mmaher
Stara legenda
- Poruka
- 89.217
ne morash caletov,jer on mozhe da odgovara ako opljachkash banku...otmesh pandurima...
ako im se pozalis kako te tvoji maltretiraju, teraju da cistis stan cetkicom za zube, a tata te neprimereno pipka kad popije, a povrh svega, ako im kazes da nece da ti daju kes za cizme, odma' ce da te prebace u neku burzujsku familiju pa ce d'imas cizme ne od 6 vajferta, vec od 20 u najgorem slucaju
uzmesh gan i izkundachish matorog,ulijesh mu strah u kosti,pa ce da ti ispunjava sve zhelje!
ili josh bolje...shto da ih molish za bilo shta...odesh lepo sa pishtoljem na pumpu ili u banku,uzmesh kolko ti treba i bole te *****!![]()
Lo siento, amo a mi familiama moji su dobri nego su zajebani za placanje...
evo ljudi da vam kazem da ja jos nemam cizme za zimu (onima sto sam nosila 4 god se pokvario rajsfeslus a i vec su mi dojadile- marka -POLINO! ) i tako ja videla neke bas tople zimske nepropustajuce u office shoes-u 6500 i oni mi se sad foliraju nesto nema se trte mrte, a za sportski rekvizit doticne sestre se ima 10 000... e srbijo moja koja si me rodila!!
Tako da sad imam dvoje čizme, kratke i duboke martinke, starke, neke cipele koje podsećaju na kikersice, hummel patike za treninge i još dva para patika.
ja imam patike. jedan par. Kupujem nove kad sjebbem stare.
takodje imam druga koji ima 6 razlichitih pari, lacoste, 3 para air maxa, jedne za tenis i jedne miscellaneous
Ja sam zensko, pa opet nosim jedne patike do groba... A i jedne cizme... Moji nikad ne kupuju dok se totalno ne upropaste, da "ne gomilaju"...![]()
To je drugo, taj je pun k'o brod![]()
Meni nikada nisu zakidali na obući i jaknama.
Pre negde šetam sa mamom, i vidimo jedne predobre kožne čizme u izlogu, negde oko 7000, i ja kontam, nema šanse da ih dobijem.
Kad mama će: "Vidi što su lepe! Oćeš da ih kupimo?"![]()