kako naterati roditelje da ti kupe nesto sto zelis?

evo ljudi da vam kazem da ja jos nemam cizme za zimu (onima sto sam nosila 4 god se pokvario rajsfeslus a i vec su mi dojadile- marka -POLINO! ) i tako ja videla neke bas tople zimske nepropustajuce u office shoes-u 6500 i oni mi se sad foliraju nesto nema se trte mrte, a za sportski rekvizit doticne sestre se ima 10 000... e srbijo moja koja si me rodila!!

ako im se pozalis kako te tvoji maltretiraju, teraju da cistis stan cetkicom za zube, a tata te neprimereno pipka kad popije, a povrh svega, ako im kazes da nece da ti daju kes za cizme, odma' ce da te prebace u neku burzujsku familiju pa ce d'imas cizme ne od 6 vajferta, vec od 20 u najgorem slucaju

Lo siento, amo a mi familia :D ma moji su dobri nego su zajebani za placanje...

unusual_sarcasm_notice.jpg

evo ljudi da vam kazem da ja jos nemam cizme za zimu (onima sto sam nosila 4 god se pokvario rajsfeslus a i vec su mi dojadile- marka -POLINO! ) i tako ja videla neke bas tople zimske nepropustajuce u office shoes-u 6500 i oni mi se sad foliraju nesto nema se trte mrte, a za sportski rekvizit doticne sestre se ima 10 000... e srbijo moja koja si me rodila!!

Hahahaha...ah ja sam isto vidjela jedne dobre cizme u Beogradu kad sam bila kod tetke...ma savrsene...lijepe za oko..ugodne za nosit..prava senzacija..no *** skupe...! Stari kaze da uzmem gumene sa krznom..nepromocive a toplo nogicama..
Ostala sam na gumenim cizmama..jer one u Beogradu..sanjat mogu..:(

Meni nikada nisu zakidali na obući i jaknama.
Pre negde šetam sa mamom, i vidimo jedne predobre kožne čizme u izlogu, negde oko 7000, i ja kontam, nema šanse da ih dobijem.
Kad mama će: "Vidi što su lepe! Oćeš da ih kupimo?" :lol:

Tako da sad imam dvoje čizme, kratke i duboke martinke, starke, neke cipele koje podsećaju na kikersice, hummel patike za treninge i još dva para patika.
Fora je što sam od svega ovoga, kupila samo gore pomenute čizme.
Sve ostalo su donacije od mame, tetke ili nekog levog.
Nemam fobiju od second hand stvari, i pola ormara su mi upravo polovne stvari.

ja nikad nisam trazio, da mi kao treba nesto hitno itd... patike mi traju a i nemam potrebu za vise pari patika.... ono , kupujem patike jednom godisnje, neke se nekad pocepaju, neke preteknu al se omale, *** tako ti je kad nosis 48.... a sto se ostalih stvari tice , ne secam se kad sam poslednji put kupio majicu, uglavnom ih dobijam.... a i ostalo sto kupujem , uzimam retko, al kad uzimam onda ne gledam koliko je .... naravno nista preko 16k, toliko sam dao za jasu....sad se secam, trazio sam kopacke za trening, ali to su znali da mi treba, posto kod nas nema kakve meni trebaju za americki fudbal, pa sam ih kupio u ITA kad sam bio na exq

Meni nikada nisu zakidali na obući i jaknama.
Pre negde šetam sa mamom, i vidimo jedne predobre kožne čizme u izlogu, negde oko 7000, i ja kontam, nema šanse da ih dobijem.
Kad mama će: "Vidi što su lepe! Oćeš da ih kupimo?" :lol:

tako i moj cale, najjaci je :lol:
ja mu trazim pare,a on svaki put ''jel ti to sigurno dosta,hoces jos?'' ma necu bre,sta ti pada napamet..:lol: xD

Back