Kako odolevate iskušenjima dok ste u vezi?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
e jbg ako nije 10ka mogu li 9,5 dobiti :D
Nije sve hihipihihi :D
Inače ja smatram da svima vama koji ste previše prisutni na forumu, a u vezi ste ili braku, ne cvjetaju ruže u vezi :(
Još sad kad kažeš kako te privlači druga, kako ti je jebozovna, stari moj, ti si zreo za kraj veze ;)

Da li obracate pažnju na muškarce ili žene dok ste u vezi i kada vas startuje suprotni pol ?
Ne moram biti u vezi. Dovoljno je da imam nekog na pameti, i više me niko živi ne zanima u tom smislu. Volim imati posebnu osobu iako možda tj. uglavnom ne ostvarujem sa njom ništa, niti planiram. Poželjno je da ga ne deranžiram svojim osećanjima jer... Ako mi se dopada, ne znači da želim, ili da on želi da budemo u vezi.
"Ne, nemoj mi prići,
Hoću izdaleka da volim i želim tvoja oka dva..."
🥰

1736018034306.jpeg

Da li obracate pažnju na muškarce ili žene dok ste u vezi i kada vas startuje suprotni pol ?
Па кад сам у вези не шврљам и избегавам ситуације где би хипотетички могло нешто да се деси. Али не волим када жене забрањују или негативно тумаче ако се окренеш и погледаш у нешто лепо на шта си по природи осетљив. То не подразумева контакте очима већ контакт између очију и екстремитета.
Све што ми се свиди њој се врати и за сваку такву ствар она сексуално испашта тако да ја ту не видим проблем. Нити би ми сметало ако погледала у лепог мушкарца али не сад да забада и да се намешта подиже сукњу и намешта бутине.

Back