Mackic
Iskusan
- Poruka
- 5.350
Moracu da nastavim sa daljom edkuacijom malo kasnije, "TO" je ogladnelo i zahteva da izadje napolje. Daj boze samo da veceras ne moram opet da zakopavam onoliku decu...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bitna je razlika sto su ljudi razumni pa time i odgovorni pred zakonom.
Zivotinje nisu odgovorne jer se vladaju u skladu sa instiktom ili vaspitanjem.
Dakle, za njihovo ponasanje odgovoran je vlasnik, koji je opet covek.
A vlasnik moze biti baraba isto kao sto moze biti i odgovoran covek
Ja ne znam kako je vlasnik vaspitavao svog psa i nisam duzan da znam.
Sustina cele price je kako spreciti pse da povrede ljude i ljude da sikaniraju pse i njihove odgovorne vlasnike?
U celoj toj prici vi ne prihvatate argumente one druge strane, jer samom cinjenicom da kaze da nema psa, biva okarakterisan kao nepodesan za razgovor i naravno, prilepe mu se i ostale ruzne kvalifikacije.
O tom grupisanju govorim. Imas psa-nas si, pa neka si i baraba, branicemo te.
Nemas psa- neka si i realan, pusticemo pse na tebe
I onda ocekujete da takvi kakvi jeste, izborite veca prava za zivotinje koje volite....
), dakle zakljucila sam da sam gajila velike iluzije o ljudskom rodu... vecina ih je luda ko struja a razumu ni traga, ne zna se ko je gori ovi bez pasa ili sa psima-u stvari mackari su najzaj,e.baniji !!! L U D I !!!
i zivela u iluziji. jel tako samo kod mene, mislim kod kojice su verovatno normalniji jer vidim njih napadaju psi, ove moje komsije nikako da ugrize i ocerupa ni pas a ni macka
dragi forumasi, sta tu nije u redu
:???:Da....te reci su zapravo sifra.
Kodirano uputstvo psu koje zapravo kaze: Kolji !!!!
Velika je to zavera, velika...
Mi macke to najbolje znamo
Пример и није баш најбољи...
Ти си власник пса. Одговараш за његове поступке.
У могућности си да заштитиш људе. Ти лично. Зашто је неопходан закон?
Не знам ни ја зашто бих веровала теби.. али ето.. ћаскамо..
Свашта у другим земљама функционише боље. Да не улазимо у разлоге за то.. има их..
Није увек закон неопходан. Неке ствари је могуће решити и добром вољом.
Или није...![]()
Toliko o toleranciji.
I generalno i na ovom pdf-u.
Pa da ti kazem ckopi, kad vec ne umes da cutis, a inace si "fino"dete.
Tolerancija podrazumeva da prihvatis da nisu svi ljubitelji pasa kao sto si ti.
Dalje, to sto nisu ljubitelji pasa, ne znaci da ne vole zivotinje i da ih nemaju.
Pa dalje, to sto ti volis svog psa ne govori nista o tebi, sem da volis tvog psa.
Kao sto vidis, niti si tolerantan, niti imas kulturu komunikacije, niti imas procenu.
A to ce te pre ili kasnije kostati.
Nadam se, samo corbe koju ce ti neko prosuti zato jer si balav
pozdravIli zato sto je vrucina, pa mu se ne trci...Veceras samo troje...slabo, slabo, mora da je zato sto je nedelja vece...

Genijalna ideja, hvala marko!Danas cemo da pravimo sacekusu...a nece se ta deca nama tako lako izvuci, misle da su bezbedna jer su u zabavistu...he, pa nije se Mackic juce rodila...

Ne, ja cu da stojim sa strane i navijam za kera. Mislim ipak je jaci, a uvek treba biti u timu koji pobedjuje, zar ne? A i to dete sta hoce vise, red je da ga neko malo upristoji...nije sto je moje ali sigurno bi bilo razmazeno...
ok,a ko ce unu da nauchi da jede decu i ljude?
ja sam probala da joj objasnim
"una,otvoris usta stavis neciju nogu u njih i jako stisnes....kasnije sazvaces pa progutas"
ali ne vredi...samo me gleda ko tele i mase repom

ok,a ko ce unu da nauchi da jede decu i ljude?
ja sam probala da joj objasnim
"una,otvoris usta stavis neciju nogu u njih i jako stisnes....kasnije sazvaces pa progutas"
ali ne vredi...samo me gleda ko tele i mase repom

Covek ti je postavio sasvim razumno pitanje.
Hocete normalnu diskusiju, a na poslednje dve strane spamujete sa 40 ironicnih postova...
Cemu ironija? Evo i ja te isto pitam: kako bi se postavila u toj situaciji?
Да, у праву си Мачкић, стављам машницу, боље је. Добар ти је план рада .... крајњи циљ су нам баш те бакуте додатно опремљене питовима на повоцу .... ако то положе е онда смо стварно најопаснији!
Погледајте и запамтите!
Овако гледа моја звер жртву .... наравно, прво смо вежбали на мојој деци, она као кобајаги прилазе да је помазе, ја вичем из све снаге "неће, неће, само напред, не бој се" и хушкам је. И успела сам .... деца су ми сва искасапљена али још жива ... штене је то, треба јој времена да се пребаци на клање. Дакле, наиван поглед и напето тело спремно да се торпедира на руку или ногу ... запамтите!