Kako odlučujete o velikim kupovinama?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Bilo mi je to pitanje na B2 simulaciji ispita i kaže ispitivačica nešto slično kao ti, danima bira posteljinu npr. Meni to neshvatljivo 😄
Moja pokojna baba.
Ne postoji proizvod koji joj je moja mater online naručila, a da nije vratila.

Ali O.K. to, nego dok smo prve polovice devedesetih bili u Njemačkoj, baba i deda nas obišli, pa baba odlučila kupiti kućne papuče.
Starci je odveli u obližnju prodavaonicu cipela, najveću u cijeloj saveznoj državi, gdje se bez problema kupuju lakirane muške i ženske cipelice za prvu pričest.
Nekoliko sati su tamo proveli, da bi se vratili bez kućnih papuča.
Ove su prevelike, ove premale, ove previše okrugle, ove prešpicaste, ove prešarene, ove prejednobojne, ove prepapučaste, ove precipelaste...

Moja pokojna baba.
Ne postoji proizvod koji joj je moja mater online naručila, a da nije vratila.

Ali O.K. to, nego dok smo prve polovice devedesetih bili u Njemačkoj, baba i deda nas obišli, pa baba odlučila kupiti kućne papuče.
Starci je odveli u obližnju prodavaonicu cipela, najveću u cijeloj saveznoj državi, gdje se bez problema kupuju lakirane muške i ženske cipelice za prvu pričest.
Nekoliko sati su tamo proveli, da bi se vratili bez kućnih papuča.
Ove su prevelike, ove premale, ove previše okrugle, ove prešpicaste, ove prešarene, ove prejednobojne, ove prepapučaste, ove precipelaste...
Dobro si ti još i ispao pored takve babe!

Back