Kako odolevate iskušenjima dok ste u vezi?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ćim previše obraćate pažnju znači da niste sa pravom osobom. Ako je ta osoba sa kojom ste ona koju ste zaista želeli, sigurno vas neće zanimati ništa sa strane ma kakva riba ili frajer bio
Није го проблем бар код жена , оне док ниси с правом или било каквом не обраћају пажњу на тебе.
Чим си са неком женском особом од једном им постанеш интересантан и од једном би све што никад нису желеле пре.
Тако да прави изазови најчешће крећу тад.

Пре или касније ће те занимати па макар она била и сан снова. Не вара човек него време
Tačno. To mnogi nisu svesni. Ali ako si 5 godina bio sa pravom i onda kao prolazi ti kroz glavu kako bi bilo lepo da probaš nešto drugo, mnogo će ti lakše biti da odoliš. Imaćeš motiv i znaćeš da si sa pravom i da će ta na koju si obratio pažnju isto da ti postane obična. A ako si bio sa nekom eto radi reda, mnogo manje će stvari da ti prolazi kroz glavu koje bi te sputale.

Tačno. To mnogi nisu svesni. Ali ako si 5 godina bio sa pravom i onda kao prolazi ti kroz glavu kako bi bilo lepo da probaš nešto drugo, mnogo će ti lakše biti da odoliš. Imaćeš motiv i znaćeš da si sa pravom i da će ta na koju si obratio pažnju isto da ti postane obična. A ako si bio sa nekom eto radi reda, mnogo manje će stvari da ti prolazi kroz glavu koje bi te sputale.
Обрни окрени све се своди на то да ћеш у једном моменту морати да бираш између тога да одолиш искушењу или да се препустиш јер нема шансе да не дођеш у ситуацију да пожелиш другу жену кроз 2, 3, 5, 10 година. Ја сам рецимо свестан да су мале шансе да нађем жену данас која у једном моменту неће да ме превари. И зато ћу увек да користим сваку интересентну прилику за нешто ново. Нека звучи и као унапред смишљено оправдање баш ме брига али као неко ко је тотално разочаран у ниво лојалности код људи не пада ми на памет да глумим неког Дон Кихота, неку верност, неке идеале. Мораће неку другу будалу за то да нађу.

Zašto misliš da će svaka da te prevari? Prevariće ako ona napreduje i izađe iz tvoje lige, ali ti možeš da radiš na sebi i da ti budeš taj pa će onda ona da razmišlja kako da te sačuva, a ne kako da nađe drugog.
Како да не. То мењање себе да би ето њој држао пажњу па то је тек катастрофа од опције. Тек тад ће да те превари кад види да си све подредио њој. Људи се у суштини много више плаше да преваре него што не желе да преваре. Велика је то разлика. Но добро моје мишљење можда и није меродавно у овом правцу јер ја сам неко ко не жели да се жени и ко је скоро потпуно одбацио могућност за тако нешто озбиљно па сам можда и пристрасан али са друге стране мислим да нисам параноичан и да је данас реалност да партнери варају једни друге, да то више нису изоловани случајеви већ масовна појава.

Back