mmaher
Stara legenda
- Poruka
- 89.217
ne morash caletov,jer on mozhe da odgovara ako opljachkash banku...otmesh pandurima...
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ako im se pozalis kako te tvoji maltretiraju, teraju da cistis stan cetkicom za zube, a tata te neprimereno pipka kad popije, a povrh svega, ako im kazes da nece da ti daju kes za cizme, odma' ce da te prebace u neku burzujsku familiju pa ce d'imas cizme ne od 6 vajferta, vec od 20 u najgorem slucaju
uzmesh gan i izkundachish matorog,ulijesh mu strah u kosti,pa ce da ti ispunjava sve zhelje!
ili josh bolje...shto da ih molish za bilo shta...odesh lepo sa pishtoljem na pumpu ili u banku,uzmesh kolko ti treba i bole te *****!
Lo siento, amo a mi familia ma moji su dobri nego su zajebani za placanje...
evo ljudi da vam kazem da ja jos nemam cizme za zimu (onima sto sam nosila 4 god se pokvario rajsfeslus a i vec su mi dojadile- marka -POLINO! ) i tako ja videla neke bas tople zimske nepropustajuce u office shoes-u 6500 i oni mi se sad foliraju nesto nema se trte mrte, a za sportski rekvizit doticne sestre se ima 10 000... e srbijo moja koja si me rodila!!
Tako da sad imam dvoje čizme, kratke i duboke martinke, starke, neke cipele koje podsećaju na kikersice, hummel patike za treninge i još dva para patika.
ja imam patike. jedan par. Kupujem nove kad sjebbem stare.
takodje imam druga koji ima 6 razlichitih pari, lacoste, 3 para air maxa, jedne za tenis i jedne miscellaneous
Ja sam zensko, pa opet nosim jedne patike do groba... A i jedne cizme... Moji nikad ne kupuju dok se totalno ne upropaste, da "ne gomilaju"...
To je drugo, taj je pun k'o brod
To je drugo, ti si muško.
Meni nikada nisu zakidali na obući i jaknama.
Pre negde šetam sa mamom, i vidimo jedne predobre kožne čizme u izlogu, negde oko 7000, i ja kontam, nema šanse da ih dobijem.
Kad mama će: "Vidi što su lepe! Oćeš da ih kupimo?"