Imama dvadeset i mnogo godina i ne mogu nikako da sretnem coveka koji ce iole da me zainteresuje. Kako upoznati coveka, a da pritom ne moras da izlazis po kaficima i ostalim bucnim mestima?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Izgleda da je nisi dobro razumela, ako sam dobro razumeo ne moze da sretne nekog zato sto se ne krece puno po javnim mestima.divlja-u-srcu:Kako bre niko ne moze da te zainteresuje????? :shock: :?
Mozda mislis da ti nisi dovoljno interesantna, pa ti je to samo mehanizam odbrane! OTVORI SE MALO, PA CE SVE BITI OK!![]()
vini:Imama dvadeset i mnogo godina i ne mogu nikako da sretnem coveka koji ce iole da me zainteresuje. Kako upoznati coveka, a da pritom ne moras da izlazis po kaficima i ostalim bucnim mestima?
Probaj sa devojkom.... :wink:vini:Imama dvadeset i mnogo godina i ne mogu nikako da sretnem coveka koji ce iole da me zainteresuje. Kako upoznati coveka, a da pritom ne moras da izlazis po kaficima i ostalim bucnim mestima?
eh, Peta uvek ima najbolje resenjePeta W.:Probaj sa devojkom.... :wink:vini:Imama dvadeset i mnogo godina i ne mogu nikako da sretnem coveka koji ce iole da me zainteresuje. Kako upoznati coveka, a da pritom ne moras da izlazis po kaficima i ostalim bucnim mestima?
DellBoy-011:Osim kucnog ljubimca, moze i strikanje,heklanje, domine, mice, ne ljuti se covece....![]()
Bustura:Zaista cudno ali mi smo se pronasli na toj klupi.
I mislim da je ona jedina koja je u interesnoj sveri nasih umova.![]()