Kako neki ljudi putuju po cijelom svijetu

Danas je sve vise ljudi koji obidju skoro sve zemlje svijeta a nisu nikakvi bogatasi,ne rade Tv putopise i slicno

Uvijek sam pitao se kako je moguce to,koliko god lijepu pricu imali,logicno je pitanje odakle im novac za to,msm i ja bih volio da znam tu formulu da obidjem cijeli svijet

Odakle im Novac za to

Пробај да пропутујеш пар околних земаља, али да гледаш да прођеш јефтино.

Па кад успеш неколико земаља јефтино да посетиш, е то је отприлике исти принцип и са свим осталим земљама, само са сразмерно више пара.

Danas je sve vise ljudi koji obidju skoro sve zemlje svijeta a nisu nikakvi bogatasi,ne rade Tv putopise i slicno

Uvijek sam pitao se kako je moguce to,koliko god lijepu pricu imali,logicno je pitanje odakle im novac za to,msm i ja bih volio da znam tu formulu da obidjem cijeli svijet

Odakle im Novac za to

Imaju sponzore. Malo od reklama, malo od botovanja (širenja propagande za neku državu)... i tako....

Imas na Youtubu dosta i tome iz prve ruke.
Low cost kompanije za pocetak, hosteli, drugi vid jeftinog smestaja, gledao sam na YT lika sto outuje i snima, i snimanje za YT mu finansira putovanja.
Spoio lepo i korisno.

Moj drug i njegova zena su stalno putovali dok nisu dobili dete, a rade online, nisu vezani za mesto, i pitam ga kad su dosli sa Tenerifa kao kolilo je mostalo, to je bilo tamo posle Korone, ne secam se xifre tacno,al bilo je nesto smesno jeftino, ima i tih popusta, svacega. Ne razumem se, ja sam vazda prosao skupo 🤷

Imas na Youtubu dosta i tome iz prve ruke.
Low cost kompanije za pocetak, hosteli, drugi vid jeftinog smestaja, gledao sam na YT lika sto outuje i snima, i snimanje za YT mu finansira putovanja.
Spoio lepo i korisno.

Moj drug i njegova zena su stalno putovali dok nisu dobili dete, a rade online, nisu vezani za mesto, i pitam ga kad su dosli sa Tenerifa kao kolilo je mostalo, to je bilo tamo posle Korone, ne secam se xifre tacno,al bilo je nesto smesno jeftino, ima i tih popusta, svacega. Ne razumem se, ja sam vazda prosao skupo 🤷
Jasno mi je sve, ali ja govorim o ljudima koji u kontinuitetu putuju ono, razumijem placa te You Tube ali cekaj malo znas koliko subova moras imati na you tube da bi mogao bilo sta ozb da reklamiras i uzmes pare,samo placaj low coast letove pa nije jeftino ako putujes iz zemlje u zemlju

Ne pricamo o ljudima sto ljetuju par puta godisnje nego oni sto ne vracaju se godinama

Jasno mi je sve, ali ja govorim o ljudima koji u kontinuitetu putuju ono, razumijem placa te You Tube ali cekaj malo znas koliko subova moras imati na you tube da bi mogao bilo sta ozb da reklamiras i uzmes pare,samo placaj low coast letove pa nije jeftino ako putujes iz zemlje u zemlju

Ne pricamo o ljudima sto ljetuju par puta godisnje nego oni sto ne vracaju se godinama
Aha, ne znam stvarno, za YT mislim 1000, al ne mon md drzati za rec. Al ima i drugih nacina da se online zaradi.

Onda oni sto rade preko interneta, oni nomadi il kako ih vec zovu, pa im se moze.

Znam ali sta rade toliko isplativo,digitalni marketing tolike pare ne donosi da mogu da lutaju gdje hoce
Dobra stvar za nauciti, moze zatrebati :D
Od drugarice brst se bavi digitalnim Marketingom, doduse ne outuje, sl ds dibre su pare, on je pre koju godinu radio dva puta nedeljno za 1700 E , sad zasigurno ima vise klijenata, tad je pocinjao, i zasigurno zaradjuje vise

Odakle im Novac za to

" Isto kao sto neko ko kaze kako bih volio da putujem po svijetu ali nema pare,ne shvata da nisu pare razlog zasto on ne putuje i da ih dobije opet ne bi putovao i onda ni nasao drugi razlog "

Tvoje reči. Malo zbunjujuće, zar ne?

Poruka u temi "Da li je istina da muškarci dodaju a zene smanjuju broj seksualnih partnera?" https://forum.krstarica.com/threads...roj-seksualnih-partnera.1054322/post-52634833

Kompletna poruka.

Poslednja izmena:
" Isto kao sto neko ko kaze kako bih volio da putujem po svijetu ali nema pare,ne shvata da nisu pare razlog zasto on ne putuje i da ih dobije opet ne bi putovao i onda ni nasao drugi razlog "

Tvoje reči. Malo zbunjujuće, zar ne?

Poruka u temi "Da li je istina da muškarci dodaju a zene smanjuju broj seksualnih partnera?" https://forum.krstarica.com/threads...roj-seksualnih-partnera.1054322/post-52634833

Kompletna poruka.
Slazem se ali nije bas da ti ne trebaju pare, logicno da je volja bitna da neko putuje i naci ce nacin ali moras imati novac

Odakle im Novac za to
Iznenadio bi se koliko neki ljudi imaju para po računima i u slamarici.

Back