- Poruka
- 368.550
Da li obracate pažnju na muškarce ili žene dok ste u vezi i kada vas startuje suprotni pol ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
neDa li obracate pažnju na muškarce ili žene dok ste u vezi i kada vas startuje suprotni pol ?
Ma da jedan je zivot !Iskušenjima ako su lepa ne odolevamosim kada sam u vezi..
Obracam sto je sasvim normalno ,cesto i izadjem sa zenama kad sam kod nas ili kad sam u nekom gradu, jednu djevojku u Banjaluci ne pitam da izadjemo jer nisam siguran u sebe a znam da to ocekuje tj bjezim kad nisam siguran.Da li obracate pažnju na muškarce ili žene dok ste u vezi i kada vas startuje suprotni pol ?
Da li obraćam pažnju na žene dok sam u vezi a u vezi sam već dugo !!?? Ne obraćam pažnju na druge žene jer sam čvrst karakter ali....ali jbš( da prostire)..karakter koji nije...labilanDa li obracate pažnju na muškarce ili žene dok ste u vezi i kada vas startuje suprotni pol ?
Dok sam u veziDa li obracate pažnju na muškarce ili žene dok ste u vezi i kada vas startuje suprotni pol ?
У ком смислу ниси сигуран у себе?Obracam sto je sasvim normalno ,cesto i izadjem sa zenama kad sam kod nas ili kad sam u nekom gradu, jednu djevojku u Banjaluci ne pitam da izadjemo jer nisam siguran u sebe a znam da to ocekuje tj bjezim kad nisam siguran.
u smislu sexa ,ne da bi zelio vezu , veza mi je super, ta cura je prava dama a ima kurvanjski jebuzovnu facu veoma opasna kombinacija bas da se maximalno istreses.У ком смислу ниси сигуран у себе?
A jesi li ikad bio u vezi? Mislim, jesi li ikad poljubio devojku, osim sestru od tetke u obraz?Dok sam u vezi
NE
to nije moj stil niti ce ikada biti.
Obraćam pažnju, i uvijek ću dok vidim i čujem.Da li obracate pažnju na muškarce ili žene dok ste u vezi i kada vas startuje suprotni pol ?
ti bi vezu sa njom, a ona bi ses?u smislu sexa ,ne da bi zelio vezu , veza mi je super, ta cura je prava dama a ima kurvanjski jebuzovnu facu veoma opasna kombinacija bas da se maximalno istreses.
Imam vezu i zadovoljan sam sa vezom , mislim da kad bi sa tom djevojkom izasao da joj ne bi odolio sto je i tema , zato i ne izlazim sa njom.ti bi vezu sa njom, a ona bi ses?
Pametno. Ses kao ses, super je, volimo, ali nikad nije vrijedno gubitka osobe sa kojom mnogo toga funkcionišeImam vezu i zadovoljan sam sa vezom , mislim da kad bi sa tom djevojkom izasao da joj ne bi odolio sto je i tema, zato i ne izlazim sa njom.
Upravo to i s osobe sa kojom imam super sex ali ova je bas opasna kombinacija sto ne znaci da bi u praksi to bilo dobro. Ljudi koji imaju dobru vezu ne traze sa strane , to je i pokazatelj koliko je dobra veza .Pametno. Ses kao ses, super je, volimo, ali nikad nije vrijedno gubitka osobe sa kojom mnogo toga funkcioniše
Nisi zadovoljan. Kad si zadovoljan i srećan u vezi/braku ne zanima te ama baš niko drugi. Žao mi je drugImam vezu i zadovoljan sam sa vezom , mislim da kad bi sa tom djevojkom izasao da joj ne bi odolio sto je i tema , zato i ne izlazim sa njom.