Kako odgojiti sina da postane ratnik?

Za pocetak bi trebalo razmotriti sta znaci data rec, zakletva i cast.
Zatim te iste pojmove staviti u kontekst vojnicke i oficirske zakletve i casti.
Nisu svi mogli da ih pogaze i pobegnu, vojnicki izrazeno dezertiraju, ili izdaju.

Jos gore kriti se u gradovima pod zastitom medunarodnih organizacija u kojima su pre toga izvrsili zlocin nad suprotnom stranom uz precutni blagoslov istih i odobrenja za dalje zlocine i provokacije uz to optuzujuci suprotnu.

Isti su nakon WWI i WWII zajednicki izvrsili pogrrome nad drugim narodima cije su delove drzave uz blagoslov spomenutih neosnovano prisvojili, a sada im nametnutom migracojom, promenom demografske slike i lazne elite unistavaju ostali deo drzave.

Ne zivimo u crno belom svetu vojnik, ili ratnik kago ga nazivate nije ubica on poseduje cast i kodeks.
Ne uklapa se u vasu izvitoperenu sliku.

Pa pada nokaut ako slabo stitis glavu, do sad nisam bio nokautiran i ako sa primao udarce u predelu oka i sa strane u predelu uha(naravno oseti se da ti malo prodrma glavu) i jednom sa primio nogu u nos i pukao nos(to kad sam tek poceo jbg spustio gard i zaleteo se),naravno primiti udarac nije strasno, ali steta koja nastane moze da bude problem tj. oporavak, prelom vilice i jagodicne kosti je malo zajebanija stvar, naravno to nece nastati od sparinga rukavicom, ali golom pesnicom velika veratnoca.
I ja sam se lupao na boksu. Zato i kažem da čovek postane psihički jači.

Pa pada nokaut ako slabo stitis glavu, do sad nisam bio nokautiran i ako sa primao udarce u predelu oka i sa strane u predelu uha(naravno oseti se da ti malo prodrma glavu) i jednom sa primio nogu u nos i pukao nos(to kad sam tek poceo jbg spustio gard i zaleteo se),naravno primiti udarac nije strasno, ali steta koja nastane moze da bude problem tj. oporavak, prelom vilice i jagodicne kosti je malo zajebanija stvar, naravno to nece nastati od sparinga rukavicom, ali golom pesnicom velika veratnoca.
Izmedu borilackih vestina i sportova postoji razlika.
Sportovi su stvoreni da budu sto krvaviji i atraktivniji, vestine su suata suprotnost.
Prakticari vestine nikada, podvlacim nikada ne odmeravaju snagu sa nepripremljenim protivnikom.
Slikovito ko podlakticom, ili podkolenicom moze izvesti odredene prelome kod nepripremljenog prakticara ce izazvati fatalne posledice, da ne spominjemo udarce otvorenom sakom i poluge na male zglobove.

Došla sam ovde da vas pitam kako se odgajaju muška djeca, sinovi da osjete potrebu da idu u vojsku? I šta da radimo mi kojima je dosta ratova i koji smo aktivno odgajali mušku djecu da preziru oružje i sve što ide uz to ❓
Mislim da moraš imati to nešto u sebi da bi bio "ratnik".
Možemo odgojem svašta postići kod ljudi, ali opet, to je povuci-potegni... čovjek mora imati to nešto...
Između ostalog, to je poziv...

Priznajem da je naslov iritantan

Ja sam pacifista, moj muž se zadesilo u njemackoj gde kao turista boravio kod roditelja i tako i ostao ovde sa statusom izbjeglica

pitala sam ga zašto se nije vratio i lijepo je rek’o da je rat veliko sranje i nije se video da će nositi pušku i pucati niti se video u ulogi da tjera druge ljude sa svojih ognjišta, dodaje da je odrastao sa komšijama prve komšije su bili hrvati i sa njihovim sinovima se družio od malih nogu, dodaje više je kruha pojeo kod Mare i Joža no u svojoj kući

Mi naše sinove nismo odgajali da će jednog dana ići u vojsku i nositi pušku već smo ih odgajali da je rat shit, da je svijet lijep i prostran i da svi možemo da pronadjemo svoj kutak i lepo skupa svi da živimo

Inspirisana temom na forumu muškarci gde se pita kako će roditelji da reaguju kad budu prvi pozivi stigli za služenje vojnoj roka,

Došla sam ovde da vas pitam kako se odgajaju muška djeca, sinovi da osjete potrebu da idu u vojsku? I šta da radimo mi kojima je dosta ratova i koji smo aktivno odgajali mušku djecu da preziru oružje i sve što ide uz to ❓

Пуштањем томпсонове глазбе и набава сабраних дела др. шешеља може деци показати прави пут. Ви други слушајте бранка коцкицу и гледајте цртиће Медведиће са вашима.

Priznajem da je naslov iritantan

Ja sam pacifista, moj muž se zadesilo u njemackoj gde kao turista boravio kod roditelja i tako i ostao ovde sa statusom izbjeglica

pitala sam ga zašto se nije vratio i lijepo je rek’o da je rat veliko sranje i nije se video da će nositi pušku i pucati niti se video u ulogi da tjera druge ljude sa svojih ognjišta, dodaje da je odrastao sa komšijama prve komšije su bili hrvati i sa njihovim sinovima se družio od malih nogu, dodaje više je kruha pojeo kod Mare i Joža no u svojoj kući

Mi naše sinove nismo odgajali da će jednog dana ići u vojsku i nositi pušku već smo ih odgajali da je rat shit, da je svijet lijep i prostran i da svi možemo da pronadjemo svoj kutak i lepo skupa svi da živimo

Inspirisana temom na forumu muškarci gde se pita kako će roditelji da reaguju kad budu prvi pozivi stigli za služenje vojnoj roka,

Ne mozes da ga odgojis da bude ratnik jer ni ti nijesi ratnica.

Probaj sa guslama. Epskom narodnom poezijom i td.

Што се више мучиш у животу.....већи си и војник и ратник. Ово је уопштено. А ако се мисли конкретно.....онда ти никаква обука у војсци не може донети статус ратника. Муда су та која праве ратника а не мозак.

Internet ratnici, najopasnija sorta.
Awkward Pop Tv GIF by Schitt's Creek

Back