menadyere po srbiji sluybenim pistoljem ? ko im ga je dao ?

1724882754236.png
Sinovi terzica sa kokeyom u drustvu

Sin mu vodi psolove oko beograda na vodi ?

Lice koje opljuje sudiju jovanovica i ukloni ga sa derbija jer mu ne dosudjuje gol posle gol auta? Jovanovic je bio u vrhu evropskih sudija ali nije bio po ukusu gospodina yvanog saopstenje

Lice koje menja sudijsku komisiju i pljuje nemanju vidica

e pa ako pored svega toga neko ima obraya likovati uspesima ovog uglednog gradjanina srbije....

Ne, nije sramota jer ja volim Zvezdu i briga me ko je vodi ...
da prostis da ti cerka dodje do love (samo bezvezni primerak) preko prostituisanja ili kriminala ne bi ti bilo bitno ?

il ida kruvarisanjem dodje do titule misice tebi bi bilo svedno?

lep primer licemerstva i nemanja obraya zar ne

ono sve sto sam naveo o tom licu sa poternicu su cinjenice znas i sam

da prostis da ti cerka dodje do love (samo bezvezni primerak) preko prostituisanja ili kriminala ne bi ti bilo bitno ?

il ida kruvarisanjem dodje do titule misice tebi bi bilo svedno?

lep primer licemerstva i nemanja obraya zar ne

ono sve sto sam naveo o tom licu sa poternicu su cinjenice znas i sam
Otvorio si temu, odgovorio sam na pitanje ...

Od mene dovoljno ...

Otvorio si temu, odgovorio sam na pitanje ...

Od mene dovoljno ...
Dakle nije bitno ako nam direktor kluba lice sa poternice ako je krimos koji je sud izbegavao deceniju kao bolestan...

Lice ciji sinovi tuku menadzere po zemlji i grade na beogradu na vodi...

Lice koje smeni sudsku komisiju jer mu se ne svidja jovanovic poznati sudija u evropi...

Lice koje pljuje nemanju vidica?

Dakle zakljucak je, ne bitno je sta radi onaj koji nas vodi dok je nama dobro.

To je mizerija

Dakle nije bitno ako nam direktor kluba lice sa poternice ako je krimos koji je sud izbegavao deceniju kao bolestan...

Lice ciji sinovi tuku menadzere po zemlji i grade na beogradu na vodi...

Lice koje smeni sudsku komisiju jer mu se ne svidja jovanovic poznati sudija u evropi...

Lice koje pljuje nemanju vidica?

Dakle zakljucak je, ne bitno je sta radi onaj koji nas vodi dok je nama dobro.

To je mizerija
Zvezda je život sve drugo su sitnice

Da li je licemrno i sramotno radovati se i likovati klubu koji vodi lice sa poternice ?

Lice koje je bilo pobeglo iz srbije i skrival ose kod crnogorske bolumente i krimosa. Lice koje je iybegavalo deset godina sudjenje uz opravdanje da je bolestan mada je svaki put pre toga jedan dan ranije davao saopstenja protiv svega i svacega i ni malo nije bio bolesgtan ?

Lice koje je pljuvalo i skrnavilo lik jednog NEMANJE VIDICA
Lice koji je bio najblizii saradnik lopingera kokeze

Lice ciji sinovi tuku menadyere po srbiji sluybenim pistoljem ? ko im ga je dao ?

Pogledajte prilog 1600139 Sinovi terzica sa kokeyom u drustvu

Sin mu vodi psolove oko beograda na vodi ?

Lice koje opljuje sudiju jovanovica i ukloni ga sa derbija jer mu ne dosudjuje gol posle gol auta? Jovanovic je bio u vrhu evropskih sudija ali nije bio po ukusu gospodina yvanog saopstenje

Lice koje menja sudijsku komisiju i pljuje nemanju vidica

e pa ako pored svega toga neko ima obraya likovati uspesima ovog uglednog gradjanina srbije....
Da li si isto tako pricao o Partizanu dok su Tole i kompanija radili sve za crno-bele? Kada se igralo dok Partizan ne da gol, kada su predsednici drugih klubova sedeli u upravnom odboru Partizana, neki isli cak i na evropska gostovanja, kada je verovatno prvi put u istoriji fudbala jedan igrac (da ti pomognem, Partizana) dosudio penal, kada se velicao Tole na sred juga, kada su ga vodili ljudi bliski vlasti...

KO SU SINOVI ZVEZDANA TERZIĆA: Jedan trenirao boks, drugi krenuo očevim stopama​

KO SU SINOVI ZVEZDANA TERZIĆA: Jedan trenirao boks, drugi krenuo očevim stopama

Sinovi generalnog direktora Crvene Zvezde Zvezdana Terzića, Nikša i Kostadin Terzić uhapšeni su u Beogradu zbog učestvovanja u tuči, potvrđeno je iz Drugog OJT.​

Dana 19. oktobra, zbog događaja od dana 17. oktobra, braća Nikša Terzić i Kostadin Terzić, kao i L. K, privedeni su zbog nanošenja teških telesnih povreda U. K.

Kostadin Terzić, sin generalnog direktora “Crvene zvezde” Zvezdana Terzića u centru medijske pažnje nalazio se od ranih tinejdžerskih dana zbog svoje veze sa Anastasijom Ražnatović, ćerkom pevačice Svetlane Ražnatović.

Od decembra 2022. godine, Kostadin Terzić se nalazi na poziciji potpredsednika kluba OFK Beograd, koji igra u Prvoj ligi Srbije (drugi rang takmičenja).

Pre toga je u Fudbalskom savezu Srbije (FSS) bio predsednik komisije za implementaciju VAR sistema. Nezvanično, iz FSS-a ga je oterao aktuelni selektor fudbalske reprezentacije Dragan Stojković Piksi, zbog čega je Piksi navnodno u sukobu sa Zvezdanom Terzićem.

O najstarijem sinu Zvezdana Terzića se ne zna mnogo, budući da je Nikša sam jednom prilikom priznao da mu medijsko eksponiranje ne prija.

Međutim, on se našao u centru pažnje i kada su mediji preneli da je u februaru 2018. godine automobilom oborio pešaka koji je pretrčavao van pešačkog prelaza sa navodno više od jednog promila alkohola u krvi u Bulevaru Zorana Đinđića na Novom Beogradu.

Ono što se zasigurno zna jeste da je profesionalno trenirao boks.

„Boks je plemenita veština koju pre svega moraš da razumeš i iskreno voliš da bi se bavio njome i bio uspešan“, rekao je Nikša 2016. godine.

Zvezdan Terzić ima i treće dete, Mašu Terzić koja se u epicentru medijske pažnje našla upravo zbog svoje dugogodišnje veze sa Veljkom Ražnatovićem, sinom pevačice Svetlane Ražnatović.

Podsećamo, Nikša i Kostadin Terzić uhapšeni su u Beogradu zbog učestvovanja u tuči, što je potvrđeno iz Drugog OJT.

Glas javnosti/D01S

--------------------

Članak napisan još prošle godine

Dakle zna se ko su oni i šta oni rade ali prosto je neminovna činjenica da je kriminal ušao u sport

Pa do pre par godina je Jagodina, dok je Palma finansirao, bila redovni prvoligaš a sad se muči u srpskoj ligi istok. Samo kao primer šta se sve dešava u srpskom fudbalu.

Da li si isto tako pricao o Partizanu dok su Tole i kompanija radili sve za crno-bele? Kada se igralo dok Partizan ne da gol, kada su predsednici drugih klubova sedeli u upravnom odboru Partizana, neki isli cak i na evropska gostovanja, kada je verovatno prvi put u istoriji fudbala jedan igrac (da ti pomognem, Partizana) dosudio penal, kada se velicao Tole na sred juga, kada su ga vodili ljudi bliski vlasti...
vidi , ja sam kada jedosla ona njuska u partizan, DJURIC, rekao ko je ovaj ? kakve veze ima sa fudbalom? a ok to je kapital ne mroa biti vezan sa fudbalom.. a kakav kapital ? kako ga stekao, mozda imo bogate roditelje? a ono sve od privatiyaicje drzave i banditskih poslova i veza preko zute bande i tako to...

pljuvao sam ga i nisam se radovao nasim uspesima...

ti kako hoces, ali mene bi bilo sram da likujem s obzirom da lice s poternice i sve cinjenice uy njega vodi moj klub. nema potrebe da se pljujemo. ipak smo mi srbi i jedan narod.

Upravni odbor FK Vojvodina dobio je novog člana – Marka Bosanca Bosketa, kontroverznog poslovnog čoveka koji se do sada isticao skandiranjem Aleksandru Vučiću na mitinzima SNS-a. I to nije usamljen slučaj, štaviše; specifičan je slučaj FK Partizan, kojim rukovodi Miloš Vazura, kum generalnog sekretara Vlade Srbije Novaka Nedića, koji godinama unazad važi za glavnu sponu vlasti s podzemljem.

https://radar.nova.rs/drustvo/novi-broj-radar-sns-protesti-bozovic/

/////////////

Vidiš kapetane, nije samo Zvezda u pitanju :)

Tri sezone ... svake godine su napredovali jer su bili prvi u svojim ligama i eto ih ove godine u Super Ligi

I to ti baš ništa nije čudno?

Tim koji se raspadao, bio pred gašenjem, od dolaska dvojice klinaca koji veze sa fudbalom nemaju, naprasno je to tim koji praktično ne gubi, svake godine osvaja prvenstvo i vrtoglavo se penje rang po rang?

Razumeo bih ja da su neki arapi kupili klub i uložili u njega milione, ali ovako je jasno šta se dešava.

E to je problem, što vama to nije problem.

Što Vučić pravi ponoćnu sednicu na stadionu Zvezde i za ruku dovodi upravu, što se dešava sve što se dešava nakon toga...

Ali dobro...

KO SU SINOVI ZVEZDANA TERZIĆA: Jedan trenirao boks, drugi krenuo očevim stopama​

KO SU SINOVI ZVEZDANA TERZIĆA: Jedan trenirao boks, drugi krenuo očevim stopama

Sinovi generalnog direktora Crvene Zvezde Zvezdana Terzića, Nikša i Kostadin Terzić uhapšeni su u Beogradu zbog učestvovanja u tuči, potvrđeno je iz Drugog OJT.​

Dana 19. oktobra, zbog događaja od dana 17. oktobra, braća Nikša Terzić i Kostadin Terzić, kao i L. K, privedeni su zbog nanošenja teških telesnih povreda U. K.

Kostadin Terzić, sin generalnog direktora “Crvene zvezde” Zvezdana Terzića u centru medijske pažnje nalazio se od ranih tinejdžerskih dana zbog svoje veze sa Anastasijom Ražnatović, ćerkom pevačice Svetlane Ražnatović.

Od decembra 2022. godine, Kostadin Terzić se nalazi na poziciji potpredsednika kluba OFK Beograd, koji igra u Prvoj ligi Srbije (drugi rang takmičenja).

Pre toga je u Fudbalskom savezu Srbije (FSS) bio predsednik komisije za implementaciju VAR sistema. Nezvanično, iz FSS-a ga je oterao aktuelni selektor fudbalske reprezentacije Dragan Stojković Piksi, zbog čega je Piksi navnodno u sukobu sa Zvezdanom Terzićem.

O najstarijem sinu Zvezdana Terzića se ne zna mnogo, budući da je Nikša sam jednom prilikom priznao da mu medijsko eksponiranje ne prija.

Međutim, on se našao u centru pažnje i kada su mediji preneli da je u februaru 2018. godine automobilom oborio pešaka koji je pretrčavao van pešačkog prelaza sa navodno više od jednog promila alkohola u krvi u Bulevaru Zorana Đinđića na Novom Beogradu.

Ono što se zasigurno zna jeste da je profesionalno trenirao boks.

„Boks je plemenita veština koju pre svega moraš da razumeš i iskreno voliš da bi se bavio njome i bio uspešan“, rekao je Nikša 2016. godine.

Zvezdan Terzić ima i treće dete, Mašu Terzić koja se u epicentru medijske pažnje našla upravo zbog svoje dugogodišnje veze sa Veljkom Ražnatovićem, sinom pevačice Svetlane Ražnatović.

Podsećamo, Nikša i Kostadin Terzić uhapšeni su u Beogradu zbog učestvovanja u tuči, što je potvrđeno iz Drugog OJT.

Glas javnosti/D01S

--------------------

Članak napisan još prošle godine

Dakle zna se ko su oni i šta oni rade ali prosto je neminovna činjenica da je kriminal ušao u sport

Pa do pre par godina je Jagodina, dok je Palma finansirao, bila redovni prvoligaš a sad se muči u srpskoj ligi istok. Samo kao primer šta se sve dešava u srpskom fudbalu.
правданње криминалаца и олоша који раѕбојништвом се баве и оружјем разбијају неком главу :bljak:

ти исти синови, један је умешан у послове боеграда на води има фирму за изградњу или послове који се раде тамо... дакле ?

ако тако млате менаџере по србији, ондане чуди што може терзић да промени читаву суијску организацију , логично.
ако се баве раѕбојништвом ''службеним'' пиштољем млате менаџере , не чуди што човек звани ''саопштење'' улеће у полувремену утакмице код судија у свлачионицу! сигурно не упада у свлачионицу код судија у полувремену да их пита имају ли воде ?

лично он је пљувао једну величину попут ВИДИЋА. такав један олош да пљује неког попут видића, неко чији синови попут ал капонеа по улицама млате кога стигну ?

то је само знак да је фудбал у србији под контролом силеџија мафије и разбојника.

правдање таквог олоша је дегутантно и мизерно.

ликовање успесима терзића је равно посеравању себи у уста ако и мало држиш до честитости . али ти си своје већ овде рекао, теби није битно ко и како води и управља клубом битан ти је циљ што је тешка фекалија.

није ти битно како до тих успеха долази, тако што уђе у свлачионице су дијама, тако што за један дан промени судску организацију, тако што бира судије на дербију и забрањује судији који је тада у европи високо рангиран јер европа је мафија а он и синови његови су хуманитарци...

срам те било.

Upravni odbor FK Vojvodina dobio je novog člana – Marka Bosanca Bosketa, kontroverznog poslovnog čoveka koji se do sada isticao skandiranjem Aleksandru Vučiću na mitinzima SNS-a. I to nije usamljen slučaj, štaviše; specifičan je slučaj FK Partizan, kojim rukovodi Miloš Vazura, kum generalnog sekretara Vlade Srbije Novaka Nedića, koji godinama unazad važi za glavnu sponu vlasti s podzemljem.

https://radar.nova.rs/drustvo/novi-broj-radar-sns-protesti-bozovic/

/////////////

Vidiš kapetane, nije samo Zvezda u pitanju :)
јефтини покушај правдања

појаве осталих сумњивих фаца у нашем фудбалу не значи да они имају толику моћ коју је исказао и доказао терзић , тако што је он променуо судијску организацију док си реко пиксла, тако што он улази у свлачионице, тако што он може да пљује једног видића и излобира рековалесецента или деликвента џајића којег држава уцени због учињене аболиције...

такви у другим клубовима могу да се појаве јер је управо у врху лице са потернице. али се зна ко мењасудијску организацију, ко избаци судију са дербија, ко пљује видића и постави џајића... онај чији синови сада разбојништво чине по србији и воде фирме са најбитнијим пословањима као што је боеград на води...

никада не бих пдоржао такав шљам у партизану нити правдао. то је рак рана нашег друштва не само фудбала, јер господа су умешана очито и у послове иѕван фудбала као што је београд на води...

I to ti baš ništa nije čudno?

Tim koji se raspadao, bio pred gašenjem, od dolaska dvojice klinaca koji veze sa fudbalom nemaju, naprasno je to tim koji praktično ne gubi, svake godine osvaja prvenstvo i vrtoglavo se penje rang po rang?

Razumeo bih ja da su neki arapi kupili klub i uložili u njega milione, ali ovako je jasno šta se dešava.

Upravo o tome je i tema, zar ne ?

Pa, na moju ovu konstataciju ti izjaviš da im je trebalo 8 godina, a znaš vrlo dobro na šta mislim. Znači pravite se blesavi jer vam sad tako odgovara, a niste svesni činjenice da će to koštati ceo srpski fudbal.
Pa trebalo im 8 godina da se vrate .. e sad .. to što su malo Terzići pogurali, to je tema ... šta raditi

Back