Atomic™
Srebrna tastatura
- Poruka
- 244.280
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Никако. Осим ако нећеш вирусе на поклон
Увек постоји решење али, сачекајмо да видимо.Од јесени нећеш моћи нормално да користиш ни Windows 10 већ сви морају да пређу на 11-ицу.
Увек постоји решење али, сачекајмо да видимо.
Ок, можда си у праву? Лично мислим да ће већ неко наћи рупу у целој причи. Можда грешим а можда и не грешим?EOL (End of Life) наступа за Windows 10 на јесен тако да сви морају да пређу на 11.
Ок, можда си у праву? Лично мислим да ће већ неко наћи рупу у целој причи. Можда грешим а можда и не грешим?
Што се тиче надградње, многи по инсталацији ОС, одмах искључују надградњу. И до сада нико није имао обавезу да ради софтвер за било кога. Постоји само интерес. Ако већина задржи 10 као ОС, интерес ће учинити своје.Па моћи ћеш ти да користиш али нећеш имати надоградње било какве плус друге компаније неће бити у обавези да ти раде софтвер за ту верзију. Што значи за било какву професионалну употребу или gaming Windows 10 више неће моћи да се користи.
Што се тиче надградње, многи по инсталацији ОС, одмах искључују надградњу. И до сада нико није имао обавезу да ради софтвер за било кога. Постоји само интерес. Ако већина задржи 10 као ОС, интерес ће учинити своје.
Рецимо, имам неколико програма још са почеткам прошле деценије које сам уредно пребацивао са почев од ХР па 7-це, 8.це и сада 10-ке. Раде то што треба да раде и никаква надоградња ми за исте не треба.
Pozabavio sam se XPom pre dve godine i uz dosta čeprkanja, nalaženja aplikacija iz male privrede može da se sklopi fin sistem na nivou Windowsa 7. Ono za šta nema podršku a recimo firme traže je Zoom i Microsoft team. Džaba što postoje zamene za to ako neko tamo kaže da mora da se prikačiš preko ovih aplikacija.
Све ће то ићи прилично нормално док интернет браузери подржавају десетку, значи још 2-3 године, можда и дуже.Од јесени нећеш моћи нормално да користиш ни Windows 10 већ сви морају да пређу на 11-ицу.
Meni na 7-ici najnoviji browseri,rade super i Mozilla i Chrome.Postoje aplikacije koje mogu da se skinu sa Torrent i pokrecu apdejte i XP-a i 7-ice.Све ће то ићи прилично нормално док интернет браузери подржавају десетку, значи још 2-3 године, можда и дуже.
Све је то старац на инфузији. Који је смисао покретати нешто што је застарело, превазиђено? Шта се тиме добија?Meni na 7-ici najnoviji browseri,rade super i Mozilla i Chrome.Postoje aplikacije koje mogu da se skinu sa Torrent i pokrecu apdejte i XP-a i 7-ice.
Neko jednostavno ne moze da preboli nesto za sta je bio vezan duze vreme.Sto se tice 7-ice.Garant bolje radi od 11-ice.Све је то старац на инфузији. Који је смисао покретати нешто што је застарело, превазиђено? Шта се тиме добија?
На старим конфигурацијама, 100% тачно. Зато сам и написао, старац на инфузији.Neko jednostavno ne moze da preboli nesto za sta je bio vezan duze vreme.Sto se tice 7-ice.Garant bolje radi od 11-ice.
Meni nije tesko raditi na 7-ici jer je to OS 2. Generacije i radi kao i 10-ka.Imam apdejte,imam sve programe koje ja hocu,a ne da mi kao na 11-ici Microsoft odredjuje sta mogu a sta ne da instaliram.Pored 7-ice i 10-ke imam Mint i Ubuntu.Tako da ne zavisim od Microsofta,ama bas nimalo.На старим конфигурацијама, 100% тачно. Зато сам и написао, старац на инфузији.
Што се тиче пребољевања, баш је ужитак мучити се због емоција.
Овде је реч о томе како нормално користити ХР а не 7 или остале ОС.Meni nije tesko raditi na 7-ici jer je to OS 2. Generacije i radi kao i 10-ka.Imam apdejte,imam sve programe koje ja hocu,a ne da mi kao na 11-ici Microsoft odredjuje sta mogu a sta ne da instaliram.Pored 7-ice i 10-ke imam Mint i Ubuntu.Tako da ne zavisim od Microsofta,ama bas nimalo.
Pa rekao sam.Normalno,a i sve zavisi od prohteva.Proguglaj i videces da jos poprilican broj firmi koristiОвде је реч о томе како нормално користити ХР а не 7 или остале ОС.
То ме ужасава. јака ми фирма која није у стању да промени рачунаре после толико година.Pa rekao sam.Normalno,a i sve zavisi od prohteva.Proguglaj i videces da jos poprilican broj firmi koristi
Nije istina.Moze sve da se uradi.Samo treba znati.Potrebne su neke aplikacije sa Torrenta,koje pokrecu apdejte svih hardvera.То ме ужасава. јака ми фирма која није у стању да промени рачунаре после толико година.
Имао сам прилике то да видим више пута. Купе нове штампаче и не могу да их повежу, нема драјвера. Не могу да исталирају ни нормалан браузер, пошту. Тотални мазохизам.
То ми личи, запослиш деду од 90 година да вози градски аутобус, па шта буде.
Имаш неке поприлично озбиљне фирме по Америци које још користе OS/2(ИБМ-ов систем из 90-тих) који је још старији од ХП-а.То ме ужасава. јака ми фирма која није у стању да промени рачунаре после толико година.
Имао сам прилике то да видим више пута. Купе нове штампаче и не могу да их повежу, нема драјвера. Не могу да исталирају ни нормалан браузер, пошту. Тотални мазохизам.
То ми личи, запослиш деду од 90 година да вози градски аутобус, па шта буде.