Kćerka Direktora Cirkusa
Legenda
- Poruka
- 54.081
Dobro kuha, umije i sa djecom, ebo ebanje?Pametno. Ses kao ses, super je, volimo, ali nikad nije vrijedno gubitka osobe sa kojom mnogo toga funkcioniše

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobro kuha, umije i sa djecom, ebo ebanje?Pametno. Ses kao ses, super je, volimo, ali nikad nije vrijedno gubitka osobe sa kojom mnogo toga funkcioniše
To nije slucaj ko mene ali su veoma rijetke te .Nisi zadovoljan. Kad si zadovoljan i srećan u vezi/braku ne zanima te ama baš niko drugi. Žao mi je drug![]()
Nije sve hihipihihie jbg ako nije 10ka mogu li 9,5 dobiti![]()
To nije istinaNije sve hihipihihi
Inače ja smatram da svima vama koji ste previše prisutni na forumu, a u vezi ste ili braku, ne cvjetaju ruže u vezi
Još sad kad kažeš kako te privlači druga, kako ti je jebozovna, stari moj, ti si zreo za kraj veze![]()
Eto ja sam malo poveci pa odmah privucem paznju tako da sam navikao i ne obracam paznju na nikoga oko sebe bio ili ne bio zauzet hahaDa li obracate pažnju na muškarce ili žene dok ste u vezi i kada vas startuje suprotni pol ?
Zašto nas mrziš, šta smo ti uradili? Jel treba da umremo ako smo u vezi ili braku i po ceo dan da gledamo u svog anđela?Inače ja smatram da svima vama koji ste previše prisutni na forumu, a u vezi ste ili braku, ne cvjetaju ruže u vezi![]()
Direktno i iskreno misljenje nista tu nije lose.Zašto nas mrziš, šta smo ti uradili? Jel treba da umremo ako smo u vezi ili braku i po ceo dan da gledamo u svog anđela?![]()
Ne treba umirati, ali mora da si ŽMK od 0-24 H svakog dana u godini.Zašto nas mrziš, šta smo ti uradili? Jel treba da umremo ako smo u vezi ili braku i po ceo dan da gledamo u svog anđela?![]()
Ne moram biti u vezi. Dovoljno je da imam nekog na pameti, i više me niko živi ne zanima u tom smislu. Volim imati posebnu osobu iako možda tj. uglavnom ne ostvarujem sa njom ništa, niti planiram. Poželjno je da ga ne deranžiram svojim osećanjima jer... Ako mi se dopada, ne znači da želim, ili da on želi da budemo u vezi.Da li obracate pažnju na muškarce ili žene dok ste u vezi i kada vas startuje suprotni pol ?
Ti se ne računaš, rekla sam za one koji vise na forumu, preciznije na ljisuZašto nas mrziš, šta smo ti uradili? Jel treba da umremo ako smo u vezi ili braku i po ceo dan da gledamo u svog anđela?![]()
jeeeel?vama koji ste previše prisutni na forumu, a u vezi ste ili braku, ne cvjetaju ruže u vezi
Naravno da jesam. Svaka prava ŽMK ume da multitaskinguje na nekoliko nivoa, pa 24h bude kao najmanje 48h.Ne treba umirati, ali mora da si ŽMK od 0-24 H svakog dana u godini.
Ne znam zašto, ali ti verujem.Naravno da jesam. Svaka prava ŽMK ume da multitaskinguje na nekoliko nivoa, pa 24h bude kao najmanje 48h.
Hvala ti.Ne znam zašto, ali ti verujem.
Takoje!Ti se ne računaš, rekla sam za one koji vise na forumu, preciznije na ljisua tebe tamo nema!
Па кад сам у вези не шврљам и избегавам ситуације где би хипотетички могло нешто да се деси. Али не волим када жене забрањују или негативно тумаче ако се окренеш и погледаш у нешто лепо на шта си по природи осетљив. То не подразумева контакте очима већ контакт између очију и екстремитета.Da li obracate pažnju na muškarce ili žene dok ste u vezi i kada vas startuje suprotni pol ?
to si u vezi sa nekim crncem?Nemam takva iskustva.
Kad sam u vezi ostali mu nisu ni do kolena
zasto bih obracao paznju ja?Da li obracate pažnju na muškarce ili žene dok ste u vezi i kada vas startuje suprotni pol ?
Ne morate te zanimati ali naravno da primjecujes,nisi robot.Ćim previše obraćate pažnju znači da niste sa pravom osobom. Ako je ta osoba sa kojom ste ona koju ste zaista želeli, sigurno vas neće zanimati ništa sa strane ma kakva riba ili frajer bio