FDDD
Veoma poznat
- Poruka
- 10.528
Od mene nema odbraneHehe a mi imamo kupolu čeličnu samo je to tajna
Klik i od Bentbaše do Ilidže sve pod kupolu!
Mojne nikome reći!
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Od mene nema odbraneHehe a mi imamo kupolu čeličnu samo je to tajna
Klik i od Bentbaše do Ilidže sve pod kupolu!
Mojne nikome reći!
Dakako... pa već sam odavno razradio plan da me nekim slučajem uhvate.Čvarak Dezerter
Pitaj Boris Džonsona, Bajdena i ostale jastrebove i pse rata.Beganova majka nikad nije zaplakala.
Nego uzmi sada taj nesretni rat u Ukrajini; s obje strane će ljudi izginuti, ostati obogaljeni, da bi se na kraju opet sjelo za stol i razgovaralo. Pa što se u samom startu nisu mogli dogovoriti?
Ne moraš odgojiti ti, odgoji ga situacija.
Neko ti opkoli i napadne granatama, mecima itd. grad, kao što su moj '92, taman ćeš reći ne volim rat i preživjeti.
Jok, oružje u ruke i braniti se.
Pa o tome ti pričam, ako si opkoljen prirodno je da ćeš se pokušati odbraniti.Mislim da nam je uredjeno da bežimo a ne da pucamo jedni na druge
Ako je opkoljeno nemaš kud
Nauci ga kako da napravi novac da neko drugi ratuje za njega ili se tuce. Ako u drzavi u kojoj zivis ne postoji policija da te brani i nemas novca tu bjezi odatle ,kao sto sam rekao samo sirotinja ide u rat i tuce se u siromasnim kvartovima grada.Možda zato da bude sposobno da odbrani sebe, devojku-ženu,
porodicu, državu...
Dok se vodi rat u blizini Izraela, ja zadovoljan.Ne bih rekao da je odgođen WW3, jer sad imaš hot spot u Iranu, a to je opet ruski teammate. Ko zna šta bi moglo biti.
Odoh i ja majko, Bosnu brani ti!Nauci ga kako da napravi novac da neko drugi ratuje za njega ili se tuce. Ako u drzavi u kojoj zivis ne postoji policija da te brani i nemas novca tu bjezi odatle ,kao sto sam rekao samo sirotinja ide u rat i tuce se u siromasnim kvartovima grada.
Pa i onaj kapetan Hrvat poginuo na prvoj crti odbrane srpstva na KosovuDakako... pa već sam odavno razradio plan da me nekim slučajem uhvate.
Npr. zarate Hrvatska i Srbija.
Prvo bi gledao uteći.
Ukoliko bi me uhvatila -U-stašija, rekao bi da tetki nosim lijek, ali eto, ako baš moram, pridružujem se. Mudro bi gledao držati se kuhinje.
S druge strane, ukoliko bi me uhvatila četničad, proderao bi se na sav glas: "Braćo Srbi, obožavam Председникa Републике Србије, Господинa Председникa Александpa Вучићa, slobodno provjerite što pišem na Krstarici, a slao sam i mailove SNS-u u kojima sam se raspitivao da li mogu biti član stranke, iako nemam državljanstvo. I u ovom slučaju bi se naravno mudro gledao držati kuhinje.
Po završetku rata, pojavio bi se na Krstarici i prozivao sve vas da gdje ste bili, dok su mi fijukali meci oko glave na prvoj crti bojišnice.
Misliš da će Izrael dopustiti da nestane, a bez da nestane i ceo svet? No wayDok se vodi rat u blizini Izraela, ja zadovoljan.
Iskreno, nisam upoznat s tim slučajem.Pa i onaj kapetan Hrvat poginuo na prvoj crti odbrane srpstva na Kosovu
Nosati kult štovatelja Belzebuba nije u stanju uništiti svijet oružjem.Misliš da će Izrael dopustiti da nestane, a bez da nestane i ceo svet? No way
Možda ne sam, ali uz pomoć naših prekookeanskih prijatelja. Mislim, nije cilj uništiti svet nego Iran, ali ako Iran bude želeo da širi tu priču, ko zna.Nosati kult štovatelja Belzebuba nije u stanju uništiti svijet oružjem.
Podlošću i pokvarenošću nažalost da, ali ne i oružjem.
Ni ja nisam taj rodjeni ratnik, nažalost, ma koliko zavaravao sebe da jesam. Bio sam u ratu i drugi su smatrali da sam hrabar ali nisam taj. Taj je jedan od 100.
Kapetan Ivanković čini mi se. Baš na KošaramaIskreno, nisam upoznat s tim slučajem.
Koji je to lik?
Tako je svuda i u svakoj vojsci koja je ratovala od USA, Rusije, Nemačke. Šta misliš kako je bilo Nemcima posle 2. rata kad su bukvalno svi muškarci ratovali i bili pod stresom.Ljudi inače nisu normalni koji su bili na ratištu
Neko manje neko više
Sjećam se da sam išla za vrijeme rata dole, tad se putovalo preko koridora
Sin od komšija imao 18 godinu kad su ga pokupili, plačući je otišao i bježao i dolazili po njega i vraćali ga na ratište i sve tako dok valjda nije prekalio
Taj dečko sada ima godina i alkoholičar je, dijabetičar , i ciroza jetre
Ja opet ne znam nijednu pobjegulju a da je normalanLjudi inače nisu normalni koji su bili na ratištu
Neko manje neko više
Sjećam se da sam išla za vrijeme rata dole, tad se putovalo preko koridora
Sin od komšija imao 18 godinu kad su ga pokupili, plačući je otišao i bježao i dolazili po njega i vraćali ga na ratište i sve tako dok valjda nije prekalio
Taj dečko sada ima godina i alkoholičar je, dijabetičar , i ciroza jetre
Kako im je bilo govori podatak da su jedna od uspješnijih država svijeta, možda najuspješnija u EvropiTako je svuda i u svakoj vojsci koja je ratovala od USA, Rusije, Nemačke. Šta misliš kako je bilo Nemcima posle 2. rata kad su bukvalno svi muškarci ratovali i bili pod stresom.
Što si više rodjeni ratnik to manji stres kasnije ostaje. Ja ga nemam, samo snovi ponekad. Idu na mene a meni se ukoči prst na obaraču
Što jes jes samo biti uspešan na ovom svetu zahteva da budeš baš zao i podal. Uspeh jeste nema šta pa i ako se sruši kao kula od karata.Kako im je bilo govori podatak da su jedna od uspješnijih država svijeta, možda najuspješnija u Evropi
Primiti udarac rukavicom je strasno idi begaj.Obavezno poslati muško dete na neki sport, makar i fudbal. Najbolje borilački sport, da oseti udarac, da to nije strašno i to će mu pomoći da lakše podnese i sve udarce koji ga čekaju u životu.
Mladići, po jednom istraživanju, za trećinu imaju manje testosterona nego njihovi vršnjaci pre 40 godina. To je užas, to savremeno feminiziranje zapadnog muškarca. To ubijanje muškosti je samo delić izopačene agende koja vlada zapadnim svetom.
A ratnik može da postane onaj ko je rodjen da bude ratnik, neki procenat muškaraca. Ostali silom prilika moraju da ratuju ali nisu ratnici.
Niko ne odgaja decu da osete "potrebu za vojskom". Potrebu za vojskom osećaju samo određeni tipovi karaktera, ali mislim da na to generalno više utiču neki spoljni faktori i mentalne predispozicije nego sama porodica. Hajde da kažemo da u porodicama gde su svi par generacija vojna lica pa da žive taj život silom prilika ima logike da im je to usađeno preko porodice, ali sve ostalo bih pripisao spoljnom faktoru.Priznajem da je naslov iritantan
Ja sam pacifista, moj muž se zadesilo u njemackoj gde kao turista boravio kod roditelja i tako i ostao ovde sa statusom izbjeglica
pitala sam ga zašto se nije vratio i lijepo je rek’o da je rat veliko sranje i nije se video da će nositi pušku i pucati niti se video u ulogi da tjera druge ljude sa svojih ognjišta, dodaje da je odrastao sa komšijama prve komšije su bili hrvati i sa njihovim sinovima se družio od malih nogu, dodaje više je kruha pojeo kod Mare i Joža no u svojoj kući
Mi naše sinove nismo odgajali da će jednog dana ići u vojsku i nositi pušku već smo ih odgajali da je rat shit, da je svijet lijep i prostran i da svi možemo da pronadjemo svoj kutak i lepo skupa svi da živimo
Inspirisana temom na forumu muškarci gde se pita kako će roditelji da reaguju kad budu prvi pozivi stigli za služenje vojnoj roka,
Došla sam ovde da vas pitam kako se odgajaju muška djeca, sinovi da osjete potrebu da idu u vojsku? I šta da radimo mi kojima je dosta ratova i koji smo aktivno odgajali mušku djecu da preziru oružje i sve što ide uz to
Tako je svuda i u svakoj vojsci koja je ratovala od USA, Rusije, Nemačke. Šta misliš kako je bilo Nemcima posle 2. rata kad su bukvalno svi muškarci ratovali i bili pod stresom.
Što si više rodjeni ratnik to manji stres kasnije ostaje. Ja ga nemam, samo snovi ponekad. Idu na mene a meni se ukoči prst na obaraču
Sparinguješ u roze rukavicama? Ne znam bajo šta ti radiš i sa kime sparinguješ ali kad je jak sparing na 90% onda pada i nokdaun.Primiti udarac rukavicom je strasno idi begaj.
Pomislice ljudi da nije nista strasno pa ce se zaleteti na jaceg od sebe i zavrsiti sa polomljenom vilicom.
Evo ja imam redovne sparinge u kik boksu i udarci rukavicom stvarno nisu strasni.
Pa pada nokaut ako slabo stitis glavu, do sad nisam bio nokautiran i ako sa primao udarce u predelu oka i sa strane u predelu uha(naravno oseti se da ti malo prodrma glavu) i jednom sa primio nogu u nos i pukao nos(to kad sam tek poceo jbg spustio gard i zaleteo se),naravno primiti udarac nije strasno, ali steta koja nastane moze da bude problem tj. oporavak, prelom vilice i jagodicne kosti je malo zajebanija stvar, naravno to nece nastati od sparinga rukavicom, ali golom pesnicom velika veratnoca.Sparinguješ u roze rukavicama? Ne znam bajo šta ti radiš i sa kime sparinguješ ali kad je jak sparing na 90% onda pada i nokdaun.
Za klince je dovoljno i samo da osete